hapishanede gebericen bunun gibi
hapishanede gebericen bunun gibi
Diziden çıktı mı 😱hapishanede gebericen bunun gibi
15-16 bölümdür yok yuh yani 😱Diziden çıktı mı 😱
Beceriksizler o kadar reklam yaptılar ne bu kadını ne de geleceği kullanmadilar hiç15-16 bölümdür yok yuh yani 😱
senin gibi nefesi. erken kesildiBeceriksizler o kadar reklam yaptılar ne bu kadını ne de geleceği kullanmadilar hiç
Ben bu kadının kör meliha oldunu bilmiyordum geçen yıl öğrenmiştim sanırımTürkiye’nin en iyi kadın oyuncularından, Ezel’den beri takip ettiğim ve denk geldikçe izlediğim bir oyuncu İpek Bilgin. Rolünü oynamıyor, yaşıyor. Bu sahneyi de izledim, kusursuz bir oyunculuk var...
edepsiz senin bu lafları yazan parmaklarını keserim; saçını başını yolar @Forumdash a yediririm ; @destere ile @Harunnn60 ın özel görüntülerini yayınlarım ; babana bu kız @serhatt ı seviyor diye mesaj atarım bir ömür boyu aksiyonsuz bir evlilik yaşarsın ; kenar mahalle dilberi paçoz pis sinsi pisler davulcusu sinsirella çarpık çirkin çkinella cadoloz sivilceli beceriksiz evde kalmış, donu zilli kem gözlü, kenafir gözlü, katır suratlı, yelloz, münasebetsiz paçoz sıska kart kaknem çarpık bacaklı susak ağızlı aşüfte hoşt pişt kaybol git elimde kalıcan şimdi salon erkeği çizgimden çıktım bile geberticem seniBen bu kadının kör meliha oldunu bilmiyordum geçen yıl öğrenmiştim sanırım@xemrexxx @Forumdash @serhatt
Hala ezel izlerken bu kadına saydırıyorlar yıllar geçiyor dizide değişmeyen tek şey@MEnes @MasacRE
Sana o moda girdiğini kim söylemiştiki üstüme iyilik sağlık 😱😱😱 @Forumdash @serhatt @Sherlock @Harunnn60edepsiz senin bu lafları yazan parmaklarını keserim; saçını başını yolar @Forumdash a yediririm ; @destere ile @Harunnn60 ın özel görüntülerini yayınlarım ; babana bu kız @serhatt ı seviyor diye mesaj atarım bir ömür boyu aksiyonsuz bir evlilik yaşarsın ; kenar mahalle dilberi paçoz pis sinsi pisler davulcusu sinsirella çarpık çirkin çkinella cadoloz sivilceli beceriksiz evde kalmış, donu zilli kem gözlü, kenafir gözlü, katır suratlı, yelloz, münasebetsiz paçoz sıska kart kaknem çarpık bacaklı susak ağızlı aşüfte hoşt pişt kaybol git elimde kalıcan şimdi salon erkeği çizgimden çıktım bile geberticem seni@Aserat @xBUGRAx @MasacRE @Yiğitt @dreamy @turkuazz @Dosi @vadikızı @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Sherlock
o ka hakaret ettim o kısma mı takıldın gerçekten 😱 @serhatt @Forumdash @xBUGRAxSana o moda girdiğini kim söylemiştiki üstüme iyilik sağlık 😱😱😱 @Forumdash @serhatt @Sherlock @Harunnn60
salon erkeği çizgimden çıktım bile geberticem seni
@Aserat kılıklı kaknem ranini teyze bile haftaya özeti izlemicekmiş herkesin ağla ağla için çıktı kız
Saçlarıda benziyor olur mu olur @Forumdash 😱😱😱@Aserat kılıklı kaknem ranini teyze bile haftaya özeti izlemicekmiş herkesin ağla ağla için çıktı kızo değil de esma sultanın babasının adı da farukmuş rezalet@Forumdash
https://twitter.com/x/status/1111739896153231360 https://twitter.com/x/status/1111740662683181057
70 den sonrasını sayamadım cnm @Forumdash tam sayısını biliyordur oda unutmadıysababasını eşkiyada suzinin otelde öldürdüğü adam oynuyor @Forumdash ın yaşı o ka varmı gııı 😱
Stef ve Damon'ın babasını tanıyorum öyle düşünüp varin ordan hesaplayın yaşımıbabasını eşkiyada suzinin otelde öldürdüğü adam oynuyor @Forumdash ın yaşı o ka varmı gııı 😱
senden her şeyi beklerim çocukları da birlikte yapmışsınızdır sizStef ve Damon'ın babasını tanıyorum öyle düşünüp varin ordan hesaplayın yaşımı
senden her şeyi beklerim çocukları da birlikte yapmışsınızdır siz
Samın babasıyla yaptılarsa deanları çocukları kim doğurduStef ve Damon'ın babasını tanıyorum öyle düşünüp varin ordan hesaplayın yaşımı
senden her şeyi beklerim çocukları da birlikte yapmışsınızdır siz
Şimdi bana sizle ilgili fantazi yaptırmayınSamın babasıyla yaptılarsa deanları çocukları kim doğurduSupernatural bu dizide birşeyede şaşırmamak lazım aslında olur mu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?