parlak dolandırıcı galibaİzleyemedim ya dışardaydım,parlağımız geldi mi
parlak dolandırıcı galibaİzleyemedim ya dışardaydım,parlağımız geldi mi
önceden de zengin kadınlarla nişanlanmış paralarını almış kadınlarınaa nerden çıkardın
aaa bana da gelsin o zamanönceden de zengin kadınlarla nişanlanmış paralarını almış kadınların
aa nerden çıkardın
ooo hemde nasıl parlak ablam bakta için açılsınparlakmı geldi diziye ben bölüme bakamadım ya
Kız bu Sİren Fikrete mi yürüdü bana mı öyle geldiönceden de zengin kadınlarla nişanlanmış paralarını almış kadınların
İzleyemedim ya dışardaydım,parlağımız geldi mi
İnş gerçekten son yemekleridir boğazlarıdna kalıpSon akşam yemeğiEkli dosyayı görüntüle 59461
Senin boğazında kalsın inş.İnş gerçekten son yemekleridir boğazlarıdna kalıp
Aaa o mesajından bildirim gelmiş nedense @xemrexxx in bana ama etiekt yokSenin boğazında kalsın inş.
kız senarist sireni yazarken @Çiğdem- den mi esinlendi acaba 😱 genç kaslı parlak oğlanı aldı üstüne fikrete yürüdü çiğdem de kiralık aşktayken ömüşü bırakıp sinoşa yürürdü 😱Kız bu Sİren Fikrete mi yürüdü bana mı öyle geldi
Aaa bu yüzden senin dizilerin bitsin diyorum işte hep bana birisini uyarlıyorsunkız senarist sireni yazarken @Çiğdem- den mi esinlendi acaba 😱 genç kaslı parlak oğlanı aldı üstüne fikrete yürüdü çiğdem de kiralık aşktayken ömüşü bırakıp sinoşa yürürdü 😱
Forum sapıttı herlade
Benden esinlendi bencekız senarist sireni yazarken @Çiğdem- den mi esinlendi acaba 😱 genç kaslı parlak oğlanı aldı üstüne fikrete yürüdü çiğdem de kiralık aşktayken ömüşü bırakıp sinoşa yürürdü 😱
40 Yılın başı @xemrexxx beni etiketlemiyor bir mesajından olsun görmeyecem ama o emsajtan bile abna bildirim geliyor tövbe töçvbeForum sapıttı herlade
napalım dizilerde gay karakter yok ki @serhatt a @Yiğitt e @Ahmed e @Forumdash a @MasacRE- ye uyarlayayım bir selim var o da @S.G.A.T. ın olduğu için diğerlerine nahmahremAaa bu yüzden senin dizilerin bitsin diyorum işte hep bana birisini uyarlıyorsun
Forumun bile sana karşı alerjisi var40 Yılın başı @xemrexxx beni etiketlemiyor bir mesajından olsun görmeyecem ama o emsajtan bile abna bildirim geliyor tövbe töçvbe
Türk dizilerine de gelsin artık gay karakterler yıl oldu 2018
Sen destere ile bana uyarlamak için izliyorsun eskici öyle analiz etmişti trollemek amaçlı izliyor diyorduForumun bile sana karşı alerjisi var
Emrenin tek amacı bu zatenSen destere ile bana uyarlamak için izliyorsun eskici öyle analiz etmişti trollemek amaçlı izliyor diyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?