erkek psikolog tercihim
erkek psikolog tercihim
orası meçhul
Bu da burda dedesini pazarlıyorkız bu iyice sapıttı 98 yaşındaki adama sulanıyor 😱 bu nasıl bir yokluk 😱 @Çiğdem- bunu senin şu koyunlu hastaneye kapat 😱
Zenginse düşünebilirimBu da burda dedesini pazarlıyorDul mu sen onu de hele anlarız
aslı'm kıskanınca ne ka tatlı bak da örnek al dicem sen de çiğdemle takıla takıl katır suratlı olucanerkek psikolog tercihim
Bu da burda dedesini pazarlıyorDul mu sen onu de hele anlarız
hayatım isterse parası dağlar ka olsun 98 yaşında yani doğal olarak bazı organlar çalışmıyor o yüzden kısmet aramıyoruz adamaZenginse düşünebilirim
Ben baby faceyim bana bişey olmazaslı'm kıskanınca ne ka tatlı bak da örnek al dicem sen de çiğdemle takıla takıl katır suratlı olucan
https://twitter.com/x/status/992515178393718784
Çalışmasın daha iyi ben onun parasıyla günümü gün ederi parlaklarla onun ruhu duymazhayatım isterse parası dağlar ka olsun 98 yaşında yani doğal olarak bazı organlar çalışmıyor o yüzden kısmet aramıyoruz adama
Zenginse düşünebilirim
hayatım isterse parası dağlar ka olsun 98 yaşında yani doğal olarak bazı organlar çalışmıyor o yüzden kısmet aramıyoruz adama
Hahah Aaa bu genc kızlar dedesi yaşında adamlara neden varıyor sanıyorsun ayollÇalışmasın daha iyi ben onun parasıyla günümü gün ederi parlaklarla onun ruhu duymaz
Benimde planım o yönde erkenden geberir bende çatır çatır yerim paralarınıHahah Aaa bu genc kızlar dedesi yaşında adamlara neden varıyor sanıyorsun ayoll
Geberincede kalıyor paracıklar
@xemrexxx e gelin git benceBenimde planım o yönde erkenden geberir bende çatır çatır yerim paralarını
esma sultandan aldığım derslerle buna hayatı zindan ederim
O zor birazesma sultandan aldığım derslerle buna hayatı zindan ederim
Düşünülür
Aaa o yüzden diyorum birbirinizi yersiniz kurtulurumesma sultandan aldığım derslerle buna hayatı zindan ederim
Sen bizsiz yapamazsınAaa o yüzden diyorum birbirinizi yersiniz kurtulurum
Ona göre kıymetimizi bil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?