Aslında uyumlu olmuş hayaletler görünmez normalde bilmeden espiri yapmışsın @xemrexxxFoto yüklemeyi unutmuşum
Bunlar cin olur olsa olsaAslında uyumlu olmuş hayaletler görünmez normalde bilmeden espiri yapmışsın @xemrexxx
Sinem'le ilgili mi bilmiyorum ama ben diziyi beğenmiştim. İlgi çekici bir senaryoya sahipti ve potansiyeli çok yüksekti. Tabi biraz da karışık bir işti aynı Çarpışma gibi. İşte halk böyle karışık işleri anlayamıyor, Çarpışma'da bile reytingleri görüyoruz. Kıvanç ve kadronun kalanı kurtarıyor reytingleri yoksa bu izlenme bile olmazdı. O dizide kadro büyük oyunculardan oluşmuyordu ama oyunculuklar baya iyiydi, özellikle Birkan Sokullu şov yapıyordu. Senaryo da Çarpışma gibi çok iyi başlamıştı, ilerlese bambaşka bir şey izleyebilirdik. Reyting sistemine ve seyirci kitlesine olan kinimi her daim diri tutuyorum. Aman Çarpışma'ya bir şey olmasın.Aaa evet şimdi hatırladım o tuhaf dizinin adı oydu Ve forumda öven bir kaç üye hatırlıyorum demiştim biriside sendirsin ozaman @Forumdash @xemrexxx
Sineme dünyanın en iyi senaryosunuda yazsa çocuk dizisi dışında dizi tutturamazsın başka kadın oyuncu olsa bitmezdi 2.bölümde En azından 5.bölümde biterdi
Aaa şeyden kaynaklanıyor işte ciddi dizi izlemiyorlar Suskunlarda reytingleri 30.sıralarda görüyordum Neydi sizin bir diziniz daha vardı Forumda 1.olmuştu ama reytingleri tv de yoktu Behzat Ç @MasacRE- @xemrexxxSinem'le ilgili mi bilmiyorum ama ben diziyi beğenmiştim. İlgi çekici bir senaryoya sahipti ve potansiyeli çok yüksekti. Tabi biraz da karışık bir işti aynı Çarpışma gibi. İşte halk böyle karışık işleri anlayamıyor, Çarpışma'da bile reytingleri görüyoruz. Kıvanç ve kadronun kalanı kurtarıyor reytingleri yoksa bu izlenme bile olmazdı. O dizide kadro büyük oyunculardan oluşmuyordu ama oyunculuklar baya iyiydi, özellikle Birkan Sokullu şov yapıyordu. Senaryo da Çarpışma gibi çok iyi başlamıştı, ilerlese bambaşka bir şey izleyebilirdik. Reyting sistemine ve seyirci kitlesine olan kinimi her daim diri tutuyorum. Aman Çarpışma'ya bir şey olmasın.
Behzat Ç'yi de izlemedimAaa şeyden kaynaklanıyor işte ciddi dizi izlemiyorlar Suskunlarda reytingleri 30.sıralarda görüyordum Neydi sizin bir diziniz daha vardı Forumda 1.olmuştu ama reytingleri tv de yoktu Behzat Ç @MasacRE- @xemrexxx
Ciddi dizilere bakmıyorlar Çarpışmada Kıvanç olmasa şuan final haberleri geliyordu bencede
Rezillik işte ne diyeyim. Böyle sanattan anlamaz izleyici kitlesine sahip bir yerde olduğum için üzülüyorum...Aaa şeyden kaynaklanıyor işte ciddi dizi izlemiyorlar Suskunlarda reytingleri 30.sıralarda görüyordum Neydi sizin bir diziniz daha vardı Forumda 1.olmuştu ama reytingleri tv de yoktu Behzat Ç @MasacRE- @xemrexxx
Ciddi dizilere bakmıyorlar Çarpışmada Kıvanç olmasa şuan final haberleri geliyordu bencede
Aaa boşver ecünnü dizilerine kapılma yeter reytingi onların olsun ayollRezillik işte ne diyeyim. Böyle sanattan anlamaz izleyici kitlesine sahip bir yerde olduğum için üzülüyorum...
Aaa o değil yokmu olan ne bir dizisi vardıyaBehzat Ç'yi de izlemedim
Neydi hatırlamıyorum O kadar dizi övülüyor ki forumdaAaa o değil yokmu olan ne bir dizisi vardıya
Yok olanmı ne starda vardıyaNeydi hatırlamıyorum O kadar dizi övülüyor ki forumda
46 dizisi desene Öyleymiş adı Onu da izlemedimYok olanmı ne starda vardıya
Hhaha yok olan kalmıs sadece aklımda Zaten yok olup gitmişti46 dizisi desene Öyleymiş adı Onu da izlemedim
Çok var öyle şişirilen diziler gerçekten Çarpişama da onardan ama başroller kurtarıyorHhaha yok olan kalmıs sadece aklımda Zaten yok olup gitmişti
Çarpışma güzel sen neden izlemediğin belliÇok var öyle şişirilen diziler gerçekten Çarpişama da onardan ama başroller kurtarıyor
46 YOK OLANAaa o değil yokmu olan ne bir dizisi vardıya
Yoğurt sayfasında bize gülüyorda kendiside bir şey anlamıyor 50 defa anlattım @Forumdash46 YOK OLAN