Bırak Karadeniz dizisini tv bomboştu yine de 16 almişsinizDizi baktı bu sezon yarış edemiyor Ertuğrul ile ve finali yaklaştı ecünnü hemen kaçmaya çalısıyor dur bakalım kaçamazsın sen o dizideyken final yaptırıp helvanı kavurucaz @xemrexxx @Forumdash @serhatt @Billy Kane @xBUGRAx
Abc1 de 19 almış 20 görürBırak Karadeniz dizisini tv bomboştu yine de 16 almişsiniz
Karadeniz 20 aldiğinda gözünü total bürümüştü şimdi ABC1e atlamaAbc1 de 19 almış 20 görür
Hhaha o bir mi ErtuğrulumlaKaradeniz 20 aldiğinda gözünü total bürümüştü şimdi ABC1e atlama
Değil tabi Ertugrul olsa olsa iki bölümde kalkan Sinemin dizisiyle yarişir benim için @xemrexxx teşekkürlerimi ilet timurcugunaHhaha o bir mi Ertuğrulumla
O hangi diziydi beeDeğil tabi Ertugrul olsa olsa iki bölümde kalkan Sinemin dizisiyle yarişir benim için @xemrexxx teşekkürlerimi ilet timurcuguna
Adını unuttum Ama öyle bir dizi varO hangi diziydi bee
Bir tane aklıma geliyor ama ismi benimde dilimin ucunda hareketli bir diziydi bir de değilmi Ama 2 bölümmüydü bilmiyorum Show olabilir kanalı @xemrexxx BilirAdını unuttum Ama öyle bir dizi var
Evet showda polisiye dizisiydi bideBir tane aklıma geliyor ama ismi benimde dilimin ucunda hareketli bir diziydi bir de değilmi Ama 2 bölümmüydü bilmiyorum Show olabilir kanalı @xemrexxx Bilir
Aaa türü hatta afişi bile gözümde canlanıyorda ismini hatırlayamıyorum Forumda övenleride hatırlıyorum hatta o diziyi ama 2 bölüm sürdünü bilmiyordum dalgasını geçmişimdir ama iyice unutkan oldumEvet showda polisiye dizisiydi bide
Sanırım günü de perşembeydiAaa türü hatta afişi bile gözümde canlanıyorda ismini hatırlayamıyorum Forumda övenleride hatırlıyorum hatta o diziyi ama 2 bölüm sürdünü bilmiyordum dalgasını geçmişimdir ama iyice unutkan oldum
Ay Yapım dışındakıler aksiyon dizisi yapmasın bir zahmetSanırım günü de perşembeydi
Moruk kadınları konusabildikleri için aksiyon sayıordur çene oynatmalarını neyse ben kaçtım iyi gcler sanada ruyanda çağatayı gör@xemrexxx Moruk kadınlarının oldu dizileri aksiyondan saymıyordur inş
Cicili bicili rüyalarMoruk kadınları konusabildikleri için aksiyon sayıordur çene oynatmalarını neyse ben kaçtım iyi gcler sanada ruyanda çağatayı gör
Moruk kadınları konusabildikleri için aksiyon sayıordur çene oynatmalarını neyse ben kaçtım iyi gcler sanada ruyanda çağatayı gör
Cicili bicili rüyalar