öyle söylemek yanlış bir mustafa sandalla bu kızı aynı kefeye dahi koyamazsın 1 şarkısı tutabilir sonra bi bakmışsın piyasadan silinmiş gitmişOrasını bilmiyordum ama sonradan eledi kızı.
Şimd4 'ünün toplamı etmiyor.
öyle söylemek yanlış bir mustafa sandalla bu kızı aynı kefeye dahi koyamazsın 1 şarkısı tutabilir sonra bi bakmışsın piyasadan silinmiş gitmişOrasını bilmiyordum ama sonradan eledi kızı.
Şimd4 'ünün toplamı etmiyor.
Şuanda kızın her gün bir yerde konseri var daha nereye siliniyor?öyle söylemek yanlış bir mustafa sandalla bu kızı aynı kefeye dahi koyamazsın 1 şarkısı tutabilir sonra bi bakmışsın piyasadan silinmiş gitmiş
herkesin konseri var bugünleri iyi değerlendirmeli tabi ses olarak sanatçı olarak mustafa sandal gibi bi isimle kimse kıyaslayamaz mesela isterse 150 milyon dinlensin şarkısıŞuanda kızın her gün bir yerde konseri var daha nereye siliniyor?
Bencede koyamam Mustafa Sandal'ın şarkılarıyla o güzelim İrem Derici'nin şarkıları bir kefeye koyulmamalı.
Yani bunun konuşulacak yeri yok bence.
Seven dinliyor, klibi izliyor herşey ortada zaten.
Sana göre öyledir mesela.herkesin konseri var bugünleri iyi değerlendirmeli tabi ses olarak sanatçı olarak mustafa sandal gibi bi isimle kimse kıyaslayamaz mesela isterse 150 milyon dinlensin şarkısı
aga senin fikrin tabi ama efsane sanatçıları da hemen silemeyizSana göre öyledir mesela.
Bende İrem Derici'yi öyle çok sevmem ama şuanki rekor kıran şarkısı gerçekten çok güzel.
Tabiki onlar silinmez, onların şarkılarıyla büyüdük.aga senin fikrin tabi ama efsane sanatçıları da hemen silemeyiz
Türkiye değil dünyadaki türkçe şarkı dinleyenler bile anlamıyor şarkıdan boşversenebu şarkı nasıl bu kadar tıklanıyor yav şarkı iyi bile değil bırakın süper falan demeyi iyi bile değil
balıkesinirin çılgın eşşeklerinin tahtı tehlikede
Süperr haber cidden bu , gerçi her halikarda belliydiŞarkı şuan 82.000.000 milyonu geçmiş durumda...
Balıkesir'in Eşeklerinin atak yapması lazım. Arkalarındaki fark 600.000 kişi 5 gün sonra en çok dinlenen şarkı olabilir,kalbimin tek sahibine.
@Yiğitt @gözlemci @takas @kaan955 @denizz19 @Bully @cookies @ -Çiğdem @ahmetbayramm @Tzira @destere @xemrexxx
Kim yaptı İrem Derici miArada 200.000'den az fark kaldı büyük ihtimal geceye kadar kapanacaktırBu işlerin içindeyim bana yutturamazlar kesin izlenim arttırma hilesi yaptılar.
Birkaç haftada 5 milyon izlenme mi aldı güldürme beni hilesi var ben de yapıyorum videolarımda arada birKim yaptı İrem Derici mi
Youtube tık başına para veriyor ne hilesinden bahsediyorsunBirkaç haftada 5 milyon izlenme mi aldı güldürme beni hilesi var ben de yapıyorum videolarımda arada bir
İzlenim arttırma hileleri var, o para kazanma işlerini ben de yapıyorum izlenim arttırmanın bununla alakası yok ama İrem Derici'nin "Bir video bizim önümüzde, onu da geçeceğim." dedikten birkaç hafta sonra bunun olması tesadüf değil.Youtube tık başına para veriyor ne hilesinden bahsediyorsun
Değil çünkü devamlı fanları kasıyorlar bundan haberin yoktur sanırım... Ayrıca izlenme arttırma hilesi yok,bunun ötesi yok yaniiİzlenim arttırma hileleri var, o para kazanma işlerini ben de yapıyorum izlenim arttırmanın bununla alakası yok ama İrem Derici'nin "Bir video bizim önümüzde, onu da geçeceğim." dedikten birkaç hafta sonra bunun olması tesadüf değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?