"İntikam" Tanıtım Fragmanları

huzur sokagi arttı mi yalan dünya arttı mi. obzg arttı mi .. emir arttı mi..kuzey güney arttı mi

evet destere gözlüklerimi taktım

koçan o kadar da düşmedi eleştirlere göre baya gitmesi gerekrdi
yd düştüğünü sanmıyorum
emirin yolu yeni dizi oldu
en i,yisi uyku vakti gelmiş yarın devam ederiz

Yorumları okudum komedi resmen.

Bir de Mahoni iki dakikadan bir "Tuba Bereni Ezer" diyip "
" bu işareti koyuyor ya. Kim bilir evde ne tabaklar, ne çanaklar kırıyordur. Yahu bir kere söyledin anladık işte. Eğer yorum yazan biri 2-3 tane gülmek smile`ı kullanıyorsa bilin ki o çok sinirlidir. Hem de çok. Çok korkmuştur

Takas da sıkıştığında yine aynı laflar: Vadi gelmiş geçmiş en büyük dizidir, 4 sinema filmi....... sonrasını zaten siz biliyorsunuz. COpy Paste yapıyor gibi hep aynı laflar

Daha yorumlardım da unuttum okuduklarımı.

İmzamı Atarım

- - - Ekleme - - -

İntikam Kendi Gününde Yayınlanır ise Vadi Şimdi den Gün Değiştirsin Fırtına Geliyor Fırtına !!

dizinin 10 dakikasını izledim forumdash çok ısrar etti. hani dizi uyarlama olacaktı
)))
insan saç seklını kıyafetini bile kopyaarmi yahu bu kadarı bana fazla. tipler bile benziyor. hatta ufak kızi bile koplayip sarışın yapmıslar
))))))

çok komedi ya dizinin tamamı insin ayrıntılı yorum yaparım
))))

Kimse farklı olacak demedi. Dünden beri herkes anlaşmaları var, birebir aynı gidecek diyor beyazsoy

5.fragman da güzel olmus.

Aha @beyazsoy demiştim burda demiştim..Hem niye 10 dk izledin?
Azdaha dişini sıksaydın ya

@xemrexxx 4.fragman Emily çorbaya zehir attıydı o bölümün fragmanı dimi

OF OF OF süper olacak yaa..Gelsin Ocak ayı...

of beyazsoy birebir aynı olacak biraz dream in haberlerini takip et

İkinci Fragmanda Kuzey Güney deki Gülten Hanım Gibi Yapıyor Saçı

Aha @beyazsoy demiştim burda demiştim..Hem niye 10 dk izledin?
Azdaha dişini sıksaydın ya

eyvallah demiştinde ben ne bileyim bu kadar kopy past olacagı. dizinin orjinali yerine bereni koyalım daha çok izlendin mi demişler
))) ben bu kadar beleşe bir iş görmedim yahu. hele hiperinin o saç sşekli olmuş mu yahuu. amerikada moda o saç ama burda o modayı sadece bebeklere yapıyprlar
))) hem hiperi okadar sarışın değildi saçını mı boyattılar acaba
)))))))))) hadi kopyaladınız bari berenin çocukluguna göre bir kız bulsaydınız
)))))))))))))))))))) emilimi amanda mı onun çocuklugunu neden kopyaladınız diziye
))))))))))

- - - Ekleme - - -

orjinalinde dizide tekne sahibi amandaya çok yakışıyor. ama berene kimse yakışmamış

beyazsoy bence İntikam'in dizi sektörüne yenilikler getirecek.

beyazsoy bence İntikam'in dizi sektörüne yenilikler getirecek.

ne gibi yenilik. ben bişey göremedim. ufak kamera oyunları dışında bir fark göremedim. ezellin kız versiyonu yalancı baharda bu senaryo denenmişti. dizi klasik amerikan dizisi yani türk dizilerine çok benziyor
))))))

beyazsoya naparsanız yuapın beğenmicek diziyi
adamalr anlaşma yapmış birebir olacak diye hala copy paste peşinde

şuana kadar izlediğim kısımda herşey klışe yardım severlikle hava atmaya çalışan zenginler her zamn ki gibi kötüller. çevrelerine karşı mutlu aile tablosu çizen zengiler aslında aile içi geçimsizlik diz boyu. ama bu zenginler arasında nasıl saf kaldıgı meçul yakışıklı çocuk acayip romantik çocukluk aşkını unutmamış
)))) teknesine onun ismini vermiş ki tekne hurda olmasına ragmen onu satmıyor( ayy ne kadar romantik dimi
))))))))))) ) ve öç alan babasına kötülük yapan kızın hep çok zeki olması ve hem dört ayak üstüne düşmesi. biri bana burda orjinal bilmediğiniz bir hikayeyi yazabilir mi. bu bizim bildiğimiz türk dizilerin klışesi işte.

herkes abarttı süper dizi farklı bişey. burdaki farklılıgı bana söylermisin daha önce hangisini izlemedik biz

- - - Ekleme - - -

beyazsoya naparsanız yuapın beğenmicek diziyi
adamalr anlaşma yapmış birebir olacak diye hala copy paste peşinde

iyi ozaman ordaki malikhaneyide bulsun.. bire bir aynı olması kıyafetleri ve tiplerin aynı olması hatta şaç şeklinde aynı olması anlamına gelmiyor.. konunun aynı olması akışın aynı olması manasına geliyor

beyazsoy bence ilk olarak bu soruyu sormaliyiz: Türkiye'de artik orijinal dizi hikayeleri ve senaryolari ürütülüyor mi? Hepsi; ask, entrika, nefret, gurur, ihanet, intikam, mafya'yla dolu

beyazsoy revenge i izliyon galiba izle farklılıkları görücen ben bizim türk dizilerindeki kızlar bir süre sonra aşkına yenik düşer intikamı unutur kötüler kendiliğinden cezxza bulur kız mutlu mesut yaşar revenge tam oalrak böle değil izleyince görücen

- - - Ekleme - - -

bir küçük kızdan olayı nereye getridin

ayrıca amandanın babasının hapse atılmasında plan ne kadarda ezele benziyor. daha dizinin ilk 15 dakikası indi ama sonu ezele benzecek gibi
))))))))))))

ayrıca amandanın babasının hapse atılmasında plan ne kadarda ezele benziyor. daha dizinin ilk 15 dakikası indi ama sonu ezele benzecek gibi
))))))))))))

fışh terörist olayı ile soygun oalyını ne kadar da benzettin Alah tan hakim falan değilsin yoksa 10 kişi öldüren terörist 3 yıl ceza alır