Polat Şaşmaz
Favori Üye
Beren efsane değil ki sadece sen kendini tatmin ediyonberen efsanesi geliyr söle poalta kgt yi geri alsın kendini koruttursun yoksa tek kurşunla biter işi![]()
Beren efsane değil ki sadece sen kendini tatmin ediyonberen efsanesi geliyr söle poalta kgt yi geri alsın kendini koruttursun yoksa tek kurşunla biter işi![]()
Beren efsane değil değil ki sadece sen kendini tatmin ediyonEFSANE KURTLAR VADİSİ ezer bereni
![]()
hah işte o anlama şekli yanlış çünkü revenge diziisi nasılsa intikamda da birebir aynı sahneler kullanılan köpek bile ayın küçük kızın tipi birebir
ezel gibi bir hikaye tuttuysa bu da tutar açık şekilde ayrıca burada intikam ala-n kadın türk halkı güçlü kadınları sever en son örnekler hürrem ve carolineİşde bu birebirlik diziyi hayal kırıklığına uğratabilirben başından beri bunu anlatmaya çalışıyorum ki Disney ile yapılan anlaşma gereğide birebir gidilecekmiş artık her evde internet var İntikam çok heycanlı bir yerde bitse bir hafta beklemeden açarsın netten izlersin Revenge İntikam günüde başka alternatiflere yönelebilir insanlar
o yüzden bu dizi çok yüksek reyting oranları alamayabilir
ezel gibi bir hikaye tuttuysa bu da tutar açık şekilde ayrıca burada intikam ala-n kadın türk halkı güçlü kadınları sever en son örnekler hürrem ve caroline
dizi ayrıca tam türk işi entrikalara bakınca
beren opusurken polat kafa kesıyodu beren bu sene ısı bıttı![]()
totlade zaten çok iyi beklemiyoru mama ab de zirveye oynar haftalıklarda totaldede oyuncu performansına balı çünkü hikayenin birebir olacak olması berkun oyanın diziyi batırmasını önlediEzel tuttu evet ama Monte Kristo Kontu ile birebir aynı gitmedi farklı karakterler farklı hikayelere yöneldi
Burda birebir aynı gidecek bir işden söz ediyoruz.Türk halkı güçlü kadınları sever evet zaten ben beren faktörü ile İntikam'ın tutacağını düşünüyorum sadece çok yüksek reyting oranları beklemeyin diyorum.
hah işte o zmanlar polatın gününde öpüşmüyodu beren poalt aynı barzolukla devam edip beren öpüşmeyi geliştirince beren polatı sinek gibi ezdi![]()
Suskunlar 20 dk'ya cok iyi örnek olabilir..20'dk'nin başinida sonunuda bilen insan haa bunu biliyorum der.arada geçen hikayeyi napsın?İşde bu birebirlik diziyi hayal kırıklığına uğratabilirben başından beri bunu anlatmaya çalışıyorum ki Disney ile yapılan anlaşma gereğide birebir gidilecekmiş artık her evde internet var İntikam çok heycanlı bir yerde bitse bir hafta beklemeden açarsın netten izlersin Revenge İntikam günüde başka alternatiflere yönelebilir insanlar
o yüzden bu dizi çok yüksek reyting oranları alamayabilir
Suskunlar 20 dk'ya cok iyi örnek olabilir..20'dk'nin başinida sonunuda bilen insan haa bunu biliyorum der.arada geçen hikayeyi napsın?
Ama İntikamda öyle değil.Başini biliyorsun önce sonunu bilmıyorsun birebir gitsede insanlat internetten izlesede evde izlerken kendileride yorumlayabilecek.Hangimiz dizi izlerken evde yorum yapmıyoruz birbirimize? Kim ne derse desin 20'dkdan daha iyi reyting alacak.
Bencede cuma gelsin...Cünkü cuma harbiden bomboş bi gün....20 dakika fark atar berene![]()