"İntikam" Tanıtım Fragmanları

seyret seyret bitmiyor:))

Moderatörün son düzenlenenleri:
hah işte o anlama şekli yanlış çünkü revenge diziisi nasılsa intikamda da birebir aynı sahneler kullanılan köpek bile ayın küçük kızın tipi birebir

İşde bu birebirlik diziyi hayal kırıklığına uğratabilir :) ben başından beri bunu anlatmaya çalışıyorum ki Disney ile yapılan anlaşma gereğide birebir gidilecekmiş artık her evde internet var İntikam çok heycanlı bir yerde bitse bir hafta beklemeden açarsın netten izlersin Revenge İntikam günüde başka alternatiflere yönelebilir insanlar :) o yüzden bu dizi çok yüksek reyting oranları alamayabilir

tuba dan özenmişler tuba berenden kat kat güzel boy pos maşallah :D ıhlamurlar altında süperdi :D

İşde bu birebirlik diziyi hayal kırıklığına uğratabilir :) ben başından beri bunu anlatmaya çalışıyorum ki Disney ile yapılan anlaşma gereğide birebir gidilecekmiş artık her evde internet var İntikam çok heycanlı bir yerde bitse bir hafta beklemeden açarsın netten izlersin Revenge İntikam günüde başka alternatiflere yönelebilir insanlar :) o yüzden bu dizi çok yüksek reyting oranları alamayabilir
ezel gibi bir hikaye tuttuysa bu da tutar açık şekilde ayrıca burada intikam ala-n kadın türk halkı güçlü kadınları sever en son örnekler hürrem ve caroline
dizi ayrıca tam türk işi entrikalara bakınca

@xemrexxx 4.fragman Emily çorbaya zehir attıydı o bölümün fragmanı dimi :X:X
OF OF OF süper olacak yaa..Gelsin Ocak ayı...

ezel gibi bir hikaye tuttuysa bu da tutar açık şekilde ayrıca burada intikam ala-n kadın türk halkı güçlü kadınları sever en son örnekler hürrem ve caroline
dizi ayrıca tam türk işi entrikalara bakınca

Ezel tuttu evet ama Monte Kristo Kontu ile birebir aynı gitmedi farklı karakterler farklı hikayelere yöneldi :)
Burda birebir aynı gidecek bir işden söz ediyoruz.Türk halkı güçlü kadınları sever evet zaten ben beren faktörü ile İntikam'ın tutacağını düşünüyorum sadece çok yüksek reyting oranları beklemeyin diyorum.

ben ezeli çok severdim kenan ı kaçırmam zaten süper diziydi ama ondan sonraki çakmaları tutmadı tumayacak tutmaz
tuba cumaya gelirse cumayı süpürecek gibi gözüküyo hs düştü baya hs düşmese geçemezdi diyodum ama düştü baya tuba ezecek gibi :D cuma boş izlerim tuba yı :D

Ezel tuttu evet ama Monte Kristo Kontu ile birebir aynı gitmedi farklı karakterler farklı hikayelere yöneldi :)
Burda birebir aynı gidecek bir işden söz ediyoruz.Türk halkı güçlü kadınları sever evet zaten ben beren faktörü ile İntikam'ın tutacağını düşünüyorum sadece çok yüksek reyting oranları beklemeyin diyorum.
totlade zaten çok iyi beklemiyoru mama ab de zirveye oynar haftalıklarda totaldede oyuncu performansına balı çünkü hikayenin birebir olacak olması berkun oyanın diziyi batırmasını önledi
ezel de ana olay direkt aynı 1 adam yıllar sonra dönüyor kimse tanımıyor ona oyun oynayan 3 kişiden intikam alıyor zaten 2.sezon monte cristodan çıktı reytingte çöktü

sinek gibi ezen bir dizi varsa şu an vadi fb lilerden af dileyerek söylüyorum vadi fb maçını nerdeyse 2 ye katladı :d berni 8 e katlar :d

Suskunlar 20 dk'ya cok iyi örnek olabilir..20'dk'nin başinida sonunuda bilen insan haa bunu biliyorum der.arada geçen hikayeyi napsın?
Ama İntikamda öyle değil.Başini biliyorsun önce sonunu bilmıyorsun birebir gitsede insanlat internetten izlesede evde izlerken kendileride yorumlayabilecek.Hangimiz dizi izlerken evde yorum yapmıyoruz birbirimize? Kim ne derse desin 20'dkdan daha iyi reyting alacak.

Suskunlar 20 dk'ya cok iyi örnek olabilir..20'dk'nin başinida sonunuda bilen insan haa bunu biliyorum der.arada geçen hikayeyi napsın?
Ama İntikamda öyle değil.Başini biliyorsun önce sonunu bilmıyorsun birebir gitsede insanlat internetten izlesede evde izlerken kendileride yorumlayabilecek.Hangimiz dizi izlerken evde yorum yapmıyoruz birbirimize? Kim ne derse desin 20'dkdan daha iyi reyting alacak.

20 dakika fark atar berene :d