"İntikam" Tanıtım Fragmanları

beyzsoyun önyargıları devam ediyor anlaşılan fakirler iyi edebiyatı yok dizide malesef 1-2 bölümle karar veremezsin ona ilerleyen bölmlere bakınca görücen
emily e güzel demeyen e zaten cevap vermemk lazım ezelle bir dünya farkı var hala aynı fiyosana rtık yorum yapma konuya ezel konusuna yoprum yap

Revenge'nin ilk bölümünü nereden izleyebiliyoruz? Bir önerisi olan varmi? Ona göre benzerlik ve farklari anlatmak istiyorum.

ne mi var berenin o kız çocuğu ile hiçbir benzerliği yok
Maksat kız sarişin diyorsan buyuduğunde saçını boyatmiş olabilir...Saç boyamak diye insalar moda akımı yaratmiş biliyorsun dimi????

- - - Ekleme - - -

masalesef forumdashın ısrarı üzerine diziyi izledim daha önce ufak ufak yazdım.. dizi ezel ile yalancı bahar kırması gibi bişey çok tanıdık bildik hikayler o onu aldatıyor o onu ama fakirler hep masum romantik zengiler hep birbirini düdüklüyor :)))))))))) zengiler hep bi ryardım meraklısı böyle hava atıyorlar popülirete kazanıyor. kızları oglanları hep hooppa :))))) fakirler hep ailelerine önem veriyor aile degerlerini koruyor :)))))

yukardaki kişlier üzerine kurul ezel vari bir diziyle karşılaştım. ben bu diziyi defalarca izledim. intikam alacagı kililerin ççok açıgı var. onları altetmesi çok kolay.. orjinalinde oynayan kız güzel değil onun için victoryanın oglunun nasıl elinin içine aldı o biraz zorlama olmuş. türk intikamda işler daha kolay kendini herkese aşık etmesi..

kısacası abartıldıgı kadar iyi bir dizi yok sıradan amerikan dizisi fazlada bişey yyok

- - - Ekleme - - -

izlemek isteybeler boşuna vakitlerini kaybetmesinler oturup ezeli izlesinler daha iyi :))))))

Amerikandaki yapımcılarin işi gücü yok Ezel'i ayır yalancı bahari mi takip etmişler :F:F:F
O zaman bunu Gossip Girl'den araklamişlar...Orda da her bölüm hemen hemen her bölüm moda balo filan var...
Gelişmemiş surat Daniel'i beğendin masum yuzlu Emily'i beğenmedin? Yuh diyorum zaten.

Maksat kız sarişin diyorsan buyuduğunde saçını boyatmiş olabilir...Saç boyamak diye insalar moda akımı yaratmiş biliyorsun dimi????

- - - Ekleme - - -

Amerikandaki yapımcılarin işi gücü yok Ezel'i ayır yalancı bahari mi takip etmişler :F:F:F
O zaman bunu Gossip Girl'den araklamişlar...Orda da her bölüm hemen hemen her bölüm moda balo filan var...
Gelişmemiş surat Daniel'i beğendin masum yuzlu Emily'i beğenmedin? Yuh diyorum zaten.

forumun armağan çağlayanıdır beyazsoy :d

Amerikandaki yapımcılarin işi gücü yok Ezel'i ayır yalancı bahari mi takip etmişler :O zaman bunu Gossip Girl'den araklamişlar...Orda da her bölüm hemen hemen her bölüm moda balo filan var.Gelişmemiş surat Daniel'i beğendin masum yuzlu Emily'i beğenmedin? Yuh diyorum zaten.[/B][/COLOR]

yalancı bahar değil ama ezelden etkıenmısler gibi. ezel bir çok ülkeye satıldı çok da ilgi gördü. yada ezelin etkilendiği filimdende olabilir. ama ilk bölümün sonundaki victoryanın dediği laf çok anmallıydı. intikam soguk yenen bir yemektir :)))))) birde okadar herşey tahmin edlibeliyorki. amanda otelde servis yapan kızın ismine bakınca adamın kalp krizi geçirmesinin amandanın işi oldugu ne kadar belli.. ezelde de benzer mantık yürüyor seyirciye ufak ip uçları verilip sonra olayın kim yaptıgı ortaya çıkıyor..

daniel ultra yakisikli demedemedım nejat ıslerden daha iyi uymus demiştim. amandaya da masum değil demedim. güzel değil dedim. ikisi ayrı şeyler :))) kız rolüne çok uygun masum. berenden daha masum.

benim asıl anlamadığım bu dizinin neyini beğendınız bana anlattın . neyi cezbetti. kızın düşmanlarının okadar açıkları bariz ki nasıl öcünü alacağı çok belli. dizinin gıdasatı ilk 20 dakikada ortaya çıkıyor. ha işi karmaşık yapıp yada ikinci sezona atmak için asıl herkesi yukardan oynatan biri lazım bu terörist eylem bu insanların çapı değil. terörist eylemi planlayan kişi bu victorya ve lydia conrad dan daha üst biri olmalı

- - - Ekleme - - -

5. fragmanda muhteşemmiş

nejat işlerde berenle yanyana yakışmış süper olacak ocağı bekliyoruz dört gözle :)

21 aralıkta kıyamet olmaz umarım bereni izleyemediğime yanarım :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Super otesi, harika, bu kelimeleri bile yazarken utaniyorum cunku bu kelimeler bu fragmanin karsiligi bile olamaz. :) persembeye yeni dozer geliyo :d