"İntikam" Tanıtım Fragmanları

beyazsoy bence ilk olarak bu soruyu sormaliyiz: Türkiye'de artik orijinal dizi hikayeleri ve senaryolari ürütülüyor mi? Hepsi; ask, entrika, nefret, gurur, ihanet, intikam, mafya'yla dolu :)

buunlar olsunda başka hikaye yokta. ama bu dizide bu diğer diziler gibi klışe iişte niye daha amerikaya gittiniz burda ezel vardı ezeli verseydik size :))))))))))))

fışh terörist olayı ile soygun oalyını ne kadar da benzettin Alah tan hakim falan değilsin yoksa 10 kişi öldüren terörist 3 yıl ceza alır

emre yine süpersin olayı baglamından koparıyorsun. hepsini izlemediğim için tam bilmiyorum tahmine yazıyorum. sekreter amandanın babasının flörtü çıkmayacak mı. onun verdiği tanıkla amandanın babası hapse girmeyecek mi.. ezelde eyşan ömerin flörtüydü onun verdiği ifadeyle ezel hapise girdi. bu hikayede ezel değil kızı hapisten çıkıp öç alıyor

izlemeden konuşma ozana sölicem seni star dışı konularda engellesin biş iyapsın tek yaptığın kötüleme iki de gülücük

yo söyle :D çok korktum burda beyazsoy haklı revange dizisi avrupadaki reytingleri çok iyi değil modern family den fark yiyor cast beğenmedim fragmanlar çok kötü tutmayacagi kesin :d

ayrica sen vadi devamli kötülüyon onlara engellemesi lazım ben burda fragmanlari izledim begenmedim tutma ihtimali 0 sen vadiyle dalga geçiyon

Son düzenleme:
emre yine süpersin olayı baglamından koparıyorsun. hepsini izlemediğim için tam bilmiyorum tahmine yazıyorum. sekreter amandanın babasının flörtü çıkmayacak mı. onun verdiği tanıkla amandanın babası hapse girmeyecek mi.. ezelde eyşan ömerin flörtüydü onun verdiği ifadeyle ezel hapise girdi. bu hikayede ezel değil kızı hapisten çıkıp öç alıyor

sekreter karakteri lydia ilk olarask emilynin babası ile ilişkisi olan victoriia yani boşa gittin mesajın gene izle de yorum yap komik duruma düşüüyosun

sekreter karakteri lydia ilk olarask emilynin babası ile ilişkisi olan victoriia yani boşa gittin mesajın gene izle de yorum yap komik duruma düşüüyosun

emre ocaga az kaldı kasmayalım ocakta ak koyun kara koyun belli olur bu mesajlari kayit altına altık ocakta iyi gülecegiz simdiki güldügümüzün iki katı Dizinin tutma ihtimali var vadi geçme ihtimali yok kayit alin bu mesajı geçerse eger vadiyi siz bize hatırlatırsınız .

ben kaç kez gördüm türk dizilerinde polis eve baskın yapar ve küçük kızda evdedir bagırır çagırır :))))) küçük kızın babası hep masumdur :)))))

ben kaç kez gördüm türk dizilerinde polis eve baskın yapar ve küçük kızda evdedir bagırır çagırır :))))) küçük kızın babası hep masumdur :)))))
konuyu çevirme izlmeden yporum yaptın faka bastın ::d

- - - Ekleme - - -

mahoni muhattabım değilsin dilan 2. olmuş sen reytingkonusuna dön:D

konuyu çevirme izlmeden yporum yaptın faka bastın ::d

- - - Ekleme - - -

mahoni muhattabım değilsin dilan 2. olmuş sen reytingkonusuna dön:D

forum seninmi istedigim konuya mesaj yazarım

oyuncular gerçekten hayal kırıklıgı nejat isler var tutmaz fragmanlar ilgi çekmiyor bunlar gerçekler sende benim muhattabım deilsin beyazsoy destek veriyom hemen atliyon mesajlara :D sanamı yazıyorum adam haklı .

pardon victoryanın eşiyle sekreter ilişkisi var. viktoryanın eşi en yakın arkadaşı amandanın babasının sekreteri bu sayede kulanıyor.. sonuç aynı ezel gibi en yakınlarınca tuza düşürülüyor

- - - Ekleme - - -

kıasacası dizi ezel ile yalancı baharın karması işte :))) bizim türk dizilerinde sinemasında bundan çok var

pardon victoryanın eşiyle sekreter ilişkisi var. viktoryanın eşi en yakın arkadaşı amandanın babasının sekreteri bu sayede kulanıyor.. sonuç aynı ezel gibi en yakınlarınca tuza düşürülüyor

- - - Ekleme - - -

kıasacası dizi ezel ile yalancı baharın karması işte :))) bizim türk dizilerinde sinemasında bundan çok var

helal olsun
alkis-gif-bravo-gifleri-hareketli-alkis-gifleri-alkis-gifleri-alkis-gifleri-8691c2ed.gif

- - - Ekleme - - -

yok artık diyorum :D diziyi izleyince doğrusunu görücen inşallah ön yargılardan kurtulursan

dizinin fargmanlarını çok beğendim 100% zirvede yer alacaktır 2-3 haftaya kesin izleyeceğim perşembe olursa

Hepsi Birbirinden Muhteşem Tvde Baktım Ben Tanıtımlara Tam Vaktinde Verdiler fragmanı dedikleri saatlere göre :) bende o saatlerde tvdeydim çok muhteşemdi :)

masalesef forumdashın ısrarı üzerine diziyi izledim daha önce ufak ufak yazdım.. dizi ezel ile yalancı bahar kırması gibi bişey çok tanıdık bildik hikayler o onu aldatıyor o onu ama fakirler hep masum romantik zengiler hep birbirini düdüklüyor :)))))))))) zengiler hep bi ryardım meraklısı böyle hava atıyorlar popülirete kazanıyor. kızları oglanları hep hooppa :))))) fakirler hep ailelerine önem veriyor aile degerlerini koruyor :)))))

yukardaki kişlier üzerine kurul ezel vari bir diziyle karşılaştım. ben bu diziyi defalarca izledim. intikam alacagı kililerin ççok açıgı var. onları altetmesi çok kolay.. orjinalinde oynayan kız güzel değil onun için victoryanın oglunun nasıl elinin içine aldı o biraz zorlama olmuş. türk intikamda işler daha kolay kendini herkese aşık etmesi..

kısacası abartıldıgı kadar iyi bir dizi yok sıradan amerikan dizisi fazlada bişey yyok

- - - Ekleme - - -

izlemek isteybeler boşuna vakitlerini kaybetmesinler oturup ezeli izlesinler daha iyi :))))))