"İntikam" Tanıtım Fragmanları

o değilde korkudan vadiyi geçer diyemiyolar ab falan diyolar totali ağzına almaya korkuyolar :d ama haklısınız 15 alıyo adamlar :D
Dünkü oynanmiş saattle pek bi havalara girmişssin...Benım dediklerimi kaydetmişssindir eminim ama gunu geldiğinde "eğer" bi konu acarsan benım yorumlarimi koymaya cesaret bile edemicen...Totalde ilk zamanlar 7-8 sonralarinda KVP ile kafa kafa olacak..AB sizi takmıyor bile..Bu yorumlarimi koyma hele bi...

Dünkü oynanmiş saattle pek bi havalara girmişssin...Benım dediklerimi kaydetmişssindir eminim ama gunu geldiğinde "eğer" bi konu acarsan benım yorumlarimi koymaya cesaret bile edemicen...Totalde ilk zamanlar 7-8 sonralarinda KVP ile kafa kafa olacak..AB sizi takmıyor bile..Bu yorumlarimi koyma hele bi...

beren sadece ab grubunda değil totalde de parlak polatı çuvala koyup sallar sallar vurur duvara :))

o sarı vatandaş rolündeki hepilerimi ..?
Hepilerinin rolu Nolan karakteri..
MV5BNjA1MDA3MjA3MV5BMl5BanBnXkFtZTcwMzQ0ODg0OA@@._V1._SX214_CR0,0,214,314_.jpg

Jack Karateri Nejat;
MV5BMzY1OTYyNjgyOF5BMl5BanBnXkFtZTcwMDQxMzM3OA@@._V1._SY314_CR0,0,214,314_.jpg

Daniel rolünü Mert Fırat
MV5BMTY3MDQ2NTA1N15BMl5BanBnXkFtZTcwODY5MzIxOA@@._V1._SY314_CR19,0,214,314_.jpg

beren sadece ab grubunda değil totalde de parlak polatı çuvala koyup sallar sallar vurur duvara :))
Ona ne süphe..Ama bunlarin huyu şimdi ilk haftadan kimler tuttu tutmadi diye hava basmak için yazılar yazıcak...Gerçi bunlar diyip diğer sessiz KVP'cileride katıyorum onlar alınmasın bunlari yapan bi tek @takas yapıyor kurunun yanında yaşta yanıyor..

- - - Ekleme - - -

bunlardan biri kılıç günündeki ortanca oğlan gibi olacaktı hanı o kim :))
Nolan karakteri sari saçli oğlan Engin hipileri :X Karakterde kıayfet filan konuşma tarzı herşeyi aynı sanırım o konudada değişiklik olmamiş gibi😕 Dokunmasınlar o özelliğine hiç absürd kaçmıyor..İritede durmuyor.

- - - Ekleme - - -

son fragmanda gösteriyor ki dizi aşk-ı memnunnun çakması olmuş ayrıcca beren dizide kimseyle yakışmamış

Beren'nin karakteri orjınalinde de kimseyle yakişmiyor - yakınlaşmıyor...Bu sezon yeni biri Aiden diye birisi onunla eskiden bi yaşanmişlıklari var şimdi onunla brlikte..Revenge'in 2.sezonuna göre Beren'e yeni sevgili seneye ancak gelir...

4.fragman daha da güzel olmus. Beren Saat'i artik çok farkli görecegiz..

çok amerikan vari halk bu diziyi izlemez vadi fena tokatlar :d

- - - Ekleme - - -

neyine heycanlandın berkann
karadayı copy paste :d
ezel detected :d

- - - Ekleme - - -

İkisi de severek izlediğin diziler işte daha ne? İkisi de reytingli diziler. Bu ne çelişki?

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

İkisi de severek izlediğin diziler işte daha ne? İkisi de reytingli diziler. Bu ne çelişki?

takasın yorumu takmamak lazımcopy paste yapan diziler zatend ediği ezel-karadayı:d
konuya gelirsek birebir aynısı olmuş en çok engin hepileri nolan olmuş ona sevindim
evin tahtasındaki simge bile aynı çok iyi oldu bu berkun oya ya kalmamış iş endgame olsaydı da görseydi bu durumu

- - - Ekleme - - -

kasvetli buldum tanıtımı görüntüsü karanlık geldi
beğensen şaşardım:D

- - - Ekleme - - -

Ya fazla Amerikan diyorsun ama bunlar tanıtım, biraz heyecanlındarmak ve meraklandırmak için yapılıyor. Yani sandığın kadar Amerikan olmaz. Halkın izleyeceği seviyeye indirirler.
Ben Bereni görünce heyecanlanıyorum :D
Bu dizi uyarlama. Eğer Karadayının taklidi olduğunu varsayarsak, Karadayı da Revengenin taklidi olmuş oluyor :) (Bu formülü son günlerde çok kulanır oldum :D)

son fragmanda gösteriyor ki dizi aşk-ı memnunnun çakması olmuş ayrıcca beren dizide kimseyle yakışmamış
oha derim anca iki dizi arasındaki farkı göremiyıosan hiç yorum yapma

- - - Ekleme - - -

haberleri izlerken gördüm 3.fragmanı tek kelimeyle kötü olmuş
1.20 dakikaya çok benzettim
2.müzikler çok kötü
3.tipler kötü
4.bu diziyi halk izlemez
totalde vadi bunu rahat 2 ye katlar belki 3 e
başarılar :D

tiplerden biri eski vadici genel konuşma panpa:D
sana kalsa aş k ı memnuyu da kimse izlemezdi zenginhayatı anlatan halktan kopuk dizi ama eren faktörü olayı değiştirir
sana kalsa öbgz müziklerid e kötü ama vadiye verilmeyen ödül ona verildi:d