"İntikam" Tanıtım Fragmanları

halk bu diziyi izlemez babasının mı intikamını alacak
karadayı copy paste :d

halk çakma ramboları izliyorsu bunu haydi haydi izler ama paniklemen doğal vadiye takla attıracak intikam :):))

- - - Ekleme - - -

Yok buyudugunde saçda boyatır onu kusur olarak söylememiştim:X Bi forumda da Beren'in küçüklüğü için geçen sene Osman'ın okulda aşık oldugu kız oynar diye bişiler yazılıyordu...

hatırladım:)

o kızda sempatik bişeydi:) acaba dizide oraları çokmu yer kaplayacak küçüklüğü çok kısa sahnelerle geçiştirirler sanırım :)

haberleri izlerken gördüm 3.fragmanı tek kelimeyle kötü olmuş
1.20 dakikaya çok benzettim
2.müzikler çok kötü
3.tipler kötü
4.bu diziyi halk izlemez
totalde vadi bunu rahat 2 ye katlar belki 3 e
başarılar :D
Tabii tabii haberleri izlerken görmüşsündür. Hani sen hiç Kanal D seyretmiyorun :D

Sen şuna kumanda elimde sabahtan beri 19.45`i, Berenin fragmanını bekliyorum desene :F

" Bu Hikayede Hiç Kimse Affedilmeyecek! "

Bunu derken Vadiyi kast ediyor. Yani Beren affetmez

A/B böyle:
argue15rx.gif
165fp7.gif

Total böyle olur:
argue23qn.gif

muhteşem görüntüler hele o tavayla polatı basket topu gibi sektirmesi şahane olmuş :))

Yok buyudugunde saçda boyatır onu kusur olarak söylememiştim:X Bi forumda da Beren'in küçüklüğü için geçen sene Osman'ın okulda aşık oldugu kız oynar diye bişiler yazılıyordu...
Zaten büyüynce de saçı sarı gibi. Rengi tarif edemem çünkü Türkçesini bilmiyorum :D

hatırladım:)

o kızda sempatik bişeydi:) acaba dizide oraları çokmu yer kaplayacak küçüklüğü çok kısa sahnelerle geçiştirirler sanırım :)

Evet en fazlası 1 dkcık oda fragmanda gösterilmiş...Birde Beren'in babasıyla Victoria bi gece aynı evde kalmişlardi o bölümlerde cok sahneleri vardi.Gerisi 30snlık flashbackler...

Tabii tabii haberleri izlerken görmüşsündür. Hani sen hiç Kanal D seyretmiyorun :D

Sen şuna kumanda elimde sabahtan beri 19.45`i, Berenin fragmanını bekliyorum desene :F

tabi canım :d kanal d güzel bişey varsa o da birand :d adam komik :d
haberleri izliyodum o anda gördüm müzik çok kötüydü yav dizide çalarsa dizi batar :d

- - - Ekleme - - -

haberleri izliyodum o anda gördüm müzik çok kötüydü yav dizide çalarsa dizi batar :d

o değilde korkudan vadiyi geçer diyemiyolar ab falan diyolar totali ağzına almaya korkuyolar :d ama haklısınız 15 alıyo adamlar :D

Evet en fazlası 1 dkcık oda fragmanda gösterilmiş...Birde Beren'in babasıyla Victoria bi gece aynı evde kalmişlardi o bölümlerde cok sahneleri vardi.Gerisi 30snlık flashbackler...

sen yabancı versiyonunu takip ettiğin için sahneler hakkında tam fikrin vardır nejat işler şu anda hangi rolde ?

- - - Ekleme - - -

Umarım Vadi gibi bir tek Jenerik müziği olmaz.

Ne olsa jenerik müziği çalıyorlar. Komedi, heyecan, korku, aksiyon, fragman fark etmiyor. Hep Jenerik müziği
pjrlaugh9bc.png

@takas 22.26`da yeni fragman geliyor. Kumanda elinde bekliyorsundur herhalde :D Sakın Arka Sokaklar izlerken rastladım deme ama :D