merak etme bir dizinin 1 bölümünü 2 haftada çektirecek hatalara düşmem iyi geceler![]()
orda hata yıok ki hala anlamamışsın . 1 bölüm 2 hafta çekiliyor
merak etme bir dizinin 1 bölümünü 2 haftada çektirecek hatalara düşmem iyi geceler![]()
hmm ok iyi gecelrama sende berene iyi oyuncu dedin demiştin ya orda kabul ettin işte)))
hadi byy))
orda hata yıok ki hala anlamamışsın . 1 bölüm 2 hafta çekiliyor))))
Şimdilik deyip sineye cekelım ocakta "en iyi oyuncu ödülünü alırken" polat ve adamlarini artık merdiven yerine koyar tek tek basaraktan bade süzerekten deyip ödülünü almak için sahneye cıkar...Bu arada 2 kategoride seçin lütfen...Pardon bunu polat beyiniz yapamazdi dimi...
o san göre snn mantığğına göre en iyi öle oluyor dedim halk başk anerde jüri olacak da seçecek anca tv desende yanlış anladın bunu diyen emre emreye göre en iyi oyuncu en çok reytingli (total ) oyuncudur. halk şeçiyor ya reytingleri))
bana göre bu teorem dogru değil
Tamam doğru demişin;o san göre snn mantığğına göre en iyi öle oluyor dedim halk başk anerde jüri olacak da seçecek anca tv de![]()
.vee geldik konunun özüne beren ocakta rakipleri yerle bir edecek
hayat berenle güzel)
o ne ki forumdash beğendim ama neyi beğendim))
Olayın tüm ahenkini bozduno ne ki forumdash beğendim ama neyi beğendim))
Gece gece mide bırakmadın adam yabületin kaçırdığı bamya galiba o![]()
Olayın tüm ahenkini bozdunNOKTA yahu..Son sözü söyledin bende Nokta yaptım
- - - Ekleme - - -
Gece gece mide bırakmadın adam ya![]()
daha küçük olsaydı keşke nokta karadeliğe dönmüş bir an benide içine çekecek sandım))
Bakar körler cıkıyor (misafirler) onlar içindidaha küçük olsaydı keşke nokta karadeliğe dönmüş bir an benide içine çekecek sandım))
Bakar körler cıkıyor (misafirler) onlar içindi![]()
emreyle beyazsoyun son iki sayfa karşılıklı atışmalarından hiç bişey anlaamdım o yüzden konuyu sonlandırmak istedim en son antalyada ödülleşiyorlardı)
ödülün bana gitmesini hazmedemedi bendeki brad pitt karizmasını chace crawford gözlerini kim kardashıan kalçalarını aman karıştı kıvanç kaslarını kıskankdı![]()
tek kelime ile özetlicem seni:renk körü aman be 2 kelime oldu bu o zmaan sadece bamya diyoru mbaşta konuyu özetleseydin böyle bizde sohbete katılırdık bir ara bunlar neyi konuşuyor diye mesajlarıda okudum sanırım ama birşey çıkmadı ortaya)
arada takasın mesajları bile daha renkliydi)
tek kelime ile özetlicem seni:renk körü aman be 2 kelime oldu bu o zmaan sadece bamya diyoru m![]()
:ban::ban::ban:konuda bamya varda bamyagül karakteride olmalı)
aha bu mesaj yanlış yerde)
:ban::ban::ban: