"İntikam" Tanıtım Fragmanları

Beren'in olduğu Siyah Ekran bile müthiştir
orası öle destere izlediken yarım saat sonra mesaj yazdı konuya takas konuda en çok mesaj yazan kişi bu ikisini böle aynı anda etkilediyse müthüiştir

- - - Ekleme - - -

Beren'in olduğu Siyah Ekran bile müthiştir
orası öle destere izlediken yarım saat sonra mesaj yazdı konuya takas konuda en çok mesaj yazan kişi bu ikisini böle aynı anda etkilediyse müthüiştir

agzi büyümüş bence
))))

Fragman Tek Kelimeyle Müthiş.
Yakın zamanda daha iyileri de çıkacaktır

Ve takas ağa bunu kayıt et.

İntikam önce A/B`de, hikaye rayına oyurunca totalde de Vadiyi geçecek. O kadar ! Vadi isterse 3. Dünya Savaşını İşlesin, Bu dizi A/B`de kesin zirvede. Zamanla totali de alır

Yalnız şunu belirtmek istiyorum ki, "intikam"ın yazılışını beğenmedim. Umarım düzeltirler. Beren`e bakmakdan şimdi farkettim yazıyı. Gerçi Beren unutturuyor o yazıyı

yürü be reyiz

- - - Ekleme - - -

Bilemiyorum ağzımı büyümüş ama eski havasını almadım bu tanıtımda hatırla sevgilide yaseminin orta yaşlı hali gibi olmuş saçları zaten hatırla sevgilideki gibi

o hali bile mütihişti

bir şeye çok bakarsaniz onun değişimini fark edemezsiniz. burdaki berencı arkadaşlar sabah akşam beren dedikleri için kızın bıhter olmadığını cırkınlestıgının farkında değiller.. neyse siz berene bakıp durun
)))))

o çirkinse.... neyse

fragmanlarını beğendim perşembe olursa zirveyi zorlayacağı kesin izlerim

bereni çekemeyenler çıkacaktır tabiki güneşten rahatsız olan semenderler her zaman mevcuttur bunlar ıslak loş ortamları sever güneşin ışığı bunların hayatını tehlikeye sokar

fragmanda muhteşem
berende muhteşem herşey dörtdörtlük..

hele ikinci fragman nefes kesiyor o ne güzelliktir tanrım gözlerim kamaştı
)

görüşürüz revan ağa😀d😀d

o gün geldiğinde kesin sizin elektrikler gider çd
)

berenin zaferini görmekten kurtulursun
İnşallah gitmez.Çünkü Vadinin 10.Yılı ve gelen giden herkesi parçalıyacak
Ve seninde işin çıkar Vadinin berenciği(Hakaret değil.Türk sinemalarında var.Ayşecik,Fatmacık vs.
) ezdiğini görmekten kaçarsın

Şu revanın mesajı kayıt altına alın veda da çok büyük uçmuştu dersini aldı bu yorumdan sonrada vadiyi geçemesseki imkansız o zaman forumu bırakır heralde.