fragmanlarda sadece beren-silah-istanbul boğazı var bunlara bakarak müthiş ya da berbat demek saçma
Beren'in olduğu Siyah Ekran bile müthiştir
fragmanlarda sadece beren-silah-istanbul boğazı var bunlara bakarak müthiş ya da berbat demek saçma
Fragmanı daha izleyemedim desem30 dakikaya evdeyim. İzleyip öyle yorum yapacağım.
Vadiciler "berbat" dediklerine göre kesin "müthiş" fragmandır
orası öle destere izlediken yarım saat sonra mesaj yazdı konuya takas konuda en çok mesaj yazan kişi bu ikisini böle aynı anda etkilediyse müthüiştir
orası öle destere izlediken yarım saat sonra mesaj yazdı konuya takas konuda en çok mesaj yazan kişi bu ikisini böle aynı anda etkilediyse müthüiştir
Berene ne olmuş böyle çok değişik geldi gözüme kilo almış gibi eski güzelliği kalmamış gibi
Tanıtıma gelirsek öyle abartılacak bir etkisi yoktu.Ben Nejat için bakarım diziye günü uygun olursa benim için
agzi büyümüş bence))))
her dizide aynı kalacak hali yok yabellki dizi içindir
ilginç bir yaklaşım dizi için ağzını büyütmüş)))))))
agzi büyümüş bence))))
Fragman Tek Kelimeyle Müthiş.Yakın zamanda daha iyileri de çıkacaktır
Ve takas ağa bunu kayıt et.
İntikam önce A/B`de, hikaye rayına oyurunca totalde de Vadiyi geçecek. O kadar ! Vadi isterse 3. Dünya Savaşını İşlesin, Bu dizi A/B`de kesin zirvede. Zamanla totali de alır
Bilemiyorum ağzımı büyümüş ama eski havasını almadım bu tanıtımda hatırla sevgilide yaseminin orta yaşlı hali gibi olmuş saçları zaten hatırla sevgilideki gibi
bir şeye çok bakarsaniz onun değişimini fark edemezsiniz. burdaki berencı arkadaşlar sabah akşam beren dedikleri için kızın bıhter olmadığını cırkınlestıgının farkında değiller.. neyse siz berene bakıp durun)))))
Fragman Tek Kelimeyle Müthiş.Yakın zamanda daha iyileri de çıkacaktır
Ve takas ağa bunu kayıt et.
İntikam önce A/B`de, hikaye rayına oyurunca totalde de Vadiyi geçecek. O kadar ! Vadi isterse 3. Dünya Savaşını İşlesin, Bu dizi A/B`de kesin zirvede. Zamanla totali de alır
görüşürüz revan ağa😀d😀d
İnşallah gitmez.Çünkü Vadinin 10.Yılı ve gelen giden herkesi parçalıyacako gün geldiğinde kesin sizin elektrikler gider çd)
berenin zaferini görmekten kurtulursun
İnşallah gitmez.Çünkü Vadinin 10.Yılı ve gelen giden herkesi parçalıyacakVe seninde işin çıkar Vadinin berenciği ezdiğini görmekten kaçarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?