"İntikam" Tanıtım Fragmanları

Fragmandaki müzikler çok ilgimi çekti, müzikleri kim yapıyor diye araştırıyorum ama bulamadım henüz...

Orjinal müzikleri olabilir mi acaba ?

Bana biraz Nail Yurtsever-Cem Tuncer havası da var gibi geldi, ilk fragmanda fonda yer alan "aaa" diyen kadın sesi ve ikinci fragmanın müziğinin bitiş şekli çok tanıdık duruyor...

Bu ikilinin olmasını çok isterim açıkçası ama zayıf bir ihtimal, daha yeni Benim İçin Üzülme'ye müzik hazırladılar, arka arkaya bu kadar yoğun çalışmazlar herhalde...

Bu arada iki fragmanı da detaylıca inceledim, vuruculuk açısından çok başarılı, insan 20 saniye bile olsa kilitleniyor...

Fragmandaki müzikler çok ilgimi çekti, müzikleri kim yapıyor diye araştırıyorum ama bulamadım henüz...

Orjinal müzikleri olabilir mi acaba ?

Bana biraz Nail Yurtsever-Cem Tuncer havası da var gibi geldi, ilk fragmanda fonda yer alan "aaa" diyen kadın sesi ve ikinci fragmanın müziğinin bitiş şekli çok tanıdık duruyor...

Bu ikilinin olmasını çok isterim açıkçası ama zayıf bir ihtimal, daha yeni Benim İçin Üzülme'ye müzik hazırladılar, arka arkaya bu kadar yoğun çalışmazlar herhalde...

Bu arada iki fragmanı da detaylıca inceledim, vuruculuk açısından çok başarılı, insan 20 saniye bile olsa kilitleniyor...
endgame reyiz doğru yolu bulmak üzere ama sen bu dizi tutar dersen çok üzülürüm:(

endgame işte etkileyiciymiş yav bu fragmanın neyi etkileyici berbat yapma gözünü sevim :d

Berene ne olmuş böyle çok değişik geldi gözüme kilo almış gibi eski güzelliği kalmamış gibi
Tanıtıma gelirsek öyle abartılacak bir etkisi yoktu.Ben Nejat için bakarım diziye günü uygun olursa benim için

yabancı dizilerden uyarlamalar sıktı. ugrasıp kendilerine özgü dizi çekselerde görsek.

Fragman dehşet.Fragman kötü diyen arkadaşlar bu bölüm fragmanı değil.
Vadisi 48le çarpacagı anlaşıldı.

çd aga konuyla ilgilenirsin ben yatıyom konuyu kapat karantinaya al etraftan uzak et xemreyi :d
Aga ben gece 1:30 da yatmıştım:D

- - - Ekleme - - -

Fragman dehşet.Fragman kötü diyen arkadaşlar bu bölüm fragmanı değil.
Vadisi 48le çarpacagı anlaşıldı.
Yav hehe😀d

- - - Ekleme - - -

Konuya anti-berenci programı ekledim.Az sonra devreye girer:d

Fragmanı daha izleyemedim desem :( 30 dakikaya evdeyim. İzleyip öyle yorum yapacağım.

Vadiciler "berbat" dediklerine göre kesin "müthiş" fragmandır :):)

Forum İstatistikleri

Konular
173,128
Üyeler
8,483
Son Üye
justking