hoşgeldin buğra nasılsın iyimisin tam senden bahsediyorduk gelsede tebrik etsek diyorduk ..
Sağol bir şey yapmadım link koyup açıverdim hemen
hoşgeldin buğra nasılsın iyimisin tam senden bahsediyorduk gelsede tebrik etsek diyorduk ..
Sağol bir şey yapmadım link koyup açıverdim hemen![]()
onu yapmak için yarım saat uğraşıp beceremeyen arkadaşlarda var öyle küçümseme yaptığın işi)
hem açılan beren konusu öyle boş konu değil nerden baksan konun 5 yıldızlık)
Ev sahibi yatmaya gitmiş
Sağol ben çıkıyorum iyi geceler![]()
Sağol ben çıkıyorum iyi geceler![]()
Ev sahibi yatmaya gitmiş25 sayfa konuk ağirlamak zor olsa gerek
![]()
endgame reyiz doğru yolu bulmak üzere ama sen bu dizi tutar dersen çok üzülürümFragmandaki müzikler çok ilgimi çekti, müzikleri kim yapıyor diye araştırıyorum ama bulamadım henüz...
Orjinal müzikleri olabilir mi acaba ?
Bana biraz Nail Yurtsever-Cem Tuncer havası da var gibi geldi, ilk fragmanda fonda yer alan "aaa" diyen kadın sesi ve ikinci fragmanın müziğinin bitiş şekli çok tanıdık duruyor...
Bu ikilinin olmasını çok isterim açıkçası ama zayıf bir ihtimal, daha yeni Benim İçin Üzülme'ye müzik hazırladılar, arka arkaya bu kadar yoğun çalışmazlar herhalde...
Bu arada iki fragmanı da detaylıca inceledim, vuruculuk açısından çok başarılı, insan 20 saniye bile olsa kilitleniyor...
Bacağına silahı koyduğu fragman iyiymiş![]()
Aga ben gece 1:30 da yatmıştımçd aga konuyla ilgilenirsin ben yatıyom konuyu kapat karantinaya al etraftan uzak et xemreyi![]()
Yav hehe😀dFragman dehşet.Fragman kötü diyen arkadaşlar bu bölüm fragmanı değil.
Vadisi 48le çarpacagı anlaşıldı.
Fragmanı daha izleyemedim desem30 dakikaya evdeyim. İzleyip öyle yorum yapacağım.
Vadiciler "berbat" dediklerine göre kesin "müthiş" fragmandır![]()