BesaleT
Süper Emekli
hesap hatalı bu satılan okunan değil 20 yılda okuyanların nasıl yarısını öldürdün bravo))) 30 da okusa 50 sinde olur 40 da okumaz kimse okusa 60 yaşında okuanlar buı 1 milyon rakamını 2-3 katıdır.
neyse googlda dindarlık anketi var sor bakalım neler çıkıyor..
ben tek türkiyenin bereni hep geçti demedim ki sen asıl anladın analamadım))) ben geçti dedim sadece. buda dizinin çok izlediğini göstermek için sen az izleniyor dediğin için sttv dizilerin
Reyting bölümüne çevirmişsiniz burayı naptınız böyle.![]()
Reyting bölümüne çevirmişsiniz burayı naptınız böyle.![]()
Ekmeğini Buğra yiyor.![]()
beyazsoy kılpayı kaçırmış) hata beyazsoyda ağır yazıyor ağır, arkadaşın kendi çevresinde dönüşü yarım saat
)
Mobilde o kadar olur.
Lakin youtube'a ilk videoyu yükleyen o, bi tebrik edersin artık, senin için uğraşmış.![]()
google dan dindarlığa bakarsan eski menderese oy verenleri ve turgut özala oy verenleri ve ak partiye oyverenleri dindar sayıp rakamı yüzde 50 ye yuvarlar ama asıl dindar kesim erbakanın aldığı yüzde 6 saadet oyudur diğer partilerin içinde her türden kesimin oyu vardır ...?
son 20 yılda 500 bini şöyle ölmüştür erbakan dindarları genelde ölüm yaklaşınca dindarlığa bürünürler 20 yılda bunların yarısı ölmüştür öyle bir mantık yürüttüm
- - - Ekleme - - -
beren show devam ediyor))
google dan dindarlığa bakarsan eski menderese oy verenleri ve turgut özala oy verenleri ve ak partiye oyverenleri dindar sayıp rakamı yüzde 50 ye yuvarlar ama asıl dindar kesim erbakanın aldığı yüzde 6 saadet oyudur diğer partilerin içinde her türden kesimin oyu vardır ...?
son 20 yılda 500 bini şöyle ölmüştür erbakan dindarları genelde ölüm yaklaşınca dindarlığa bürünürler 20 yılda bunların yarısı ölmüştür öyle bir mantık yürüttüm
- - - Ekleme - - -
beren show devam ediyor))
Ekmeğini Buğra yiyor.![]()
Mobilde o kadar olur.
Lakin youtube'a ilk videoyu yükleyen o, bi tebrik edersin artık, senin için uğraşmış.![]()
mantigini sana ıyade edeyim almayayım . malum roman yaslanınca pek okunmaz.
partilerle kafayı bozmussun . dindarlık anketi partilerden bagimsizdir. korkama araştır. bilgi aydınlık getirir))))))))))
- - - Ekleme - - -
mantigini sana ıyade edeyim almayayım . malum roman yaslanınca pek okunmaz.
partilerle kafayı bozmussun . dindarlık anketi partilerden bagimsizdir. korkama araştır. bilgi aydınlık getirir))))))))))
bence kendisi için uğraşmıştırda becerememiştir)
ama tebriğe gelince beyazsoyu her zaman tebrik ederim 20 cümleden oluşan destan şeklinde mesajları bir beyazsoy yazar başkası beceremez)
benim internet bağlantısi zayıf yoksa rahat 3 dakika önce yuklemeye başladım. 1 dakikayla kaçırdık))) hızlı olmam gereken yerde hızlıyımdır
benim internet bağlantısi zayıf yoksa rahat 3 dakika önce yuklemeye başladım. 1 dakikayla kaçırdık))) hızlı olmam gereken yerde hızlıyımdır
Belli oluyor zaten hızlı olduğun.)
- - - Ekleme - - -
bu cümlede bir kinaye var))))
zaten vadicilerde kabahati vadide aramaz diğer sebeplerden araro açıdan aynı mantık işliyor sende beyazsoy
burda direk ben beceremedim hızlı davranamadım geç kaldım diyeceğine sorunun kaynağını internette araman vadici arkadaşların mantığıyla doğru orantılı)
sadece on saniye oyalanmısımdır okadar. hızda sorun yok merak etme))) vodafone cep netle bukadar . darksal da söylüyor ilk yukleyen benim diye . yavaş olsam ilk yukleyen ben olmazdim.
Kinaye yok, videoyu ilk yükleyen daha ne kadar hızlı olsun.![]()