xemre senin gibi 5-6 tane anca keser tek gelince hafif kalıyon
iyi geceler bu kadar hit yeter size keşke konuyu beyazsoy açsaydı
- - - Ekleme - - -
berenin gücüymüş vadi olmadan hit olmaz bunu öğrenin artık
Kendi Gününde "BEREN Saat"'inde Ocak ayından itibaren Kanal D'de
tek türkiye ve şefkat tepenin berenin üçte biri kadar reyting almasını başarı olarak görmüşsünde onların aldığı reytingin kaynağı o dizilerin muhafazakar dizi olmasından değildir .. sen stv dizilerinden bir habersin o zaman ben pek izlemediğim halde o iki dizinin izlenme sebebinin aynı vadi gibi terör olaylarını senaryolaştırırp bundan reyting elde eden diziler olduğunu biliyorum istersen sende biraz izle tek muhafazakar dizi olupta biraz reyting alan farklı desenler sanırım onunda aldığı oran ortada yani öylesenin zannettiğin gibi ortalık muhafazakar kaynamıyor ak partiye giden oyların içinde her türden insanın oyu var sen sanırım büyük kanallardan birinde muhafazakar bir dizi olsa 50 reyting alır zannettinde öyle bir toplum yapısı yok türkiyede dediğin muhafazakar oy yüzde 8 civarıdır .
yani dizilere yansımaz ..
huzur sokağının islami bir roman olduğunu bilen ve onun için diziyi takip eden insanlar sadece koçanı izleseydi koçanın reytingleri 2 reytingi geçmezdi bunada emin ol koçanın asıl izlenme sebebi kalitesiz yeşilçam filmlerine benzemesidir başka bir neden yok )
vadi 10 yıldır ev sahibi geleni gideni yolladı dimdik ayakta kabullenmek zor ama mecbursunuz ve kurtuluşunuz yok vadi ezecek kabul edin artık zor ama bu bi gerçek gerçekler acıdır
acılar mideye oturur sonrası tuvalette malum
vadi 10 yıldır ev sahibi geleni gideni yolladı dimdik ayakta kabullenmek zor ama mecbursunuz ve kurtuluşunuz yok vadi ezecek kabul edin artık zor ama bu bi gerçek gerçekler acıdır
iyide huzur sokagıda reyting rekoru kırmıyor ya oda orta düzey reyting alıyor.. tek türkiye takasın verdiği örnekte bereni geçmişti sanırım berenin geçildiği yerleri okumuyorsun algıda seçicilik ben buna derim ))))))))))
not: huzur sokagı 1 milyon satışa sahip
ne 4 yılı be hep aynı uydurmalar aşkı memnuyu ezdik sinek gibi
DİLA HANIM ( Kurtlar Vadisinide Ezer , İntikamıda ) Hadi işiniz rasgelsin
beren benim kalbimde doğduğundan beri zirvede orası ayrı konu ama reyting anlamında üç yıl fark atmıştır 4 yıl öndedir bunuda herkes biliyor bilimsel bir gerçek )
- - - Ekleme - - -
aga o anca emirin yolunu ezer
huzur sokağı kitabının 20 yıllık satışı 1 milyon bunların günümüzde kalan sağ olan okurları 500 bin bu 500 binin reyting anlamındaki değeri 0,5 reyting yani bir reyting bile değil bunlarmı diziyi 7 reytinge çıkardı???
tek türkiye 100 bölüm içinde bir kez o da eminim berenin dizisinin ilk haftasıdır .. geçtiyse eğer bren tek türkiye ve vadi gibi dizileri 4 yıl balyoz gibi yerle bir etti bu 4 yılı görmeyipte devenin mabadında pireyi görmek asıl alğıda seçicilik sanırım bu olsa gerek )
o kadarda asa lama la dizimizi