"İntikam" Tanıtım Fragmanları

cümlede kullandığın kelimeler tek tek aklıma gelmiyor şu an ama şöyle bir genel hatlarıyla hatırladığım .. özellikle muhafazakar kesimi çok etkilediğini bu kesimin artık büyük kanallarda kendilerinin yaşamlarını ekranda görmekten mutlu olduğunu .. ve dizide özellikle ilk bölümler olmasada ortalara muhafazakar kesimi tam olarak yansıttığını ve dizinin cuma günü aldığı reytingleri hakettiğini yazdın ??

bende o dizinin muhafazakarlıkla bir alakası yok muhafazakar kesimleri yansıtan diziler çok izlenseydi stv dizileri reyting rekoru kırar dedim ..
koçanın izlenme sebbi tamamen yeşilçam filmlerini hatırlatmasıdır alev alevden pekde farkı yoktur diziye üç beş türbanlı kadın eklediğinde bir iki cami sahnesi eklediğinde dizi öz itibariyle hiçbir farklılık kazanmamış dedim dizi cuma günü aldığı reytingleri haketmiyor dedim dila hanımda boş boş bakışma sahneleri çok olmasına rağmen yan kadrolar zayıf olmasına rağmen dilanın koçandan daha kaliteli olduğunu söyledim ..

hatırladıklarım bunlar burda koçanı savunan taraf benmiyim senmisin :))

destere bu cümlelerin çogu bana ait ama reytingi hak ediyor dememişimdir iftira atma bana lütfen :))) sen bu reytingleri özelikle ab reytingi nasıl oluyor anlamıyorum dediğinde ben bunda anlamıyacak ne var dedim bu reytingleri alması normal dedim. bu cümleleri kurdum. ama hak ediyor falan dememişimdir..

bak mantıgın dogruymuş stv deki diziler rekor kırar demişsin tek türkiye bereni geçmiş :)))))))))))))) şefkat tepe birinciliği zorluyor .. muhafazakar kesimi bayagı küçlümsüyon bu kadar kalitesiz dizilere ragmen iyi reyting alıyorlar

ayrıca huzur sokagının islami bir roman oldugunun ve ve ormanın okuyanların okumuş kesim oldugunun farkındasın o romanı okuyanlar diziye bakıyordur. özelikle romandaki bilal karakteri muhazfazar kızların idolüdür :)))) ( dizideki değil romandaki bilal) sırf onun için bile izleyebilirler

xBUGRAx çok memnun olmuştur herhalde, her ne kadar kalitesiz ve konu dışı mesaj çoksa da iyi hit ve cevap sayısı aldı. :)

çd aga konuyla ilgilenirsin ben yatıyom konuyu kapat karantinaya al etraftan uzak et xemreyi :d

Asıl demek istediğim duruma göre bir diziyi övdüğün veya yerdiğin ? Burada takas'n yanında olmak istedin ve öyle davrandın gibi. :)

yooo benim öbzg ile düşüncelerim destere bilir aynı cümleleri lkaf defa yazdım yakup banlı olmasa yarın sorabilirsin

vadide olmasa hit mit olacağı yok hava atarsınız beren hit aldı diye :d

destere bu cümlelerin çogu bana ait ama reytingi hak ediyor dememişimdir iftira atma bana lütfen :))) sen bu reytingleri özelikle ab reytingi nasıl oluyor anlamıyorum dediğinde ben bunda anlamıyacak ne var dedim bu reytingleri alması normal dedim. bu cümleleri kurdum. ama hak ediyor falan dememişimdir..

bak mantıgın dogruymuş stv deki diziler rekor kırar demişsin tek türkiye bereni geçmiş :)))))))))))))) şefkat tepe birinciliği zorluyor .. muhafazakar kesimi bayagı küçlümsüyon bu kadar kalitesiz dizilere ragmen iyi reyting alıyorlar

ayrıca huzur sokagının islami bir roman oldugunun ve ve ormanın okuyanların okumuş kesim oldugunun farkındasın o romanı okuyanlar diziye bakıyordur. özelikle romandaki bilal karakteri muhazfazar kızların idolüdür :)))) ( dizideki değil romandaki bilal) sırf onun için bile izleyebilirler

tek türkiye ve şefkat tepenin berenin üçte biri kadar reyting almasını başarı olarak görmüşsünde onların aldığı reytingin kaynağı o dizilerin muhafazakar dizi olmasından değildir .. sen stv dizilerinden bir habersin o zaman ben pek izlemediğim halde o iki dizinin izlenme sebebinin aynı vadi gibi terör olaylarını senaryolaştırırp bundan reyting elde eden diziler olduğunu biliyorum istersen sende biraz izle tek muhafazakar dizi olupta biraz reyting alan farklı desenler sanırım onunda aldığı oran ortada yani öylesenin zannettiğin gibi ortalık muhafazakar kaynamıyor ak partiye giden oyların içinde her türden insanın oyu var sen sanırım büyük kanallardan birinde muhafazakar bir dizi olsa 50 reyting alır zannettinde öyle bir toplum yapısı yok türkiyede dediğin muhafazakar oy yüzde 8 civarıdır .

yani dizilere yansımaz ..

huzur sokağının islami bir roman olduğunu bilen ve onun için diziyi takip eden insanlar sadece koçanı izleseydi koçanın reytingleri 2 reytingi geçmezdi bunada emin ol koçanın asıl izlenme sebebi kalitesiz yeşilçam filmlerine benzemesidir başka bir neden yok :))

xemre senin gibi 5-6 tane anca keser tek gelince hafif kalıyon :d
iyi geceler bu kadar hit yeter size keşke konuyu beyazsoy açsaydı :D

- - - Ekleme - - -

berenin gücüymüş :d vadi olmadan hit olmaz bunu öğrenin artık