cümlede kullandığın kelimeler tek tek aklıma gelmiyor şu an ama şöyle bir genel hatlarıyla hatırladığım .. özellikle muhafazakar kesimi çok etkilediğini bu kesimin artık büyük kanallarda kendilerinin yaşamlarını ekranda görmekten mutlu olduğunu .. ve dizide özellikle ilk bölümler olmasada ortalara muhafazakar kesimi tam olarak yansıttığını ve dizinin cuma günü aldığı reytingleri hakettiğini yazdın ??
bende o dizinin muhafazakarlıkla bir alakası yok muhafazakar kesimleri yansıtan diziler çok izlenseydi stv dizileri reyting rekoru kırar dedim ..
koçanın izlenme sebbi tamamen yeşilçam filmlerini hatırlatmasıdır alev alevden pekde farkı yoktur diziye üç beş türbanlı kadın eklediğinde bir iki cami sahnesi eklediğinde dizi öz itibariyle hiçbir farklılık kazanmamış dedim dizi cuma günü aldığı reytingleri haketmiyor dedim dila hanımda boş boş bakışma sahneleri çok olmasına rağmen yan kadrolar zayıf olmasına rağmen dilanın koçandan daha kaliteli olduğunu söyledim ..
hatırladıklarım bunlar burda koçanı savunan taraf benmiyim senmisin )
destere bu cümlelerin çogu bana ait ama reytingi hak ediyor dememişimdir iftira atma bana lütfen )) sen bu reytingleri özelikle ab reytingi nasıl oluyor anlamıyorum dediğinde ben bunda anlamıyacak ne var dedim bu reytingleri alması normal dedim. bu cümleleri kurdum. ama hak ediyor falan dememişimdir..
bak mantıgın dogruymuş stv deki diziler rekor kırar demişsin tek türkiye bereni geçmiş ))))))))))))) şefkat tepe birinciliği zorluyor .. muhafazakar kesimi bayagı küçlümsüyon bu kadar kalitesiz dizilere ragmen iyi reyting alıyorlar
ayrıca huzur sokagının islami bir roman oldugunun ve ve ormanın okuyanların okumuş kesim oldugunun farkındasın o romanı okuyanlar diziye bakıyordur. özelikle romandaki bilal karakteri muhazfazar kızların idolüdür ))) ( dizideki değil romandaki bilal) sırf onun için bile izleyebilirler