"İntikam" Tanıtım Fragmanları

Beren'in olduğu Siyah Ekran bile müthiştir :)
orası öle destere izlediken yarım saat sonra mesaj yazdı konuya takas konuda en çok mesaj yazan kişi bu ikisini böle aynı anda etkilediyse müthüiştir :d

- - - Ekleme - - -

Beren'in olduğu Siyah Ekran bile müthiştir :)
orası öle destere izlediken yarım saat sonra mesaj yazdı konuya takas konuda en çok mesaj yazan kişi bu ikisini böle aynı anda etkilediyse müthüiştir :d

Fragman Tek Kelimeyle Müthiş. :) Yakın zamanda daha iyileri de çıkacaktır :)

Ve takas ağa bunu kayıt et.

İntikam önce A/B`de, hikaye rayına oyurunca totalde de Vadiyi geçecek. O kadar ! Vadi isterse 3. Dünya Savaşını İşlesin, Bu dizi A/B`de kesin zirvede. Zamanla totali de alır

Yalnız şunu belirtmek istiyorum ki, "intikam"ın yazılışını beğenmedim. Umarım düzeltirler. Beren`e bakmakdan şimdi farkettim yazıyı. Gerçi Beren unutturuyor o yazıyı :D

İntikam önce A/B`de, hikaye rayına oyurunca totalde de Vadiyi geçecek. O kadar ! Vadi isterse 3. Dünya Savaşını İşlesin, Bu dizi A/B`de kesin zirvede. Zamanla totali de alır

yürü be reyiz:D

- - - Ekleme - - -

Bilemiyorum ağzımı büyümüş ama eski havasını almadım bu tanıtımda hatırla sevgilide yaseminin orta yaşlı hali gibi olmuş saçları zaten hatırla sevgilideki gibi

o hali bile mütihişti :D

bir şeye çok bakarsaniz onun değişimini fark edemezsiniz. burdaki berencı arkadaşlar sabah akşam beren dedikleri için kızın bıhter olmadığını cırkınlestıgının farkında değiller.. neyse siz berene bakıp durun :))))))

bereni çekemeyenler çıkacaktır tabiki güneşten rahatsız olan semenderler her zaman mevcuttur bunlar ıslak loş ortamları sever güneşin ışığı bunların hayatını tehlikeye sokar :)

fragmanda muhteşem
berende muhteşem herşey dörtdörtlük..

hele ikinci fragman nefes kesiyor o ne güzelliktir tanrım gözlerim kamaştı :))

görüşürüz revan ağa😀d😀d

o gün geldiğinde kesin sizin elektrikler gider çd :))

berenin zaferini görmekten kurtulursun :)
İnşallah gitmez.Çünkü Vadinin 10.Yılı ve gelen giden herkesi parçalıyacak:) Ve seninde işin çıkar Vadinin berenciği(Hakaret değil.Türk sinemalarında var.Ayşecik,Fatmacık vs.:D) ezdiğini görmekten kaçarsın:d

Şu revanın mesajı kayıt altına alın veda da çok büyük uçmuştu dersini aldı bu yorumdan sonrada vadiyi geçemesseki imkansız o zaman forumu bırakır heralde. :F