"İntikam" Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kanallar herşeyi yapar kimse de karışamaz rtük dışında burda haber açıyo yanlış bilgi veriyo aşkı memnu neyin ambargosunu koymuş ezilip büzülüyodu resmen düzeltilmeli
Öylesi kelime kullanıldı diye hiçbir kanala RTUK dahi ceza vermezken Forum Yöneticileri niye versin? Yalan Haber değil Aşk-ı Memnu 2.sezonuyla zaten ambargo koydu..Senin savunman 1.sezonsa Revan'ın savunmasıda 2.sezon olur...Eeeee???

yoo 2.sezonda bişey koyamadı marta kadar :d yönetim ceza vermez konuyu düzeltir

4 yıl boyunca ambargo koydu mu? koydu

Olay bitmiştir. Kendileri Vadi 10 yıldır zirveden inmiyor yazınca iyi ama

Sanki post kastin haberde de şikayet edilcek..Koskoca kanallarda yapıyor zaten...Burda sen haklısın kimse k.bakmasın.

- - - Ekleme - - -

Eğer düzeltirse zaten forumun anlayişindan şüphe duyarım...

sinek gibi ezeriz neyine güvenipte 3 ocakta başlatıyo yav :d en az 13 reyting fark atacaz buraya yazıyorum :D

- - - Ekleme - - -

vadi 18-19
intikam 5
:d :d
böyle olur

Kimse düzeltmez. Eğer gerekirse ben ceza almak pahasına yine de eski haline getiririm konumu.

Eğer biri bir şeyi düzenlemeye kalkarsa, ben de Vadi için yazıklarınız " 10 yıldır zirvede", " efsane dizi" ve bir sürü böyle kelimeleri düzeltmelerini rica ederim. Size göre efsane bana göre değil. 10 yıldır zirvede diyorsunuz da buna kendiniz inanıyormusunuz? Bu yalan değil mi?

ya sen kendini ne sanıyon :d güldürme adamı editörsün ama yemediğin ceza yok girmediğin tartışma etmediğin söz yok :d hakarete varıncaya kadar mesajların var sakin ol görecez bakalım :D

- - - Ekleme - - -

bende küfülü konular açayım kimse konuma karışamaz oh ne ala memleket :d

Ona bakarsan west de , vadizi, uslubu falan guZel degil, revan bence kesinlikle editorluge yakisiyo, bide su editorsun diye mumya gibi konus, hic bi tartismaya girme, argo falan kullanma.. Biyle bi kisitlama eskide kaldi.. Editor diye boyle kalin cozgiler koymasi dusuncesi gereksiz takas...

Vadi 3 ocakta başlayacağını bildi herhalde. Korkudan bu hafta yayınlanmadı. 3 Ocakta yayınlanmak için :d

Ben küfürlü konu açmadın bunun küfürle ne alakası var?

Ayrıca editör oldum diye susup kenara çekilecek değilim. Mod olmakta istemem. Yoksa sana cevabını kim verecek?

Takasa her dakika cevabini veren bussuru kisi var , ben , destere , xemrex... :) sirtimiz yere gelmez :d

Editörlerin üyelerden farkı yok! Bunu iyice anla takas. Tek farkımız haftada 15 konu açma zorunluğumuz. Bu zorunluğu da kendimiz seçtik. Modlar gibi fazla ekstra bir şey yapmıyoruz.

Editör`üm diye hayattan bağlarımı koparıp, ruh gibi yaşamayacağım ya? Gerektiğinde cevap da veririm

3 ocak!! Super bi gun , beren geliyo :)

kayip sehirin 2 hafta sonra olmasi uzdu.. Bari baska bi gune koysalardi...

bu arada amargo kelimesi tam oturmus, yerinin lağıyiğı bi kelime olmus. Kaldirilmasi icin hic bir sebep yok. Ambargocu berenden :) polat'a baski 😀d

revan bak imzamda rekorlarımız mevcut gir istediğini şikayet et hepsi kanıtlı çünkü sallamıyoz biz :d hadi bakalım şikayet et :D

- - - Ekleme - - -

https://fav10.net/f220/ku...konusu-174561/

al istediğini şikayet et :d

İstemiyorum. Niye şikayet edeyim ki? Kendiniz neye inanmak istiyorsanız inanın. Beni ilgilendirmez. Beni ilgilendirmeyen konulara da karışmam çoğu kişi gibi.

Siz o konuya inanmak istiyorsanız, eğer bu sizi avutacaksa benim için zerre kadar problem yok.

Son düzenleme:
ben inanmak istediğimi değil gerçekleri kanıtlarıyla koydum :D fark bu hepsinin kanıtları altında :d

- - - Ekleme - - -

yakup sen vadinin geçileceğini mi sanıyon bak en az 13 reyting fark en az :D

Biz yazsak hemen şikayet ederler.

Hadi yazayım ben de

"İntikam" Vadiyi Sinek gibi değil, Arı gibi ezecek.

A/B`de zirveyi alması çok kolay olacak, ama Total için hikayenin bir az işlemesi lazım

ben inanmak istediğimi değil gerçekleri kanıtlarıyla koydum :D fark bu hepsinin kanıtları altında :d

- - - Ekleme - - -

yakup sen vadinin geçileceğini mi sanıyon bak en az 13 reyting fark en az :D

Dogrusunu konusmami istersen gercek gorusum su; intikam ilk bolumuyle kvp yi gecemez ama ozeti rahat bi sekilde gececek, kaaradayi nasil 2 aya sirveyi akdiysa hep ustune koyarak yukseldiyse, intikamda oylr yapip en gec 2 ay'a zirveyi alir totelde ab'de 3 bolume alir diye dusunuyorum.. Gercek fikrim bu.

ya bende sabırsızlanıyordum ne zaman hamsi buğlama yapıcaz diye neyse az kaldı pıtırcığı kızartmaya :d