"İntikam" Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Son düzenleme:
İyi erken başladı forumda kim ezdi geyik son bulacak :))))))

- - - Ekleme - - -

İyi erken başladı forumda kim ezdi geyik son bulacak :))))))

oh be işte bu :) sonunda intikam başlıyor tam vaktiinde yine muhteşem bir dizi olacak bekliyoruz :)

konuda ki yanlış bilgiyi düzelt yoksa şikayet edecem aşkı memnu ambargo falan koyamadı vadi ambargoyu koymuştu ona :d düzelt

konuda ki yanlış bilgiyi düzelt yoksa şikayet edecem aşkı memnu ambargo falan koyamadı vadi ambargoyu koymuştu ona :d düzelt
Şikayet ederken hal hatrını da yaz eksik kalmasın.

Hiçbir şeyi düzeltmeyeceğim. Bilgi doğru. Siz her konuya Vadi hep 10 yıldır zirvede, enfesto dizi, zirveden inmedi yazınca yanlış olmuyor da bu mu yanlış oluyor?

amerikan çakmaları diziler pek tutmuyor ama bakıp görcez ne olcağını

vay havaya bak selam da söyle falan sen uçmuşsun iyice orayı düzelttirecem görüşürüz sen kendini ne sanıyon
Düzelttir bakalım nasıl düzelttiriyorsun? Siz her konuya Vadi 10 yıldır zirveden inmedi yazınca bi şey olmuyor ama.

Eğer sen orayı düzelttire bilirsen zaten benim burada editör olmam gerekmez. Ben o konuyu düzeltmeyeceğim ve düzelten biri olursa da tekrar eski haline getireceğim. Konuma kimse karışmasın. Karışan Vadiye de karışır. Ben hiç bir zaman bu konuda hava atmam merak etme. Ama sizinle sizin gibi konuşmazsak olmuyor!

Düzelttir bakalım nasıl düzelttiriyorsun? Siz her konuya Vadi 10 yıldır zirveden inmedi yazınca bi şey olmuyor ama.

Eğer sen orayı düzelttire bilirsen zaten benim burada editör olmam gerekmez. Ben o konuyu düzeltmeyeceğim ve düzelten biri olursa da tekrar eski haline getireceğim. Konuma kimse karışmasın. Karışan Vadiye de karışır. Ben hiç bir zaman bu konuda hava atmam merak etme. Ama sizinle sizin gibi konuşmazsak olmuyor!
ya sen kendini ne sanıyon :d güldürme adamı editörsün ama yemediğin ceza yok girmediğin tartışma etmediğin söz yok :d hakarete varıncaya kadar mesajların var sakin ol görecez bakalım :D

- - - Ekleme - - -

bende küfülü konular açayım kimse konuma karışamaz oh ne ala memleket :d

ya sen kendini ne sanıyon :d güldürme adamı editörsün ama yemediğin ceza yok girmediğin tartışma etmediğin söz yok :d hakarete varıncaya kadar mesajların var sakin ol görecez bakalım :D

- - - Ekleme - - -

bende küfülü konular açayım kimse konuma karışamaz oh ne ala memleket :d
Ben küfürlü konu açmadın bunun küfürle ne alakası var?

Ayrıca editör oldum diye susup kenara çekilecek değilim. Mod olmakta istemem. Yoksa sana cevabını kim verecek?

vay be bana cevabımı kim verecek :d :d cevap ala ala bi hal oldum zaten :d kim seni gaza getiriyosa süper gaza getirmiş tebrik ediyorum o arkadaşı :d

@takas bu post değil bi kere haber haberlerde ambargo filan yazılır ezildi bezildi yazılmaz..Haber acmayı bilmediğin için bi haberde neler yazılır bilmiyorsun...Her kanal kendi bunyesinde bulunan dizisini bu tur kelimelerle över...Revan'nın kanalı değil ama Revan'ın sevdiği bi kanal böylesi kelime kullanması gayet doğal...Eğer bu yazıyı şikayet edeceksen o zaman kendi dizisini öven kanallarida dava et!!!

kanallar herşeyi yapar kimse de karışamaz rtük dışında burda haber açıyo yanlış bilgi veriyo aşkı memnu neyin ambargosunu koymuş ezilip büzülüyodu resmen düzeltilmeli

revan sakin ol reyiz :d korkuyom evimi basacaksın diye :d
Ben korkuyorum asıl bu konuyu görür görmez bir sinir bir sinir. Heyecan falan olmasın. Korkunun ecele faydası yok sonuçta!

@takas bu post değil bi kere haber haberlerde ambargo filan yazılır ezildi bezildi yazılmaz..Haber acmayı bilmediğin için bi haberde neler yazılır bilmiyorsun...Her kanal kendi bunyesinde bulunan dizisini bu tur kelimelerle över...Revan'nın kanalı değil ama Revan'ın sevdiği bi kanal böylesi kelime kullanması gayet doğal...Eğer bu yazıyı şikayet edeceksen o zaman kendi dizisini öven kanallarida dava et!!!
4 yıl boyunca ambargo koydu mu? koydu

Olay bitmiştir. Kendileri Vadi 10 yıldır zirveden inmiyor yazınca iyi ama