"İntikam" Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tuba tokadı yapıstıracak obgz suratına

Ruyalara niye bu kadar baglisin nedenini ogrenmek istiyorum. :)

- - - Ekleme - - -

Dila bir hafta Huzurun yokluğunda 6 aldı diye hemen sevindin ama 4lü reytinglere düştü :d Hani senin için önemli olan A/B`di? O zaman A/B`ye bak. 4 reyting alıyor. Tabii işine gelen önemliyse o ayrı

😀d:d dila coktu :d

PES! A/B`yi önemsiyen biri olduğumu herkes bilir diye yazan sen değilmiydin? Şimdi total çok önemli diyorsun? Pes artık! Ne 8i ? 5`e düşmezse sevinsin

ben total çok önemli ama ayrıca totalin ab önemli oldugunu idda etmedim bu 1

Ben Ne Mesajı Yazmışım Dila Hanım Kuzey'den Daha Fazla İzleniyor Yalanmı Hayır Doğru

Sen Mesaj 4 Düstü Huzur Geldi 4.5 Aldı Bu Arada Huzur Gelmeden Önce Huzuru Ab Geçmisti Yani Yönlendirme Yapma Konu Saptırıyorsun

Yine Her Zaman Ki Gibi Haklı Oldugum Ortaya Çıktı :)

vadide döneklik yapmayacak zaten ezecem dedi ezecek bu kadar basit :d
vadi rekorları konusuna bekleriz müthiş bi çalışma oluyo müthiş :D

ben total çok önemli ama ayrıca totalin ab önemli oldugunu idda etmedim bu 1

Ben Ne Mesajı Yazmışım Dila Hanım Kuzey'den Daha Fazla İzleniyor Yalanmı Hayır Doğru

Sen Mesaj 4 Düstü Huzur Geldi 4.5 Aldı Bu Arada Huzur Gelmeden Önce Huzuru Ab Geçmisti Yani Yönlendirme Yapma Konu Saptırıyorsun

Yine Her Zaman Ki Gibi Haklı Oldugum Ortaya Çıktı :)
Haklı olduğun ortaya mı çıktı? Sonda bunu yazınca haklı olacak mısın sandın? Tama tamam aynen

ilk haftalar yüksek reyting alamaz vadi varken sonra ne olur bilmem dizideki heycana baglı

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]Dila Hanım[/TD]
[TD]Star[/TD]
[TD]6.05[/TD]
[TD]14.42[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]Kuzey Güney[/TD]
[TD]Kanal D[/TD]
[TD]5.49[/TD]
[TD]12.51[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

total izlenme belirliyo ab reklamcıları dila hanım absi bir hafta düstü die hep öle olacak hali yok düser yükselir arka sokaklar ikiye düsmüstü bi ara toparlandı yalanmı

buda en çok izlenilen dizi listesi illa yazdıgım yorumu eziklemek için yokus asa sürüyorsun konuyu ee

Telefondayım Sırf Bu Yüzden Pc Geçtim :)
Mahoni yorum yaparken sadece amacın Star dışındakileri karalamak. 20 Dakika Perşembe olsaydı ne diyecektin? Ezilir mi diyecektin? Bal gibi iyi sonuçlar alır diyecektin.

A/B`yi önemsiyorum diyorsan sonuna kadar lafının arkasında dur. Bu kadar basit. Sırf Star dışındakileri karalıyorsun diye çoğu kişiyi kendine düşman ediyorsun.

Bana Kanal D fanı diyorlar. Ama Kanal D`de izlediğim sadece bi Yalan Dünya var bir de ara sıra Ben Bilmem Eşim Bilire bakıyorum. İntikamı da izleyeceğim.

Diğer kanallardan da O Sesi izliyorum, 20 Dakikanı izleyeceğim.

Daha bir sürü böyle şeyler sayarım. Ama sen sadece Star yapımlarını izliyorsun. Hadi izlemek senin seçimin. Ama diğerlerini karalamak yakışmıyor

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]Dila Hanım[/TD]
[TD]Star[/TD]
[TD]6.05[/TD]
[TD]14.42[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]Kuzey Güney[/TD]
[TD]Kanal D[/TD]
[TD]5.49[/TD]
[TD]12.51[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

total izlenme belirliyo ab reklamcıları dila hanım absi bir hafta düstü die hep öle olacak hali yok düser yükselir arka sokaklar ikiye düsmüstü bi ara toparlandı yalanmı

buda en çok izlenilen dizi listesi illa yazdıgım yorumu eziklemek için yokus asa sürüyorsun konuyu ee
Bu total. Sen A/B daha önemli diyorsun hep.

Ayrıca bu bir haftalık bir durumdu. Bu hafta totalde de Kuzey öne geçer.

heycan arayanlar vadi izliyo zaten büyük bü farkla ezilir :d

- - - Ekleme - - -

Bu total. Sen A/B daha önemli diyorsun hep.

Ayrıca bu bir haftalık bir durumdu. Bu hafta totalde de Kuzey öne geçer.
ya sen anlamıyon mu önemsemek bişeyi değiştirmiyo dila kuzeyden çok izlnemiş bunu ne değiştirebilir senin önemsemen ya da önemsememen mi hey Allah ım ya :D

- - - Ekleme - - -

ya sen anlamıyon mu önemsemek bişeyi değiştirmiyo dila kuzeyden çok izlnemiş bunu ne değiştirebilir senin önemsemen ya da önemsememen mi hey Allah ım ya :D
Hmmm... Ok. Kalite arayanlar da "İntikam" izler

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Hmmm... Ok. Kalite arayanlar da "İntikam" izler