İntikam Dizisinin Son Fragmanı Yayınladı. İlkkez Favoriforumum.net

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,174
Puanı
1,059
beren saatin oynayacagı intikam dizisinin son fragmanı yayınlandı. Fragman bütün fragmanlar içinde en çok ses getireni oldu

Moderatörün son düzenlenenleri:
Başlık yine yanıltıcı olmuş. Neyse, bu düzelir de, komik olmaya çalışmak ama komik olamamak düzelmez

bence düzelmiyecek bişey varsa espiri anlama özürlü olmaktır :)))))

Millete bu espirili geliyor. Eeee tabii, herkes babasının intikamını alacak kadar gururlu değil. Millete bu konu komik geliyor

revan bana kanal d ci demeyin diyorsun ama komik olan intikam almak değil. çok bilindik ezberlenen bir hikayenin dizi olarak yapılması. işler güçlerde bununla dalga geçmiş

revan bana kanal d ci demeyin diyorsun ama komik olan intikam almak değil. çok bilindik ezberlenen bir hikayenin dizi olarak yapılması. işler güçlerde bununla dalga geçmiş
İşler Güçlerin dalga geçmesi gereken bence kendileri. Reytingleri ortada. Başka diizler üzerinden prim yapmaya çalışıyorlar. kendilerini 50-100 kişi izliyor. Sosyal medyada fenomen ama sosyal medya da saten 50-100 kişi konuşunca fenomen oluyor

revan kanal d sitesini gezmekten fırsat bulursan starın sitesini ziyaretet en çok izlenen diziye bak muhteşemden çok hangi diziymiş

son fragmani kaçırmayın beyler en orjinal fragman revenge den çok az esınlenme var :))) büyük çoğunluğu türk yapımı

klaisk beyazsoy yuh artık diyorum daha önce paylaştığı videoyu kendi kesip biçip espri yaptığını sdanmış :D

emre ben espiri yapmadim . espırıyı yapan işler güçler ben bu espırıyı anlamayan için düzenledim. sadece :))

bilmiyorum "ay yine espiri yapmış beyazsoy" diyenlerin çıkacağını onun için espiri yapmadim bu kez :)) işler güçlerin üzerine espiri olmaz zati :))

Konuyu beyazsoydan başka tınlayan yok :D Biz 2-3 mesaj yazmasak beyazsoy kendi-kendine sohbet edecek konuda :F