İntikam Dizisine 4 Oyuncu Birden Katıldı

sence hangisinin dizisi iyi gider mahoni..bernciler çok iddaalı bu konuda...

20 dakika tabi

kendini avutuyolar beren saati parneri kim ? nejat işler ekibinde birtane beğendigim adam yok geçmisteki agb reytinglerine bakarak rahatlar ama ocakta büyük bir sok yasicaklar haberleri yok herkez farkında ciddi bir hüsran olacagi .

tuba güzel kadın ama dediğin gibi pek tutan dizisi yok

ıhlamurlar altında dizisinde çıraklık kariyeri yaşadı

gönülçelende batırdı diziyi ama onun suçu yoktu sanırım partneri ofsayttı
)

bu dizide düzgün bir oyuncuyla oynuyor ilker aksum ilker aksum varsa yanında mutlaka iyi iş çıkaravaktır beren kadar olmasada türkiyenin ikinci bayan aktristi tubadır ..

Mahoni 20 gunun 3. Bolum reytinglerini soylemiyo cunku 3. Bolume kaldirilicak

güzelliği reyting eden tekkadın tubadır bana göre....ben bile onun dizisini izleyeceğim...bundan sonra yeni başlayan dizilerden tek tutan onunki olacak...

aaaaahhhh dediğime geldin lafı dolandırmada Revenge'i senden benden izleyen yok
azcık bişiler de hele

şuanki kadro iyi bence hele ki o kız d senn deiğin değil öteki tam charlotte olur ben de declan
ama dizi için en önemli karakter hala ortada yok victoria beren kadar öenmli bu karakter umarım sıradan biri olmaz bence en uygun kişi nebahat çehre ama aşk ı memnu da öz kızıydı burada bir nevi üvey kzıı olacak çok eleştiri alır o konu
ya da hatice aslan lale devrinde ölüp bu diziye geçsin yoksa victoria karakterine uyacak isim yok şu an
kısacası bu seçilenler sıradan asıl karakter ortada yok

de tabi panpa zatwen x li işeri azalttım ben
beğenilerinin altına 6 tane link koymuşun kadın isterse ile başlıyo..f.muslera ile bitiyor...onların hiçbirini takip etmedim hiç..bir tanesi hariç aynı yapı seviyoz bir tanesini tek seferde bulabilirmisin...

beğenilerinin altına 6 tane link koymuşun kadın isterse ile başlıyo..f.muslera ile bitiyor...onların hiçbirini takip etmedim hiç..bir tanesi hariç aynı yapı seviyoz bir tanesini tek seferde bulabilirmisin...

1 tanesini mi seviyon onların sadece yoksa sevbmediğin bir tane mi var tam anlaşılmadı