İntikam Dizisine 4 Oyuncu Birden Katıldı

@hızlı kız haftada bir sevgili dğeiştirmiyor gördüğün gibi normal insanlar gibi bir birlikteliği var

- - - Ekleme - - -

Tuğçe Akış için de bunu buldum :F:F

71141d59d4328bd507930086ed94b1c3.jpeg
bu reesimnden sonra karar verdim dizi total 15 ab 20 :D

ya sen berenle dalga mı geçiyon yoksa bereni koruduğunu mu sanıyon...beren bu dediklerinin hepsini yaptı...yengesi mukaddesi oynayan kadınla içkili bar çıkışı yakalandı rezil oldu k.d.ile abd tatilini paparazzilere haber vermesi kim nasıl bulcak yerini ..ciddi değilsin bu yorumdada eminim..yoksa bu ülkede başka beren saat varda bizmi bilmiyoz...

sen bereni benden daha çok takip ediyorsun ben genelde sanatçıların oyunculuğuna baktığım için senin kadar tecrübeli değilim ama bu dediğin olayda dizi bitiminde yenge karakteriyle felekten bir gece çalmasıyla alakalı bu seni çok rencide etmişe benziyor ama bunun dediğim olaylarla alakası yok birazda dünyaya geniş çerçeveden bak öyle değerlendirme yap :))

- - - Ekleme - - -

Tuğçe Akış için de bunu buldum :F:F

71141d59d4328bd507930086ed94b1c3.jpeg

güzel kızmış şimdiden gözüm tuttu :))

3899dfe821816fbcb3db3e3b23f81585_M.jpg

Bu kızda Amanda rolunde oynamasın???? Resimde yaşli gibi ama 80 doğumluymuş..Bence Amanda karakteri bu olur nede olsa Beren'e benziyor en azından gözü mavi :F:F

sen bereni benden daha çok takip ediyorsun ben genelde sanatçıların oyunculuğuna baktığım için senin kadar tecrübeli değilim ama bu dediğin olayda dizi bitiminde yenge karakteriyle felekten bir gece çalmasıyla alakalı bu seni çok rencide etmişe benziyor ama bunun dediğim olaylarla alakası yok birazda dünyaya geniş çerçeveden bak öyle değerlendirme yap :))

- - - Ekleme - - -

güzel kızmış şimdiden gözüm tuttu :))
bereni takip ettiğim falan yok...o beni takip etsin....bu sefer popülerlikte tuba onu geçti..gerisinde kaldı...perşembe anlığına yazdığım soruya cevap vermedin hala forum tarihinin en zor sorusuydu herhalde...

perşembe reytinginde sorduğun sorunun cevabını çoktan vermişim hızlı ama sen bakmayı unutmuşsun herzamanki gibi magazine daldın :))