İntikam Dizisine 4 Oyuncu Birden Katıldı

Beyazsoy listenin hangi kosesinde cok merak ediyorum mahoni ! :d

simdi söle tuba sevdigi için sevilenlerde gövdesi var ama muhtesemi elestirdigi için sürekli sevilmeyenlerdede var

yani çift karakter olarak düsünelim benim inandıklarıma inandigi taraflarini seviom karmasık bir cümle oldu star la ilgili olumlu görüslerini seviom :d

aradaki fark biz ocağa kadar rahat uyuyacağız...siz ocağa kadar rahat uyuyamayacaksınız...diziniz ya tutmazsa diye ocak ortak paydası iki alanında...

Ocaga kadar havalar soguk , sogukta insan yine uyurda sicaklarda hic cekilmez. Siz o zaman napcaniz ? :d

- - - Ekleme - - -

simdi söle tuba sevdigi için sevilenlerde gövdesi var ama muhtesemi elestirdigi için sürekli sevilmeyenlerdede var

yani çift karakter olarak düsünelim benim inandıklarıma inandigi taraflarini seviom karmasık bir cümle oldu star la ilgili olumlu görüslerini seviom :d

Kisaca star'a olan yağlarini seviyosun :d :d

yatmadan tekrar vereyim şuanki barajı total 13-15 ab 11-13 aralığı....bereniniz bu aralığı aralıktan sonra geçermi geçmezmi berenciler büyük konuştu sayın seyirciler.... sadece my ve kvp nin geçebildiği aralığı beren ocakta geçebilecekmi..sayın seyirciler...geçemezse berencileri büyük hezimet bekliyor....ocaktan sonraaaaaaaaaaaaa..............

yatmadan tekrar vereyim şuanki barajı total 13-15 ab 11-13 aralığı....bereniniz bu aralığı aralıktan sonra geçermi geçmezmi berenciler büyük konuştu sayın seyirciler.... sadece my ve kvp nin geçebildiği aralığı beren ocakta geçebilecekmi..sayın seyirciler...geçemezse berencileri büyük hezimet bekliyor....ocaktan sonraaaaaaaaaaaaa..............

o kadar reytingi kim söyledi :d bnm iddaam total karadayı seviyesi ab de perşembe 1.si sonra beni de katma o kadar yükseklere:D

tarafsızlık benim için en önemli etken ....benim sana kızdığım konu bir dediğin bir dediğini tutmuyor...herkes benim için değerli diyon vadi hayranlarına arkadaşların deyip küçümsüyon.....bereni eleştirdiğini gördüğüm ilk an yorumlarına inanmaya başlayacağım söz...fforumdaki herkese ne kadar değer veriyorsam sana aynı şekilde değer veriyorum bende...

vadi hayranlarına arkadaşların deyip niye küçümseyeyim öyle bir mesajım yok genelde her arkadşıma göre mesaj yazarım kalıplaşmış mesaj yazmam ama bazı arkadaşlar var ben 20 kelimeden oluşan bir mesaj yazayım karşılığında yazdıkları tek şey ''vadi ezecek'' :))

onada diğer mesajımda cevapım şu olur . ''beren sizinle top oynayacak'' ne beklersen onu alırsın :))

giderayak berenden çekindiğini belli ediyorsun :))

yoksa iyi gecelerin arkasına beren mesajı sıkıştırmazdın ama iyiki beren var başka türlü sizde rahatsız olurdunuz rakip dediğin beren gibi dişli olmalıki tartışmaların tadı çıksın :))

kreys bu sefer farklı bişey yazacak öyle bir his kapladı içimi sanki bereni övecek gibi uzun yazıyor :))

recep ivedik in meşur bir hareketini yapacak bu yorumuna bence mahoni neyse sen bekle bn uyumaya gidiyom iyi geceler:D

kreys öyle şey yapmaz bu sefer derin düşüncelere daldı şöyle diyecek :))

'' tamam arkadaşlar şaka yollu 20 dakika dizisi intikamı geçer dedim ama buna karğalar güler 20 dakika berenin yarısı kadar reyting alsın öpsün başına koysun, hatta sevinçten kına yaksın''
bence bunu diyecek :))

olabilri :D tabi bir de nolanın cinsel olayları var anladın sen onu :d onu nasıl halledecekler o da merak konusu
Karakteri hiç bozmasalar...Geçenlerde bi oğlan seçildi o ise Nolan rolu için kesinlikle o super oynar hiçte gocunmaz role..Ben oyuncuyum der oynar.Napar kafalar birbirine yaklaşir başka sahneye geçer...Bu kadarını anlamayan zaten diziyi izlemesin :F:F Haa birde Nolan'ın gizli kamera görüntüsü vardi.O sahneyide şöyle yaparlar... Küçük Sırlar'da Dream TV'de sunuculuk yapan oğlan yapmişti öyle bi sahne Mesela.Birbirileriyle el kol ile oynaşmalar kamera tepeden ceker yatağa düşerler geri sadece ses olarakda verebilirler...Yani montajda halledilir..Nolan karakteri hiçbir anlamda değiştirilmesin dizinin tipi kayar..Nolan o dizinin %20'si yahu...

Karakteri hiç bozmasalar...Geçenlerde bi oğlan seçildi o ise Nolan rolu için kesinlikle o super oynar hiçte gocunmaz role..Ben oyuncuyum der oynar.Napar kafalar birbirine yaklaşir başka sahneye geçer...Bu kadarını anlamayan zaten diziyi izlemesin :F:F Haa birde Nolan'ın gizli kamera görüntüsü vardi.O sahneyide şöyle yaparlar... Küçük Sırlar'da Dream TV'de sunuculuk yapan oğlan yapmişti öyle bi sahne Mesela.Birbirileriyle el kol ile oynaşmalar kamera tepeden ceker yatağa düşerler geri sadece ses olarakda verebilirler...Yani montajda halledilir..Nolan karakteri hiçbir anlamda değiştirilmesin dizinin tipi kayar..Nolan o dizinin %20'si yahu...
çok zorlanmırlarsa destere oynar o rolü :d