Bu kadar eminsin yani 20 dakikanin trilyonlar basipta reyban'larin bizden diycegine
20 dakika suan fragmanlari rekor kırıyor
Bu kadar eminsin yani 20 dakikanin trilyonlar basipta reyban'larin bizden diycegine
Sülüman Beğendişuanki kadro iyi bence hele ki o kız d senn deiğin değil öteki tam charlotte olur ben de declan
ama dizi için en önemli karakter hala ortada yok victoria beren kadar öenmli bu karakter umarım sıradan biri olmaz bence en uygun kişi nebahat çehre ama aşk ı memnu da öz kızıydı burada bir nevi üvey kzıı olacak çok eleştiri alır o konu
ya da hatice aslan lale devrinde ölüp bu diziye geçsin yoksa victoria karakterine uyacak isim yok şu an
kısacası bu seçilenler sıradan asıl karakter ortada yok
tubanın dizisi bereninkini ezeeeerrr...
5 ini hiç takip etmedim şimdiye kadar bir tanesini ise hiç bırakmadan izledim...1 tanesini mi seviyon onların sadece yoksa sevbmediğin bir tane mi var tam anlaşılmadı
tubanın dizisi bereninkini ezeeeerrr...
Biu feci tokat yedi ama nedense icinden geldi bunu soylemek bu sayfaya benden bi hatira sali'ya dair
5 ini hiç takip etmedim şimdiye kadar bir tanesini ise hiç bırakmadan izledim...
20 dakika suan fragmanlari rekor kırıyor
Sülüman Beğendi
Sosyal aglardaki rekor rakamlari tadanlar rtg de buyuk bi husran yasiyolar
muhtesemyuzyil görmesin rakibin
O sali aksaminda kaldi, bi turli kabul edemedi surekli o sayfada kalip Ah cekip , yorum yaziyo. Hayatina efkar düzüyo.
heryerde rekor kıracak reytingde orda burda her yerde
pokemon mu doktorlar mıbu yorum şaka değil gerçek...20 dakika yeni başlayan diziler arasında en çok konuşulan dizi...kadrosu ilginç..i.aksum falan başrolde....intikam ise üzgünümki sadece face gibi yerlerde anti vadicilerin her vadi rekorunda eeee nasılsa intikam gelince vadiyi geçer....intikam gelince şunu eder tarzı laflarla onore edilen dizi....üzgünüm gerçekler acıdır....vadi her başarısında intikam ortaya atılıyor....zaten bunca laftan sonra intikam başarılı olamazsa beren abd ye yerleşsin emily gibi yaşasın ...sinemadan kovuldu zaten tv yede uğramaz zaten o zaman...
ama yorumlari fena iyi sıkıstırıyor seni
bu yorum şaka değil gerçek...20 dakika yeni başlayan diziler arasında en çok konuşulan dizi...kadrosu ilginç..i.aksum falan başrolde....intikam ise üzgünümki sadece face gibi yerlerde anti vadicilerin her vadi rekorunda eeee nasılsa intikam gelince vadiyi geçer....intikam gelince şunu eder tarzı laflarla onore edilen dizi....üzgünüm gerçekler acıdır....vadi her başarısında intikam ortaya atılıyor....zaten bunca laftan sonra intikam başarılı olamazsa beren abd ye yerleşsin emily gibi yaşasın ...sinemadan kovuldu zaten tv yede uğramaz zaten o zaman...