0.15 çarptım sonuc eksi beren izlenmicek bide eksilencek unfollow yiyecek
pozitif sayıyı 0.01 ile çarpsan da eksi çıkmaz çd nin türkçe derslerine sen de mat dersi ile katıl
0.15 çarptım sonuc eksi beren izlenmicek bide eksilencek unfollow yiyecek
tubanın fan sayısı milyonlarla ölçülen sadık kitle..... radyo istasyonu bile kurmuşlar...onun için ...tuba türkiyenin en güzel kadını.. türkiyede bir kadın star varsa buda odur...
İrem'le Beren'in neresi benziyor? Amanda ile Emily'de benzemıyor ama Amanda amanda'nin küçüklüğüne saçlarindan benziyordeizi battı bence o zmanirem sak bu role cuk otutur bence d yapım sesimi duyp yd den intikam a transfer etsin
pozitif sayıyı 0.01 ile çarpsan da eksi çıkmaz çd nin türkçe derslerine sen de mat dersi ile katıl
bende farkındayım 3d bakıyorum
hayır akıl var mantık var....tuba berenden milyon kat daha güzel kadın....keşke vadide oynasa....20 dakikanın ilk bölmünü amerikan çakması filmde olsa izleyeceğim....ama bereninkini asla..düşmanımın düşmanı dostumdur felsefesi işliyor hızlıdaburda polat berenden daha güzel diyemeyeceğine göre tubadan bahsetme gereği duymuş))
İrem'le Beren'in neresi benziyor? Amanda ile Emily'de benzemıyor ama Amanda amanda'nin küçüklüğüne saçlarindan benziyor
hayır akıl var mantık var....tuba berenden milyon kat daha güzel kadın....keşke vadide oynasa....20 dakikanın ilk bölmünü amerikan çakması filmde olsa izleyeceğim....ama bereninkini asla..
20 dakika yı star iyi bir güne koyarsa bu busezon starın izleyeceğim ilk dzisi olabilir...bir diziyi ben izlersem totali 8 in altına inmez...bende farkındayım 3d bakıyorum
- - - Ekleme - - -
beren en fazla %5.00 alır
tuba %16.96 alır
20 dakika yı star iyi bir güne koyarsa bu busezon starın izleyeceğim ilk dzisi olabilir...bir diziyi ben izlersem totali 8 in altına inmez...
20 dakika süper izlenicek
berenin dizi en fazla %5.00 alacaktır
sence hangisinin dizisi iyi gider mahoni..bernciler çok iddaalı bu konuda...Tuba 17:96 ikinci hafta
beren 4:26 düstü
ya bu tuğbanın elle tutulur oynadıgı bir dizi var mı ben mi bilmiyom ? en son aside oynuyor du diye hatırlıyom...pek bunların dizisini takipte etmedik ben mi yalnış biliyom beren oynadıgı yapımlarla tugbayı alt etmiş olması lazım.hayır akıl var mantık var....tuba berenden milyon kat daha güzel kadın....keşke vadide oynasa....20 dakikanın ilk bölmünü amerikan çakması filmde olsa izleyeceğim....ama bereninkini asla..
sence hangisinin dizisi iyi gider mahoni..bernciler çok iddaalı bu konuda...
Diyom ya saçlardan seçmişler gliba...bizimkilerde gözleri baz alarak secmişlerdir...o rol için bence çok uyumlu sert pavyon geçmişi var kötülük de yapar isterseemily sarışın bir kere orjinalinde de benzerlik yok kimlikler karışşsın yetert
Diyom ya saçlardan seçmişler gliba...bizimkilerde gözleri baz alarak secmişlerdir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?