İntikam Dizisi 1.Sezonda Neler Olacak?(Şemalı Anlatım)

hikaye hem akıcı hem renkli hemde muhteşem ama keşke yazmasaydın ya emre :))

şema yeterliydi forumdashın dediği gibi şimdi konuyu okuyan vadici arkadaşlar vadiyi bırakıp intikam izlemeye başlar :))

forumdash o bahsettiğin g.o.t nedir ??:))

- - - Ekleme - - -

ne gerilimi muhteşem olmuş konun hikaye dörtdörtlük bu diziyle beren 25 reytingleri rahat görür dizinin finali 40 reyting alır :)

Game Of Thornes diye fantastik bi dizi..İzlemelisin..Tuğla kalınlıgında kitaplari varmiş :X

bu hikayeyi neden amerikadan aldılar ya basit türk filimlerin ana konusu :))))))))))))))

bu hikayeyi neden amerikadan aldılar ya basit türk filimlerin ana konusu :))))))))))))))

bu hikayeyi bir de berenden izleyeceksin işte ..

bugüne kadarki gelmiş geçmiş en başarılı dizi olacaktır şimdiden rekorları alt üst edecek aha buraya yazıyorum

emre iddiamı eklersin konuna :))

bu hikayeyi bir de berenden izleyeceksin işte ..

bugüne kadarki gelmiş geçmiş en başarılı dizi olacaktır şimdiden rekorları alt üst edecek aha buraya yazıyorum

emre iddiamı eklersin konuna :))

tamam beren ve tuba iddalarını topluca eklicem konuma :d

bazı arkadaşlar konuyu okuyamamış okumadım diyerek belirtmişler hatta yazıları büyük yazmalıydın ve resimli olmalıydıki okumakta sıkıntı çekmesinler :))

bazı arkadaşlar konuyu okuyamamış okumadım diyerek belirtmişler hatta yazıları büyük yazmalıydın ve resimli olmalıydıki okumakta sıkıntı çekmesinler :))

şimdi bu nolanla tyler ın yatak sahnesini kouyacaktım farkı hissetsinler diye ama onu da şikayet ederler ahlak kurallarını ultra baltalamaktan 3 ay men yerim:(

- - - Ekleme - - -

Yok belki dizi basladiginda ve anlamadigimda okurum
tama öyle olsun:)

@beyazsoy sana çatasım var :F:F örnek ver hele bi? Turk filmlerimiz böyle olsaydı sinema sektörümüz bu hallere gelirmiydi...En çok izlenen filmlerimiz REcep İvedik :F:F

beyazsoy yeşilçam filmeliyle karıştırdı :))

herkes yorumu kendi düşüncesine göre yapar demek istiyorki cüneyt arkının bizans surlarına tek atlayışta çıktığı filmleri kopya etmiş polat..... onu demek istemiştir :)

amandayı hangi kız oynayacak amanda da güzel bir kıza benziyor konudan onu çıkardım :))

amandayı hangi kız oynayacak amanda da güzel bir kıza benziyor konudan onu çıkardım :))

Dream'ın actiği bi konuda vardi..4 oyuncu katilmiş diye.Orda bi resim paylaşmişti mavi tshirtlü bi kız syah saçli..bence kesin o Amanda olcak..Gözler mavi 2'sininde.Revenge saçlari kıstak olarak almişlar Emily'nin saci kıvırcık diye..Bizde de gözleri kıstaslamişlar...Umarim dediğim çıkar :F:F sonra g.o.t oluyoruz :F:F

beyazsoy 1950 lerden başladı tüm filmleri tarıyor galiba ya da buldu konusunu açıyor intikam çok benziyor diye:d+