İntikam Dizisi 1.Sezonda Neler Olacak?(Şemalı Anlatım)

Dream'ın actiği bi konuda vardi..4 oyuncu katilmiş diye.Orda bi resim paylaşmişti mavi tshirtlü bi kız syah saçli..bence kesin o Amanda olcak..Gözler mavi 2'sininde.Revenge saçlari kıstak olarak almişlar Emily'nin saci kıvırcık diye..Bizde de gözleri kıstaslamişlar...Umarim dediğim çıkar :F:F sonra g.o.t oluyoruz :F:F

hazal kaya olsaydı o rolde yada biü deki baharı oynayan afet kız :)) muhteşem olurdu amandayıda zevkle takip ederdik :))

- - - Ekleme - - -

beyazsoy 1950 lerden başladı tüm filmleri tarıyor galiba ya da buldu konusunu açıyor intikam çok benziyor diye:d+

beyazsoy bizans surlarına dayanmıştır artık bence karamurat dönemlerinde takılı kaldı :))

hazal kaya olsaydı o rolde yada biü deki baharı oynayan afet kız :)) muhteşem olurdu amandayıda zevkle takip ederdik :))

- - - Ekleme - - -

beyazsoy bizans surlarına dayanmıştır artık bence karamurat dönemlerinde takılı kaldı :))

sedef avcı da olabilir bence :D güzel hatun
beyazoyu kaybettik fred çakmaktaşa kadar inecek şimdi:(

sedef avcı da olabilir bence :D güzel hatun
beyazoyu kaybettik fred çakmaktaşa kadar inecek şimdi:(

evet sedef avcıda süper kızdır ben onu ezelde sevmiştim bir daha göremedim izlemediğim dizilerde çıkıyor sanırım :)

beyazsoy birazdan ateşi bulur:))

evet sedef avcıda süper kızdır ben onu ezelde sevmiştim bir daha göremedim izlemediğim dizilerde çıkıyor sanırım :)

beyazsoy birazdan ateşi bulur:))

haber geldi hitit kralından diyor ki tam mısırlılarla tarihini lk yazılı anlaşmasını yapıyodum beyazsoy yunansitan orduylka geldi ortalığı karıuştırdı diyor :D
Revenge-cast-photo-shoot-01.jpg
bu foto için ne diyon dest)?

@destere @xemrexxx Sedef Avcıy'yla Beren'in boyu bir mi? Beren ufacık tefecık içi dolu turşucuğum benim ♥

@xemrexxx iddiamı gunceledim fragman konusunda git bak hele bi zahmet :X

@destere @xemrexxx Sedef Avcıy'yla Beren'in boyu bir mi? Beren ufacık tefecık içi dolu turşucuğum benim ♥

gördüm eklicem tama bu da çcuklarrın şey yarışına döndü oaly :d nolucak zaten kimlikleri değiştiriyolar abd de çakan olmadıysa türkiyede hiç kimse anlamaz:d

haber geldi hitit kralından diyor ki tam mısırlılarla tarihini lk yazılı anlaşmasını yapıyodum beyazsoy yunansitan orduylka geldi ortalığı karıuştırdı diyor :D
Revenge-cast-photo-shoot-01.jpg
bu foto için ne diyon dest)?

resimdeki oğlanları çıkar resim daha bir sanat eserine dönüşür :))

- - - Ekleme - - -

bir olmasın bunlar birbirlerinin yerine geçtiğinde aradan zaman olarak uzun süre geçmiyormu kim bilecekki hangisi zulak yerde bbüyüdü uzadı hangisi kısa kaldı :))

resimdeki oğlanları çıkar resim daha bir sanat eserine dönüşür :))

soruyu anlamadın beren de dizi için öble fotolar çeklise ne dersin :d

- - - Ekleme - - -

Diziyi izlemeyen biri çekmiş belli..Declan ne alaka Emily'le? Charlotte Emily'nin yanında olabilirdi..Declan Nolan'a omuz atabilirdi :F:F
desterin fklarından birine bastın bunlar ölesine foto amaçsı mesela emly-nolan olan var sadece:d

bir olmasın bunlar birbirlerinin yerine geçtiğinde aradan zaman olarak uzun süre geçmiyormu kim bilecekki hangisi zulak yerde bbüyüdü uzadı hangisi kısa kaldı :))
diyorum ki bizimkinde gözlere odaklanmişlar...Beren'in gözü renkli.Secilen oyuncununda renkli gözleri vardi...

muhteşem olur beren böyle resim çeksin mona lisayı müzeden kaldırıp bereni oraya koyarlar :)

zaten ikinci fragmandaki sahnede ben kayboldum :))

muhteşem olur beren böyle resim çeksin mona lisayı müzeden kaldırıp bereni oraya koyarlar :)

2.si tabanca koyduğu fragman mı boğaza karşı fragman mı jarşıyor bende :D tabancayı alıp koyduğu anda bende de bir kayboluş oldu bir an tabanca olmak istedim:D

- - - Ekleme - - -

2.si tabanca koyduğu fragman mı boğaza karşı fragman mı jarşıyor bende :D tabancayı alıp koyduğu anda bende de bir kayboluş oldu bir an tabanca olmak istedim:D

- - - Ekleme - - -

:)))

ne desemki kayboluşumuz bile aynı sahnede gerçekleşiyor:) ama sen git prenses bülente tabanca ol.. bereni bana bırak :))