İntikam'ın ilk tanıtımı bu akşam !

agb yok beyler kendinizi kandırmayın şikeli dönem bitti artık fatmagülün reklamda reytingi artıyomuş tespit etmişler

insnaalrın 10 yıldır 1.70lik counterdan bozma oyunculuk yeteneği sıfır(0) adamı izlediğine inanıyosun da fatmagülün reklamda arttığına mı inanmıyorsun ilginç...

vadi gelmiş geçmiş en çok izlenen en büyük dizi 4 sinema filmi 3 konsept yüzlerce yıldız fenomen sinemada rekor kıran ilk ve tek dizi sokakları boşaltan dizi lakaplı efsane 10.yılında 1.olabilen bir dev en çok hayranı olan dizi kendimize gelelim objektif olalım...

Son 4 yılda Beren'in ne etkisi var ki, Ece-Melek'in başarısı, biraz da Kerem Çatay...

Bu diziyi Ece-Melek yazsaydı ve Ay yapım hazırlasaydı 20 reyting alır derdim, samimi söylüyorum...

niye ben o dizileri beren var diye izliyordum ece melek tamam güzel senaryo yazıyorlarda bereni çıkar o diziler öksüz kalır ..

heleki fatmagül ikinci sezonundada lider kalıp lider bitirdiyse bunda en büyük etken berendir normalde ikinci sezon artık fatmagülde konu bile bitmişti sırf bereni izliyordum o derece
)

demekki senaryo herşey değil beren çok şey
)

ÖBGZ bile ilk sezonu sayesinde 3 sezondur gidiyor, yıldız ismi de yok...

Demek istediğim dizilerin ilk bölümleri iyiyse sonradan bozsa da izlenir uzun süre...

Berkun Oya'nın ağırlığındaki bir kişi yardımcı kabul etmez.

Adamın eserinden çok ödülü var.

D Productions kolay kolay Berkun Oya'yu kabul etmemistir ki. Son dizisinden dolayi uyarmislardir Berkun Oya'yi..

ÖBGZ bile ilk sezonu sayesinde 3 sezondur gidiyor, yıldız ismi de yok...

Demek istediğim dizilerin ilk bölümleri iyiyse sonradan bozsa da izlenir uzun süre...

tüm diziler aynı durumda değil mesela hayat devam ediyorun ilk 4 blümüne bak birde ikinci sezonki içler acısı durumuna bak oyuncular aynı olsada konudaki çöküşle birlikte dizide çöküş yaşadı oysa fatmagülde beren ayakta tuttu diziyi ikinci sezon konu bitmişti tamamen ..

karadayı başladı beyler dağılın