İntikam'ın ilk tanıtımı bu akşam !

veda olayından sonra herkes de bi tırsma görüyorum ama kurtuluşunuz yok tüm mesajlar elimde

Endgame bir tek bu konuda seninle aşırı zıt gidiyoruz.

Ben de tam tersi 20 Dakika'ya ısınamadım.
Normalde öyle entel işleri severim ama 20 Dakika konusunda temkinliyim...

İntikam'dan neden bu kadar umutsuzsun? Benim 20 Dakika ile yaşadığım ısınma sorununu mu yaşıyorsun.

vadi zaten my ye fark atıyo vadiyi geçemeyecek mi yani 20 dakika

veda olayından sonra herkes de bi tırsma görüyorum ama kurtuluşunuz yok tüm mesajlar elimde
İyi buda kaydet...AB zirve garanti...Totalde ilk haftalar 8 sonrasında 10 ile başa baş kafa kafaya kıl payı son kulvarda Beren zirvede

Kriz! İntikam`ın tutacağı kesinleşti

Keşke 20 Dakika da tutmaz derdin de o da tutardı be endgame
Dream hayallerini kırmak istemem ama Endgame tutar dediyse tutmaz 20 Dakika

daha dün vadiyi geçer diyodu
ilginç

Fikrimi değiştirmiş olamazmıyım
hem bir şeyi 40 kez söylersen olurmuş tutmasını istemiyorum bu dizinin bereni hiç sevmiyorum çünkü

- - - Ekleme - - -

20 Dakika tuttuğunda bu tutmaz diyen arkadaşlarla yeniden konuşalım

endgame senin yüzünden içimde bi kuşku oluyo tutacak mı yoksa diye ama malesef bu diziyi senin müthiş yorumların bile kurtaramaz

- - - Ekleme - - -

aynen bende tuba 1 numara

Yok ya, ısınma değil, dizinin orjinali, senaristi ve yapımcısı beni rahatsız ediyor, dizinin omurgası zayıf, Beren ile olacak iş değil...

20 Dakika'nın Total'i A/B'sine çok yakın olur, bence hiç entel bir iş değil, hiç ekranda karşılaşmadığımız bir hikaye, yapımcı-senarist-yönetmen üçlüsü de muazzam...

Veda'nın tutmayacağını bildi belli olmaz tutturabilir.
endgame bilerek kanal d dizileri tutmaz düşer falan diyo ki yükselsin arada bir tutuyo işte
istisnalar kaideyi bozmaz endgame tahmincilerin kralı fanatikte iddaa yorumcusu ol reyiz

Endgame`e diziler ile ilgili istek listenizi hazırlayın. Tam tersini söylesin, hemen oluversin

endgame bilerek kanal d dizileri tutmaz düşer falan diyo ki yükselsin arada bir tutuyo işte
istisnalar kaideyi bozmaz endgame tahmincilerin kralı fanatikte iddaa yorumcusu ol reyiz

Monk tutar derken de tutmasın mı istiyorum ? Takas bu yorumlarınla beni üzmeye devam ediyorsun.

İntikam tutar diyenlere sadece gülüyorum, tutmayınca hesaplaşırız.

Monk tutar derken de tutmasın mı istiyorum ? Takas bu yorumlarınla beni üzmeye devam ediyorsun.

tutar mı dedin yapma be yazık oldu diziye yapımcıya söylesin biri çekimler iptal dizi kaldırılsın boşa zahmet etmesinler

emre nerdesin ??

şu iddiaları listelediğin kısma bunuda ekle
)

intikam 20 dakikayı ikiye katladığında bu iddiayı görmek isterim
))