Yani kendi görüşün değil ben kendi görüşüme göre yaptım bu çıktıİslami anlayış testi sonuçta, yani islam bilgisi diyebiliriz o yüzden bildiğim kadarıyla test şıklarını işaretledim.
Yani kendi görüşün değil ben kendi görüşüme göre yaptım bu çıktıİslami anlayış testi sonuçta, yani islam bilgisi diyebiliriz o yüzden bildiğim kadarıyla test şıklarını işaretledim.
Benim ekran görüntüsünü mü kopyaladın bu nasıl bir sonuç?
İslam anlayış testi olarak adlandırmışlar, bir nevi İslam böyledir diyerek cevapladık.Kendi görüşünüz mü İslam böyledir diye mi işaretlediniz
@Tolstoyevski @Maskeli Fedai sizi sahneye alalım.Yapın bakalım şovunuzu.
3 tane soruda kararsız kaldım veya görüşe tam anlamıyla katılmadığım için tam ortayı işaretledim. Yoksa %100 çıkacaktı.
Buradan
Eğer %96 yapıp bizi geçseydin tacı sana verip grubumuzun lideri ilan edecektik... Ama %89 ile beni hayal kırıklığına uğrattın...
Bazı sorular çok kafa açtı okumadımEğer %96 yapıp bizi geçseydin tacı sana verip grubumuzun lideri ilan edecektik... Ama %89 ile beni hayal kırıklığına uğrattın...
Beni öldürmemiş. 🥰O malum epik yok edilişte sizin de yok edilip edilmediğizi öğreneceğiniz tek tıklık bir test... @DarkLegenD
You were spared by Thanos.”, (Thanos seni bağışladı.)
You were slain by Thanos, for the good of the universe.”, (Evrenin iyiliği için Thanos tarafından katledildin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?