- Reaksiyon puanı
- 116,229
- Puanı
- 1,060
Çünkü karşımdaki daima o ortamın olmasını sağlıyorOk ok deme konusunda ya tam yerini buluyon yani
Çünkü karşımdaki daima o ortamın olmasını sağlıyorOk ok deme konusunda ya tam yerini buluyon yani
Ok okÇünkü karşımdaki daima o ortamın olmasını sağlıyor
Yalnız bazı soruları ben tam anlamadım. Muhtemel saçma bir şey çıkacak
Benim de öyle bir problemim var. Hiç bilgim olmayan sorulara sağlıklı cevaplar veremiyorum.Yalnız bazı soruları ben tam anlamadım. Muhtemel saçma bir şey çıkacak
İzlemiyorum ben bunu hiçbir bilgim yok artık ne çıkarsam siz söylersinizHangi Squid Game Karakteri Senin Ruh Eşin?
Netflix'in popüler dizisi Squid Game dizisinin hangi karakteri senin ruh ikizin? Öğrenmek için teste!onedio.com
Ben de şimdi çözeceğim bakalım kim çıkacağız
@Dosi @Araf @The_Erinch @MEnes @Gerekli24 @xdragxx @Maskeli Fedai @DarkLegenD @serhatt @Özgür @xemrexxx @12.Adam @Doğan @Yakamoz-Asi @BARON男爵
Squid Game ne ayol?Hangi Squid Game Karakteri Senin Ruh Eşin?
Netflix'in popüler dizisi Squid Game dizisinin hangi karakteri senin ruh ikizin? Öğrenmek için teste!onedio.com
@Dosi @Araf @The_Erinch @MEnes @Gerekli24 @xdragxx @Maskeli Fedai @DarkLegenD @serhatt @Özgür @xemrexxx @12.Adam @Doğan @Yakamoz-Asi @BARON男爵
Onedio testi... Biraz canım sıkıldı...Hangi Squid Game Karakteri Senin Ruh Eşin?
Gi-HunHangi Squid Game Karakteri Senin Ruh Eşin?
Gi-hun çıktı ama şıklardan ne çıkacağını hemen anlıyorsun zaten.Hangi Squid Game Karakteri Senin Ruh Eşin?
Ben de Bey Amca çıktım... 🥰🥰
@Tolstoyevski @Maskeli Fedai sizi sahneye alalım. Yapın bakalım şovunuzu.
3 tane soruda kararsız kaldım veya görüşe tam anlamıyla katılmadığım için tam ortayı işaretledim. Yoksa %100 çıkacaktı.
Buradan
Kendi görüşünüz mü İslam böyledir diye mi işaretlediniz@Tolstoyevski @Maskeli Fedai sizi sahneye alalım. Yapın bakalım şovunuzu.
3 tane soruda kararsız kaldım veya görüşe tam anlamıyla katılmadığım için tam ortayı işaretledim. Yoksa %100 çıkacaktı.
Buradan
İslami anlayış testi sonuçta, yani islam bilgisi diyebiliriz o yüzden bildiğim kadarıyla test şıklarını işaretledim.Kendi görüşünüz mü İslam böyledir diye mi işaretlediniz