Yapıştır gitsin ne kadar yaygınlaşırsa o kadar iyiGüzel söz . Eğer telif hakkı yoksa kullanıyoruz bundan sonra .![]()
------
Ateşli değil ama etkileyici çıktı
Yapıştır gitsin ne kadar yaygınlaşırsa o kadar iyiGüzel söz . Eğer telif hakkı yoksa kullanıyoruz bundan sonra .![]()
Öpüşme testi mi?Yapıştır gitsin ne kadar yaygınlaşırsa o kadar iyi
------
Ateşli değil ama etkileyici çıktıSoruyla nasıl anlıyorlar böyle şeyleri bu Onedio testleri de bir tuhaf...
EvetÖpüşme testi mi?![]()
Güzel ama dimiKlâsik bazı söylemleri meşhurdur onun. Takma kafana![]()
Hemen de yapmışsın hiç vakit kaybetmeden.
Konudayken yapayım dedim can sıkıntısıHemen de yapmışsın hiç vakit kaybetmeden.
Öpüştüğün kişiye-kişilere sor, doğru mu çıkan sonuç o sana söylesin. Etkileyici mi değil mi...
Hıı aynen kesin öyledir.Konudayken yapayım dedim can sıkıntısı![]()
Güzel söz ama dimi![]()
Klâsik bazı söylemleri meşhurdur onun. Takma kafana![]()
Bu söz kalıbının asıl sahibi Ahmet Çakar'dır.Güzel söz . Eğer telif hakkı yoksa kullanıyoruz bundan sonra .![]()
ÇaktırmasanaBu söz kalıbının asıl sahibi Ahmet Çakar'dır.Taktlikçilere prim vermeyin.
![]()
Vayy bak sen . Sıvacı @xdragxx bizi ayakta uyuttu .Bu söz kalıbının asıl sahibi Ahmet Çakar'dır.Taklitçilere prim vermeyin.
![]()
Olsun böyle kalıpları başarılı bir şekilde kullanmak da önemliVayy bak sen . Sıvacı @xdragxx bizi ayakta uyuttu .![]()
Ahmet Çakar hocamızın ekmeğini izinsiz şekilde yemene izin veremem.Çaktırmasana![]()
Herşeyi kopya ama bir tek ok ok belki ona aitBu söz kalıbının asıl sahibi Ahmet Çakar'dır.Taklitçilere prim vermeyin.
![]()
Ok ok çok klasik bir kalıp da yerinde en iyi kullanan kişilerdenimHerşeyi kopya ama bir tek ok ok belki ona ait![]()
Baksana o bile (ç)alıntıymış 😱 @DarkLegenDOk ok çok klasik bir kalıp da yerinde en iyi kullanan kişilerdenim
Bu arada neyim çalıntı başka![]()
Yok be genelde ok derler ok ok diyen çok kişi görmedim benBaksana o bile (ç)alıntıymış 😱 @DarkLegenD
İşte şimdi tam uyar: ok okYok be genelde ok derler ok ok diyen çok kişi görmedim ben![]()
Sen de hiç fena değilsin yalnız bu konudaİşte şimdi tam uyar: ok ok
Ne konuda 😱 ok ok denince ne oluyorSen de hiç fena değilsin yalnız bu konuda![]()
Ok ok deme konusunda ya tam yerini buluyon yaniNe konuda 😱 ok ok denince ne oluyor![]()