Yapıştır gitsin ne kadar yaygınlaşırsa o kadar iyiGüzel söz . Eğer telif hakkı yoksa kullanıyoruz bundan sonra .
------
Ateşli değil ama etkileyici çıktı Soruyla nasıl anlıyorlar böyle şeyleri bu Onedio testleri de bir tuhaf...
Yapıştır gitsin ne kadar yaygınlaşırsa o kadar iyiGüzel söz . Eğer telif hakkı yoksa kullanıyoruz bundan sonra .
Öpüşme testi mi?Yapıştır gitsin ne kadar yaygınlaşırsa o kadar iyi
------
Ateşli değil ama etkileyici çıktı Soruyla nasıl anlıyorlar böyle şeyleri bu Onedio testleri de bir tuhaf...
EvetÖpüşme testi mi?
Güzel ama dimiKlâsik bazı söylemleri meşhurdur onun. Takma kafana
Hemen de yapmışsın hiç vakit kaybetmeden.
Konudayken yapayım dedim can sıkıntısıHemen de yapmışsın hiç vakit kaybetmeden.
Öpüştüğün kişiye-kişilere sor, doğru mu çıkan sonuç o sana söylesin. Etkileyici mi değil mi...
Hıı aynen kesin öyledir.Konudayken yapayım dedim can sıkıntısı
Güzel söz ama dimi
Klâsik bazı söylemleri meşhurdur onun. Takma kafana
Bu söz kalıbının asıl sahibi Ahmet Çakar'dır. Taklitçilere prim vermeyin.Güzel söz . Eğer telif hakkı yoksa kullanıyoruz bundan sonra .
ÇaktırmasanaBu söz kalıbının asıl sahibi Ahmet Çakar'dır. Taktlikçilere prim vermeyin.
Vayy bak sen . Sıvacı @xdragxx bizi ayakta uyuttu .Bu söz kalıbının asıl sahibi Ahmet Çakar'dır. Taklitçilere prim vermeyin.
Olsun böyle kalıpları başarılı bir şekilde kullanmak da önemliVayy bak sen . Sıvacı @xdragxx bizi ayakta uyuttu .
Ahmet Çakar hocamızın ekmeğini izinsiz şekilde yemene izin veremem.Çaktırmasana
Herşeyi kopya ama bir tek ok ok belki ona aitBu söz kalıbının asıl sahibi Ahmet Çakar'dır. Taklitçilere prim vermeyin.
Ok ok çok klasik bir kalıp da yerinde en iyi kullanan kişilerdenimHerşeyi kopya ama bir tek ok ok belki ona ait
Baksana o bile (ç)alıntıymış 😱 @DarkLegenDOk ok çok klasik bir kalıp da yerinde en iyi kullanan kişilerdenim
Bu arada neyim çalıntı başka
Yok be genelde ok derler ok ok diyen çok kişi görmedim benBaksana o bile (ç)alıntıymış 😱 @DarkLegenD
İşte şimdi tam uyar: ok okYok be genelde ok derler ok ok diyen çok kişi görmedim ben
Sen de hiç fena değilsin yalnız bu konudaİşte şimdi tam uyar: ok ok
Ne konuda 😱 ok ok denince ne oluyorSen de hiç fena değilsin yalnız bu konuda
Ok ok deme konusunda ya tam yerini buluyon yaniNe konuda 😱 ok ok denince ne oluyor