Yani kendi görüşün değil ben kendi görüşüme göre yaptım bu çıktıİslami anlayış testi sonuçta, yani islam bilgisi diyebiliriz o yüzden bildiğim kadarıyla test şıklarını işaretledim.
Yani kendi görüşün değil ben kendi görüşüme göre yaptım bu çıktıİslami anlayış testi sonuçta, yani islam bilgisi diyebiliriz o yüzden bildiğim kadarıyla test şıklarını işaretledim.
Benim ekran görüntüsünü mü kopyaladın bu nasıl bir sonuç? @Maskeli Fedai
İslam anlayış testi olarak adlandırmışlar, bir nevi İslam böyledir diyerek cevapladık.Kendi görüşünüz mü İslam böyledir diye mi işaretlediniz
@Tolstoyevski @Maskeli Fedai sizi sahneye alalım. Yapın bakalım şovunuzu.
3 tane soruda kararsız kaldım veya görüşe tam anlamıyla katılmadığım için tam ortayı işaretledim. Yoksa %100 çıkacaktı.
Buradan
Eğer %96 yapıp bizi geçseydin tacı sana verip grubumuzun lideri ilan edecektik... Ama %89 ile beni hayal kırıklığına uğrattın...
Bazı sorular çok kafa açtı okumadım OndandırEğer %96 yapıp bizi geçseydin tacı sana verip grubumuzun lideri ilan edecektik... Ama %89 ile beni hayal kırıklığına uğrattın...
Beni öldürmemiş. 🥰O malum epik yok edilişte sizin de yok edilip edilmediğizi öğreneceğiniz tek tıklık bir test... @DarkLegenD
You were spared by Thanos.”, (Thanos seni bağışladı.)
You were slain by Thanos, for the good of the universe.”, (Evrenin iyiliği için Thanos tarafından katledildin)