bugünkü maçlara skor oynasam köşeyi dönmüştüm bi daha da tutmaz zatenHelal aga hissetin heralde gördün rüyanda skoru
İyi oldu birde şampiyon olcaklar bu sene bu takımdan korkuyorsan şampiyon olma olasılığın 0. Bu Rusya bile puan aldı İngiltereden.Sene olmuş 2016, hoca hücumcu çıkarıp savunma oyuncusu alınca gol yemeyeceğini sanıyor. Tam tersi koktuğu takıma yansıyıp altı pasa kadar çekilince cezayı kestiler.
Son puan durumunu merakl abekliyoruz.Sene olmuş 2016, hoca hücumcu çıkarıp savunma oyuncusu alınca gol yemeyeceğini sanıyor. Tam tersi koktuğu takıma yansıyıp altı pasa kadar çekilince cezayı kestiler.
Kupon yapsan tutmaz anca tahmin tutuyor şans yokbugünkü maçlara skor oynasam köşeyi dönmüştüm bi daha da tutmaz zaten
Ben İngiltere'yi favori görmediğimi birçok kez yazdım. Turnuvanın favorisi açık ara Fransa ve Almanya'dır. İkisinden birinin kazanacağı kesin bana göre.İyi oldu birde şampiyon olcaklar bu sene bu takımdan korkuyorsan şampiyon olma olasılığın 0. Bu Rusya bile puan aldı İngiltereden.
Yoo diyenler var, 3 kişi falan.
Aynen şu Rus'ları yeneydiler iyiydi. ss
aaa ben berabere demiştim ayollKimse berabere bile kalır dememiş tek takas İngiltere yine hüsran olcak gibi
şaka yapıyorum zaten tutacağından emin olsam oynamam artık lisedeyken epey vaktimi ve paramı verdim ama sonuç hüsran oldy hepKupon yapsan tutmaz anca tahmin tutuyor şans yok
Bakalım abi senin dediklerin çıkıyor buda çıkar gibi Gruptan çıkamaz diyenler var şimdi İngiltereyeBen İngiltere'yi favori görmediğimi birçok kez yazdım. Turnuvanın favorisi açık ara Fransa ve Almanya'dır. İkisinden birinin kazanacağı kesin bana göre.
Aferin bilmiş bizden iyi @sürgünümaaa ben berabere demiştim ayoll
Nasıl bir sallamaktır buaaa ben berabere demiştim ayoll
Aynen çoğumuzun yanıldığı maçtan 2 puan alarak karlı çıkmış oldun pis cadıaaa ben berabere demiştim ayoll
süpersin valla asasmkmaskaaaa ben berabere demiştim ayoll
Bakalım abi senin dediklerin çıkıyor buda çıkar gibi Gruptan çıkamaz diyenler var şimdi İngiltereye
Aferin bilmiş bizden iyi @sürgünüm
süpersin valla asasmkmaska
Aynen çoğumuzun yanıldığı maçtan 2 puan alarak karlı çıkmış oldun pis cadı
hahaha dün sadece ben forumda puan alamamıştım yaa sinirlerim bozulmuituNasıl bir sallamaktır bu
Şu hale bak ne güzel birbirlerine girmişler
Düşen uçağın intikamını İngilizlerden alıyorlar galiba
İsviçre-armavutluk maçını tutturdun 1-0 bittihahaha dün sadece ben forumda puan alamamıştım yaa sinirlerim bozulmuitu
bugün baktım 3 puan almışım hangi maçı tutturdum bilmiyorum ama
bunada 0-0 demiştim galiba 2 puanmı alınıyor 5 olur ozaman iyi
sen kaç aldın bugün toplam ben 3İsviçre-armavutluk maçını tutturdun 1-0 bitti