Ama yine attıOlabilir Messi de dün yazdı frikikten. Güzel goller izliyoruz ama bu gol de Bale'in golü de net kaleci hatası.
Ama yine attıOlabilir Messi de dün yazdı frikikten. Güzel goller izliyoruz ama bu gol de Bale'in golü de net kaleci hatası.
Aynen öyle çok fazla. İndirime gidilmeliydi kabul etmediği takdirde de yollar ayrılmalıydı.Mehmet Topal'la anlaşmışsınız hayırlı olsun. Yalnız bu rakamlar ne öyle? 2.6 milyon Euro garanti para ve maç başı da 20 bin Euro toplam da yıllık alacağı para 3,5 milyon Euro.
Atiba biz de 1 milyon Euro'ya oynuyor. Bu rakanlar çok fazla. @HeisenBerg
Atibayı Bilic alacak elimizden.ssMehmet Topal'la anlaşmışsınız hayırlı olsun. Yalnız bu rakamlar ne öyle? 2.6 milyon Euro garanti para ve maç başı da 20 bin Euro toplam da yıllık alacağı para 3,5 milyon Euro.
Atiba biz de 1 milyon Euro'ya oynuyor. Bu rakanlar çok fazla. @HeisenBerg
Atiba'nın sözleşmesi var neyi alıyor? Gökhan ile Atiba'ya talip ama bizimkiler en az 20'den aşağıya bırakmaz. Hem 33 yaşındaki bedava aldığımız Atiba iyi bir paraya satılırsa, yerine üstüne biraz daha katıp iyi bir oyuncu alabiliriz.Atibayı Bilic alacak elimizden.ss
Fiko da iyi oyuncu alcak akıl varmıydıAtiba'nın sözleşmesi var neyi alıyor? Gökhan ile Atiba'ya talip ama bizimkiler en az 20'den aşağıya bırakmaz. Hem 33 yaşındaki bedava aldığımız Atiba iyi bir paraya satılırsa, yerine üstüne biraz daha katıp iyi bir oyuncu alabiliriz.
Sorma ya yattık ilk kez sanırım, forumun yüzde 90'ını hayal kırıklığına uğrattı Rusya. ss Bu maçtan puan alanlar baya avantajlı olmuş oluyor.Efsane kafa attı cezayı kesti iyi oldu bu İngilizlere bu kadroyu çok övüyorlardı@Bully Rusya attı 90+1de
![]()
Kimse berabere bile kalır dememiş tek takasSorma ya yattık ilk kez sanırım, forumun yüzde 90'ını hayal kırıklığına uğrattı Rusya. ss Bu maçtan puan alanlar baya avantajlı olmuş oluyor.![]()
nah var sana
Yoo diyenler var, 3 kişi falan.Kimse berabere bile kalır dememiş![]()
İngiltere yine hüsran olcak gibi
![]()
![]()
Helal aga hissetin heralde gördün rüyanda skoruoha 1-1 demişim süper gidiyorum 3 maçıda skorlarıyla bildim bugün keşke iddaa oynasaydım![]()