İngiltere - Rusya | EURO 2016 B Grubu İkinci Maçı | Yorum ve Sohbet Konusu

Mehmet Topal'la anlaşmışsınız hayırlı olsun. Yalnız bu rakamlar ne öyle? 2.6 milyon Euro garanti para ve maç başı da 20 bin Euro toplam da yıllık alacağı para 3,5 milyon Euro.

Atiba biz de 1 milyon Euro'ya oynuyor. Bu rakamlar çok fazla. @HeisenBerg

3-2 diyerek uçmuşum.
Neyse böyle bitsin de 2 puan alalım en azından.

Aynen öyle çok fazla. İndirime gidilmeliydi kabul etmediği takdirde de yollar ayrılmalıydı.

Atibayı Bilic alacak elimizden.ss
Atiba'nın sözleşmesi var neyi alıyor? Gökhan ile Atiba'ya talip ama bizimkiler en az 20'den aşağıya bırakmaz. Hem 33 yaşındaki bedava aldığımız Atiba iyi bir paraya satılırsa, yerine üstüne biraz daha katıp iyi bir oyuncu alabiliriz.

Fiko da iyi oyuncu alcak akıl varmıydı
Bilic utanmadan Türkiyede yılın ouncusu Oğuzhandır demiş, geçen seneyi unuttumu çocuk

1-1 @Doğu @MEnes

İki takım da 1 puan aldı iyi oldu

Sen misin Vardy'yi almayan hemen yamyam gibi 2 orta saha alıp defansa çekilen. Cezayı keserler böyle. En nefret ettiğim mentalitedir bu iyi oldu Hodgson'a.

Efsane kafa attı asisti yaptı diğer oyuncu cezayı kesti iyi oldu bu İngilizlere bu kadroyu çok övüyorlardı
@Bully Rusya attı 90+1de

Efsane kafa attı cezayı kesti iyi oldu bu İngilizlere bu kadroyu çok övüyorlardı
@Bully Rusya attı 90+1de
Sorma ya yattık ilk kez sanırım, forumun yüzde 90'ını hayal kırıklığına uğrattı Rusya. ss Bu maçtan puan alanlar baya avantajlı olmuş oluyor.

Son dakika golünün de acısı bir başka oluyor.

bu ingiltereden asla bi cacık olmaz hep aynı hüsran
gruptan çıkamazlar belki

tahmine ne dedik la bi bakak

oha 1-1 demişim süper gidiyorum 3 maçıda skorlarıyla bildim bugün keşke iddaa oynasaydım