İngiltere Premier Lig - Genel Yorum & Sohbet Konusu

Arsenal adamı kanser eder bu nasıl takım 4-0 kaybedersek mutluyum. Diğer yandan Pepe hastalanmış,White zaten hasta,Partey hazır değil böyle uğursuzluk başka bir takımda yok. Herkes hazır olana kadar Arsenal Championship biletini alır.

https://twitter.com/x/status/1431565933244465154

Premier Lig'in ilk üç haftasında ilginç detay:

Nuno'nun eski takımı Wolverhampton Wanderers, ilk üç haftada 1-0'lık skorlarla mağlup oldu.

Nuno'nun yeni takımı Tottenham Hotspur, ilk üç haftada 1-0'lık skorlarla galip geldi.

@Sherlock, @DarkLegenD, @Tolstoyevski, @MEnes, @MasacRE, @12.Adam, @bazinga, @HeisenBerg, @Maskeli Fedai, @mesmeso, @xdragxx, @emreemreu, @S.G.A.T., @Polat Şaşmaz, @batuhankaralar, @Bully, @Turkuazz, @The_Erinch, @eskici, @Dosi, @BARON男爵 ve diğer Premier Lig takipçileri.

Hiç gol yemeyerek vatandaşı Vitor Pereira'ya özenmiş şeklinde yorumladım.

Nuno çok iyi hoca, Tottenham'ı iyi bir sezon bekliyor.

Reactions: 12.Adam and Araf
Skora bakıyordum arada. Penaltı kaçırdığını görüp şaşırtmıştım. Reis yapmış yine yapacağını demek
Böylece milli takımlar tarihinin de en golcü oyuncusu oldu
Yohh canım olir mi üyle şey. 2 golü de kafayla atmış, hiçbir değeri ve önemi yok... 40 metre uzaklıktan atmadığı sürece formasını giydiği takım ne 3 puan alabilir ne de tur atlayabilir... Hat-trick yaptığı Athletico Madrid maçından sonra Juventus tur atlamış mıydı? Yoo, hayır...

Reactions: MasacRE
Benim online olduğumu görüp beni kışkırtıcı mesajlar yazıyorsun değil mi, her şeyin farkındayım merak etme...
Bu maçı da tabi ki izlemedim ama büyük ihtimal boş kaleye atmıştır 2 golü de...

Reactions: DarkLegenD
Burdan irlandanin teknik direktorunu alkışlıyorum iyi iş becermiş christian ronaldonun takımına karşı @Gerekli24 @eskici @MEnes @Çiğdem

Son düzenleme:
Maçkolik'te maça tıklarken "Yeter artık, bu maçı da çevirme. Çevirmiş olamazsın. Yapma" demiştim, girdim, baktım ve olanlar olmuş bile... Bu bilgiyle ne yaparsan yap şimdi.
@MasacRE

Reactions: MasacRE and MEnes
Maçkolik'te maça tıklarken "Yeter artık, bu maçı da çevirme. Çevirmiş olamazsın. Yapma" demiştim, girdim, baktım ve olanlar olmuş bile... Bu bilgiyle ne yaparsan yap şimdi.
@MasacRE
Ben de penaltı kaçırmış kesin attığı gol penaltıdır diye girdim baktım ama değilmiş...
Sonra da düşündüm ve dedim ki kesin boş kaleye atmıştır ama o bilginin doğruluğunu henüz teyit etmedim...

Reactions: DarkLegenD
Manchester United - Newcastle United maçında Cristiano Ronaldo sahada, Sir Alex Ferguson tribünde.