İngiltere Premier Lig - Genel Yorum & Sohbet Konusu

Wolwesi kutluyorum sezon başı tek wolwes durdurur dedim 82ye kadar direnebildiler
Mane reis olsaydı maç daha kolay geçerdi
Adama Traoré insan mısın zalimin evladı geceyi güzel kapadik 🦟

3 atıp 5 kazanmadın mı, neyin şovu bu?
@Sherlock

Tabii kıyak para kazandıysan bu fakir öğrenci kardeşini de gör yani yeri gelmişken.
90’a 260 küsür geldi ayıptır söylemesi
Hâyır işlerinde kulllanacağım tabi, var bir hayalimiz
şu kasadaki sermayeyi sağlam tutup besleyebilmek mesele bu da tamamen soğukanlılık gerektiren strateji oyunu
(haftasonu kasa sıfırlandı)

Sanırım Online oynuyorsunuz.Hangi siteden?

Sanırım Online oynuyorsunuz.Hangi siteden?

Aman forum daha yeni kapandı malum sebeplerden dolayı, bir de biz ateşe odun atmayalım
@Sherlock Elbette ki sayın Demirören’iminizin sahibi olduğu İddaa şirketinden oynuyorum, hiç şüphesiz ve tartışmasız hatta o kadar ki DM’den hangi İddaa bayisinden oynadığımı da belirteceğim şimdi.

Reactions: Sherlock
güzel para kanka.jpg
Parantez içi yine bir hayatı daha kaydırdı.

Reactions: Tolstoyevski

(260 liranın hepsini tek maça yatırdı)

Liverpool senden son bir şarkı istiyorum... Aylar sonra ilk defa ilk yarıda gol atamadı, resmen kabus gibi oynadı ama son bir şarkı be... söz bir daha istemeyeceğim, son bir şarkı....
@Sherlock

Liverpool kardeşim bu, son bir şarkı mı istedin anında senindir...

Yakında çok güçlü bir baron olacaksın diye korkuyorum, fazla tutturmaya başladın.

Çaktırma ama daha yerimde sayıyorum, eğer Liverpool ve PSG gelmezse kasa sıfırlanıyor, gelirse günü kurtarıyoruz
Ve 1-0 çok sinsi bir skor, 90+5’e kadar kanser eder o yüzden farkı 2’ye çıkarmadan huzur yok bize

Müthiş bir atak sonucu gol gelmişti aslında ama ofsayta takıldı şansına.