Dakika 14, kornerden kafayı vuran @Sherlock topu ağlara gönderiyor...
Modernizm her türlü kazanır.Pep Barcelona'sı bu Liverpool'dan çok daha iyiydi
Vallaha bilemiyicemModernizm her türlü kazanır.Messi, Xavi, Iniesta üçgen kurup 600 tane pas yaparken bir bakmışsın Mane golü atmış.Aa, o da ne? 3-0.
Traore, Klopp'un kimyasını bozar ve belki de şampiyonluktan eder.Bugün şanlı Liverpool’umuz Wolves deplasmanından da galip ayrılır mi sizce?GS ve Liverpool’a yüklü girdim, Liverpool konusunda stresliyim hata mi ettik acaba diye@DarkLegenD @Sherlock
Bugün şanlı Liverpool’umuz Wolves deplasmanından da galip ayrılır mi sizce?GS ve Liverpool’a yüklü girdim, Liverpool konusunda stresliyim hata mi ettik acaba diye@DarkLegenD @Sherlock
Traore, Klopp'un kimyasını bozar ve belki de şampiyonluktan eder.
Aşağıdaki sağ bek, İngiltere futboluna damgasını vurmaya devam ediyor.Gs'de öyle böyle kazanmış, bugünü olumlu kapatacaksın sanırım.
Ekli dosyayı görüntüle 74814
Traore, Klopp'un kimyasını bozar ve belki de şampiyonluktan eder.
Aşağıdaki sağ bek, İngiltere futboluna damgasını vurmaya devam ediyor.Gs'de öyle böyle kazanmış, bugünü olumlu kapatacaksın sanırım.
Ekli dosyayı görüntüle 74814
Bakın samimi söylüyorum, bu maç döner... O havayı, o ışığı aldım ben. Hislerim ile Liverpool'un serisini bitirdiğim ve Tolstoyevksi'nin 3 lirasının hiç olmasına sebep olduğum için özür diliyorum.Kornerden gelen gol sonrası 1-0 öne geçtik ama dikkatini çekerim 22’de 21 yapıp 1 beraberliği olan Liverpool bugün puan kaybedecek çünkü ben kupon yapmışım ve son maç, lanetin kalkması çok zor
Üstte dediğim gibi Liverpool’un kazanması mucize olur bugünGS de 2.golü kornerden attı böyle, son saniyeye kadar stres yaptırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?