2020 İller Birbirini Yiyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben şaka sanıyordum bu olayı
Usülen oylarız ama Ankara veya İstanbul kazanacak anketi sonuçta belli bu
Ankara mı .. Bu şehirde birçok kez kaldım...
Birkere gittiğimde zatürre olmuşdum..ÖDTÜ Kampüsünde kalmıştım..Ben öyle bir soğuk bilmem.
Memur şehri...Heryer gri binalar..
Ankarayı ben sevemedim hiçbir zaman.
Ama tabi yaşayanlar,yada memleketi Ankara olanlar apayrı bakıyordur olaya başka.

Ben şaka sanıyordum bu olayı
Usülen oylarız ama Ankara veya İstanbul kazanacak anketi sonuçta belli bu

Ciddiymiş Utku beyciğim, ben de şaşırdım.
İstanbul farkı çok açarsa ben Utku beyciğim için İZMİR’e oy vereceğim... İstanbul’da yemiş olduğum çakma İzmir Bombası baya güzeldi, kokoreçin de başkenti sayılırlar... Bu durumu görmezden gelemeyiz...

Herkes yaşadığı şehri oylayacak abi. Forumun çoğu da İstanbul'dan ve Ankara'dan. O yüzden diyorum sonuç belli yani

Hayırlı olsun etkinlik olması güzel ama çok fazla olunca da insan soğuyor.
En iyisi şu Favori Erkek etkinliği yaz sonuna ertelensin insanlarda yeni favori kaldıracak hal yok.
@Dosi

Reactions: kerem
En iyisi şu Favori Erkek etkinliği yaz sonuna ertelensin insanlarda yeni favori kaldıracak hal yok.
@Dosi
+10.000

Ya da bu etkinlik ertelensin. Cok üst üste geliyor hepsi. MS'den bile vazgecebilirim.

Reactions: Aserat
@Dosi
Göze battı zaten etkinliğim. İstekli olmadığını anlamıştım. Zaten az önce kendim halledeceğimi belirttim. Teşekkürler.
Böyle böyle soğuyor işte üyeler forumdan

Hayır sakın. 😱 Kimse beklemeyi bilmiyor ki erteleyecekse @Dosi ve @The_Erinch kendi etkinlikleri 1-2 ay öteye atsın şu an yenisine ihtiyaç yok.
Öncelikle ben etkinliklerime başlamadan önce danışılması kişilere danışmadan ASLA hareket etmiyorum;

Ve birçok kişi ilede fikir alışverişi yapıyorum.

Forumları ayakta tutan etkinliklerdir.

Ama istenmiyorsa bu etkinliğide erteleriz.

Reactions: Angelica and Dosi
Kimseyi dinleme ve etkinliğini yürüt.
Ben erteledim. Seninki olsun 🤗

Gelecek ay En Favori Dizi de başlayacak gerçekten bir yerden sonra zararı olabilir bu bolluğun.
Hayır sakın. 😱 Kimse beklemeyi bilmiyor ki erteleyecekse @Dosi ve @The_Erinch kendi etkinlikleri 1-2 ay öteye atsın şu an yenisine ihtiyaç yok.

Neden zararı olsun ki fazla etkinlik yapmanın foruma? Bana da bazen oy kullanmak falan zor gelebiliyor ama bu etkinlikler sayesinde birçok üye yorum yapmış oluyor, eğlenmiş oluyor.
Özellikle sadece iki üyeden böyle bir talepte bulunman hoş değil bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...