Oldumu şimdi?@Forumdash ile avatarınızı karıştırıyorum şimdi de beynim durdu ikiniz de aynı anda aynı tonda seçmişsiniz.
Şifresini kabul edip ama bana sayfamı göstermeyen Twitter'da kalan avatarım
Oldumu şimdi?@Forumdash ile avatarınızı karıştırıyorum şimdi de beynim durdu ikiniz de aynı anda aynı tonda seçmişsiniz.
Ankara mı .. Bu şehirde birçok kez kaldım...Ben şaka sanıyordum bu olayıUsülen oylarız ama Ankara veya İstanbul kazanacak anketi sonuçta belli bu
Ben şaka sanıyordum bu olayıUsülen oylarız ama Ankara veya İstanbul kazanacak anketi sonuçta belli bu
Gökteki Yıldızları hatırlatıyor bana...Oldumu şimdi?
Şifresini kabul edip ama bana sayfamı göstermeyen Twitter'da kalan avatarım
Herkes yaşadığı şehri oylayacak abi. Forumun çoğu da İstanbul'dan ve Ankara'dan. O yüzden diyorum sonuç belli yaniAnkara mı .. Bu şehirde birçok kez kaldım...
Birkere gittiğimde zatürre olmuşdum..ÖDTÜ Kampüsünde kalmıştım..Ben öyle bir soğuk bilmem.
Memur şehri...Heryer gri binalar..
Ankarayı ben sevemedim hiçbir zaman.
Ama tabi yaşayanlar,yada memleketi Ankara olanlar apayrı bakıyordur olaya başka.
Anketlerde çağıracağım onuSilinmiş Üye çok yanlış zamanda gitmiş.@The_Erinch
O eski Beso yok artık mlsf
Gelecek ay En Favori Dizi de başlayacak gerçekten bir yerden sonra zararı olabilir bu bolluğun.@xdragxx 30+ sayfa konuştuğumuz öneri konusunun ardından ne diyorsun bu konu hakkında?
+10.000Hayırlı olsun etkinlik olması güzel ama çok fazla olunca da insan soğuyor.En iyisi şu Favori Erkek etkinliği yaz sonuna ertelensin insanlarda yeni favori kaldıracak hal yok.@Dosi
Hayır sakın. 😱 Kimse beklemeyi bilmiyor ki erteleyecekse @Dosi ve @The_Erinch kendi etkinlikleri 1-2 ay öteye atsın şu an yenisine ihtiyaç yok.+10.000
Ya da bu etkinlik ertelensin. Cok üst üste geliyor hepsi. MS'den bile vazgecebilirim.
Göze battı zaten etkinliğim. İstekli olmadığını anlamıştım. Zaten az önce kendim halledeceğimi belirttim. Teşekkürler.Hayırlı olsun etkinlik olması güzel ama çok fazla olunca da insan soğuyor.En iyisi şu Favori Erkek etkinliği yaz sonuna ertelensin insanlarda yeni favori kaldıracak hal yok.@Dosi
Son derece rahatsızım.@xdragxx 30+ sayfa konuştuğumuz öneri konusunun ardından ne diyorsun bu konu hakkında?
Öncelikle ben etkinliklerime başlamadan önce danışılması kişilere danışmadan ASLA hareket etmiyorum;Hayır sakın. 😱 Kimse beklemeyi bilmiyor ki erteleyecekse @Dosi ve @The_Erinch kendi etkinlikleri 1-2 ay öteye atsın şu an yenisine ihtiyaç yok.
Kimseyi dinleme ve etkinliğini yürüt.Öncelikle ben etkinliklerime başlamadan önce danışılması kişilere danışmadan ASLA hareket etmiyorum;
Ve birçok kişi ilede fikir alışverişi yapıyorum.
Forumları ayakta tutan etkinliklerdir.
Ama istenmiyorsa bu etkinliğide erteleriz.
Yok @Dosi'nin arkasindayim ama erteleyebilir, plan yapin her sey üst üste geliyor bu aralar.Hayır sakın. 😱 Kimse beklemeyi bilmiyor ki erteleyecekse @Dosi ve @The_Erinch kendi etkinlikleri 1-2 ay öteye atsın şu an yenisine ihtiyaç yok.
Gelecek ay En Favori Dizi de başlayacak gerçekten bir yerden sonra zararı olabilir bu bolluğun.
Hayır sakın. 😱 Kimse beklemeyi bilmiyor ki erteleyecekse @Dosi ve @The_Erinch kendi etkinlikleri 1-2 ay öteye atsın şu an yenisine ihtiyaç yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?