- Reaksiyon puanı
- 6,417
- Puanı
- 1,059
ozanın ıllumınatıcı olduguna bı kanıt daha : 😉 tek goz var !!!!
Hahah
ozanın ıllumınatıcı olduguna bı kanıt daha : 😉 tek goz var !!!!
capslock subliminal mesajla sen hatırlamasan da bilinç altın hatırlıyor
orcun artık sende bı ıllumınatı neferısın
Yaşım gereği bu tip şeylere inanıyorum. Keşke konuyu görmeseydim veya girmeseydim. Artık tedarikli olucam
Hacı bu kadar çok düşünmeKorkman veya tirsman bir ise yaramaz. Hatta korkmak anlamsiz. Cunku İlluminati cin veya peri degil. Normal bir orgut de degil. Cok buyuk bir orgut. Cunku parasi var, adamlari var ve herseyi yaptirabiliyorlar. Bu orgute calisan unlulerin cogu musluman ve hristiyandir. Seytana filanda tapmazlar. Ancak yaptiklari masonik hareketler oyleymis gibi gosteriyor onlari ama İlluminati orgutunun tehtidi altindalar. Bu orgutun badinda İsrail geliyor. Yeni neslin beynine once bu tur isaretleri oturtup bir sure sonra gercek Allahiniz Seytandir (!) diyecekler. (Tovbe tovbe) Ama bunu basarmasina izin vermemeliyiz. Deccali ve Seytani bilerek hareket etmeliyiz. En onemliside bunu cevremize aktarmaliyiz. İzledigimiz ve diinledigimiz seylerede mumkun oldugunca dikkat etmeliyiz.
Bana verirsen cok sevinirim.Bu konu hakkında zamanında çok fazla araştırma yapmıştım ve sonradan saplantılı hale geldi ve bıraktım.Dünya düzeni denen bir olgu var ve bizim tahmin edemeyeceğimiz kadar büyük ve karmaşık.
Bu konu hakkında elimde bu tip videolar var isteyen olursa site ve video verebilirim
Hacı bu kadar çok düşünme.Sözün Bittiqi An ve Beklenen qün deyip geçben gibidünya kaç milyar yaşında neler gelmiş neler gitmiş
Benim bu olaydan önceden haberim filan yoktu bu konuyla öğrendim maalesef
Siz böyle video falan izlemeseniz bilinç altınız falan etkilenmez rahat olun bunlar Amerika'nın oyunları
Siz böyle video falan izlemeseniz bilinç altınız falan etkilenmez rahat olun bunlar Amerika'nın oyunları
Bunlar Amerika degil İsrailin oyunlari.Ayrica siz anlamak istemiyorsunuz ama bu semboller sizin hafizaniza kazinmis. Sacma diyorek bunu ispatliyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?