aga yok öyle bişey ya sallama heps igeri sayım günü biz feneri 3-1 yenmiştik 7 aralıkmıydı neydi
dizikolik trt 1 de illüminatiye çalışıyomuş kendine gel dizikolik
yav dalga mı geçiyon çocuklar ondan o anlamı nasıl çıkartacaklar ben bile ilk kez senden duydum şimdi öyle şeylere inanma
yav dalga mı geçiyon çocuklar ondan o anlamı nasıl çıkartacaklar ben bile ilk kez senden duydum şimdi öyle şeylere inanma
yav dizikolik ramazan ramazan deli etme beni herşeyi illüminatiye yoruyon yok öyle bişey
Ne?Arkadaslar Ozanda illuminatide sitenin içine yerleştirilmiş gizli göz resimleri var hepimizi şeytana taptırmaya çalışıyo bende onun yardımcısıyım bende illuminatidenim
Arkadaslar Ozanda illuminatide sitenin içine yerleştirilmiş gizli göz resimleri var hepimizi şeytana taptırmaya çalışıyo bende onun yardımcısıyım bende illuminatidenim
İnanın bana hepiniz şeytana tapcaksınız beyninize yavaş yavaş işliyoruz 😀d
Kizim bu is ciddi ama. Baksana tek goz takasa ve bircok arkadasa cok normal geliyir. Halbuki illuminati onlarin coktan beynine girmis haberleri yok. Benim anlatmak istedigim bu isaretler artik kimseye dogal veya normal gelmesin. Belki farkinda degilsiniz ama dinine bagli musluman sayisi giderek azaliyor. Namaz kilanlarda bayramdan bayrama veya cumadan cumaya ki onu bile yapanlar azaliyor. Artik titreyip kendimize gelelim. Musluman gibi bir musluman olalim. Muslumanim deyip bu isten siyrilmayalim.
sanki illimunatinin savunucusu gibi olacağım ama illa illüminati ilemi insanlar dinden uzaklaşır görüyoruz televizyondaki rezillikleri illaki illüminatimi olması lazım
Arada istisna olabilir ama %99 illuminati vardir.
yahu her goz olan sey ıllumınatı mı olcak sacmalıyosunuz
pıramıtlerıde ıllumınatı yaptı