İllüminati Türkiye'yi Ele Mi Geçirdi?

aga yok öyle bişey ya sallama heps igeri sayım günü biz feneri 3-1 yenmiştik
7 aralıkmıydı neydi

dizikolik trt 1 de illüminatiye çalışıyomuş
kendine gel dizikolik

aga yok öyle bişey ya sallama heps igeri sayım günü biz feneri 3-1 yenmiştik
7 aralıkmıydı neydi

dizikolik trt 1 de illüminatiye çalışıyomuş
kendine gel dizikolik

Kanitlari var. Mesrla akilli isaretlerin iyi uykular cocuklar kampanyasi. Her gun TV icinde tek goz gelip iyi uykular cocuklar diye ekranda beliriyor. Bu tur isaretlere o kadar alismisiz ki artik bazilarimjza normal geliyor ama buna illuminati deyince biz suclu oluyoruz. Bu tur sembolleri beynimize yerlestirip seytana taptiracaklar bizi. Ben bunu sadece bilin istedim.

yav dalga mı geçiyon çocuklar ondan o anlamı nasıl çıkartacaklar
ben bile ilk kez senden duydum şimdi
öyle şeylere inanma

yav dalga mı geçiyon çocuklar ondan o anlamı nasıl çıkartacaklar
ben bile ilk kez senden duydum şimdi
öyle şeylere inanma

Bak artik bu tur semboller herkese normal geliyor. Ama bi kere bile kimse sordumu neden cift goz degil diye? Hayir. Cunku o kadar cok icindeyiz ki bu durumun artik normal geliyor.

yav dizikolik ramazan ramazan deli etme beni
herşeyi illüminatiye yoruyon yok öyle bişey

Arkadaslar Ozanda illuminatide sitenin içine yerleştirilmiş gizli göz resimleri var hepimizi şeytana taptırmaya çalışıyo bende onun yardımcısıyım bende illuminatidenim

yav dizikolik ramazan ramazan deli etme beni
herşeyi illüminatiye yoruyon yok öyle bişey

Boyle bir orgut var siz inanmasanizda. Ama benim anlatmak istedigim normal gelen seyleri biraz dusunun. Tek goz normal bisey mi?

İnanın bana hepiniz şeytana tapcaksınız beyninize yavaş yavaş işliyoruz 😀d

İnanın bana hepiniz şeytana tapcaksınız beyninize yavaş yavaş işliyoruz 😀d

Kizim bu is ciddi ama.
Baksana tek goz takasa ve bircok arkadasa cok normal geliyir. Halbuki illuminati onlarin coktan beynine girmis haberleri yok. Benim anlatmak istedigim bu isaretler artik kimseye dogal veya normal gelmesin. Belki farkinda degilsiniz ama dinine bagli musluman sayisi giderek azaliyor. Namaz kilanlarda bayramdan bayrama veya cumadan cumaya ki onu bile yapanlar azaliyor. Artik titreyip kendimize gelelim. Musluman gibi bir musluman olalim. Muslumanim deyip bu isten siyrilmayalim.

sanki illimunatinin savunucusu gibi olacağım ama illa illüminati ilemi insanlar dinden uzaklaşır görüyoruz televizyondaki rezillikleri illaki illüminatimi olması lazım

sanki illimunatinin savunucusu gibi olacağım ama illa illüminati ilemi insanlar dinden uzaklaşır görüyoruz televizyondaki rezillikleri illaki illüminatimi olması lazım

Arada istisna olabilir ama %99 illuminati vardir.

yahu her goz olan sey ıllumınatı mı olcak sacmalıyosunuz

pıramıtlerıde ıllumınatı yaptı

farkettıysenız dogan ınsanların hepsınde goz var. Cunku hepsı ıllumınatı uyesı 😉

yahu her goz olan sey ıllumınatı mı olcak sacmalıyosunuz

pıramıtlerıde ıllumınatı yaptı

@capslock bir kere goz var mi veya piramit var mi diye bakmiyoruz. Onu ima eden birseylerde ariyoruz. Orn; Murat Boz - Sans Yok sarkisi. Mesela Muhtesem Yuzyilda imayla bi bes alti saniye gozu gosteriyor. Neden bir cicek degilde goz? Veya cizgi filmlerde paylastigim videolar var. Ozellikle cocuklarin beynini yikiyorlar bu tur sembollerle. Ve bu sembolleri normalmis gibi gosteriyorlar.

ozanın ıllumınatıcı olduguna bı kanıt daha : 😉 tek goz var !!!!

- - - Ekleme - - -

yahu allah askına orayı ızleyenlerın kacı hatırlıyor o gozu
mıllet her gun kendı gozune bakıyor o zaman