Show İlişki Durumu: Karışık - Dizi Yorumları

@cookies Sen izlemişsindir. :D

@Yiğitt diziyi bırakmış olabilirsin ama söyliyeyim sahte hamilelik bitti :D bölümler güzelleşti bir şans ver bence :F

Öpüşme bile kurtaramayacak son sahne hem fiyasko hem de iticiydi :D tutmayacak belki boş gün olması hatrını izlenir ama yeni sezona imkansız :)

Buda tutmayacak heralde öpüştüler Ayşegülle. :F :F

Dizi şu saniye itibariyle saçmaladı bu da final :F

Yine Show ve yine kötü bir proje. Oyunculuklar, yönetmenlik kötü ve senaryo da iyi uyarlanamamış malesef. Tutabilir sonuçta Çilek Kokusu tuttu, yargılamıyorum Türk seyircisini :A
Nanik size dizi nisanda bile devam ediyor :A

Öncelikle her ne kadar forum halkı diziyi unutmuş olup konuya bir daha uğramayacak olsalar dahi genel ve 39. bölümün yorumu yapayım.

Dizi ilk bölümlerde o kadar samimi o kadar güzeldi ki, 6-7 reytingden daha fazlasını hak ettiğini düşünüyordum. Ama senaristler o kadar saçmaladılar ki ana konusu adeta uçtu gitti.. Ama izleyici hala vazgeçmemişti ve 1. olmaya devam ediyordu, taa ki Acun O Ses'i Cumartesi'ye alasıya kadar. Diziden 1 reytinglik kitle yarışmaya kaydı ve dizi 25 haftadır bırakmadığı birinciliği altın tepsiyle rakibine sundu. Tabi 9.5 reytingi görmüştük:A (Show Tv son 5 yıldır alamıyordu sanırsam, maçlar hariç @mrt-06 :F)
Sahte Hamilelik'ten kurtulduk, entrikalar devam etti derken 39. bölüme geldik ve adeta final gibi bir bölüm oldu. Elif-Can boşandı, Naci Mediha'yı terk etti. Ayşegül Can'a evlenme teklifi etti ve Gülendam Sıtkı, Elif Murat aşkı gerçekleşti. :D

Haftaya final olur diye tahmin ediyorum, başta Seren Şirince ile Berk Oktay olmak üzere tüm ekibin eline sağlık müthiş bir işti. :) :)

@Çiğdem- ayşegül bile oğlanı kaptı sen hala elizabeth :A @destere @cookies @vadikızı @Doğu @Harunnn60
CgpOReUWMAElk0A.jpg

Mediha Naci'yi kaçırdı haha. :F

Can'da teklifi kabul etti. :D Güzel bir final bölümü olacak gibi. :X

Pamir yok eda yok. Dizinin kadrosu baya degisir. Böyle bir degisiklik gerekiyordu