Diziyi izleyen var mı? @mrt-06 @xemrexxx @sokak sanati @denizz19 @Bully @Billy Kane @turkuazz @Felon @Çiğdem- @Yiğitt
maalesef
Diziyi izleyen var mı? @mrt-06 @xemrexxx @sokak sanati @denizz19 @Bully @Billy Kane @turkuazz @Felon @Çiğdem- @Yiğitt
Aylar oldu bırakalı ama annemler izliyor.Diziyi izleyen var mı? @mrt-06 @xemrexxx @sokak sanati @denizz19 @Bully @Billy Kane @turkuazz @Felon @Çiğdem- @Yiğitt
Endonezya'da romantik komedi zaten iş yapmaz. Satılmak bile başarıdır.@mrt-06 12 şubatta endonezyada başlamış dizi ama pek haber yok dedim size başroldeki kız @Çiğdem- e benziyor kimse izlemez diye@destere @Harunnn60 @Bully @Forumdash @cookies @vadikızı
![]()
küfürlü bir cvp vermek isterdim ama neyseEndonezya'da romantik komedi zaten iş yapmaz. Satılmak bile başarıdır.![]()
Niye durup dururken küfür edecektin la.küfürlü bir cvp vermek isterdim ama neyseen çok asyada iş yapıyor bu tarz diziler malum içeriklerinde pek sevişme yok
zaten kore dizileri pek tutuluyor endonezyada millet orjinalini izlediyse demek ki
aynısı kiraz mevsimi ile dirilişin başına da gelmişti
![]()
faruk bni rt lemedi.ssNiye durup dururken küfür edecektin la.Asla Vazgeçmem Endonezya'da çok başarılıymış onu niye paylaşmıyon dere medyası.
Daha çok komedi dizisi gibi bu romantikten ziyade belki zamanla açılır hemen umudu kesmeyelim. Yayından kaldırılmadığına göre umut var demekki.![]()
Gerçekten kötü olmalı mesela Yılanların Öcü de tam buralarda iş yapabilecek bir diziydi hiç satıldı haberini duyamadım.faruk bni rt lemedi.ss
sezonluk satmış olabilirlerbir de şovun anlaştığı şirket kötü daha afk ve aşk ı memnuyu doğru düzgün satamadılar
![]()
Gerçekten kötü olmalı mesela Yılanların Öcü de tam buralarda iş yapabilecek bir diziydi hiç satıldı haberini duyamadım.En kötü senle anlaşsalardı.
![]()
O zaman iletişimi koparmayalım genel yayın yönetmeni olunca seni işe alıyorum. Yalnız fazla para vermem ona göre.ben havuz medyamda haberler çılartıp diziyi allayıp pullayıp lost muş gibi satardım![]()
itv inter medyadan ço ktaktik öğrendimO zaman iletişimi koparmayalım genel yayın yönetmeni olunca seni işe alıyorum. Yalnız fazla para vermem ona göre.
Yılanların Öcü'nü Lost gibi nasıl satacaksın onu çözemedim ama neyse.![]()
Dün Endonezya'da bayağı izlenmiş diye bir şey gördüm ama dere medyası olarak sen tutmadı dedin, kafam karıştı.@mrt-06 12 şubatta endonezyada başlamış dizi ama pek haber yok dedim size başroldeki kız @Çiğdem- e benziyor kimse izlemez diye@destere @Harunnn60 @Bully @Forumdash @cookies @vadikızı
![]()
PR haberleridir onlar yine de bir bakarım son reytinglereDün Endonezya'da bayağı izlenmiş diye bir şey gördüm ama dere medyası olarak sen tutmadı dedin, kafam karıştı.![]()
Bu dizi 9 reytingi görmüş bir dizi, yurt dışında da ilgi görecektir ama görse bile sen şimdi tutmadı dersin o yüzden o kaynaklarını bana at bakayım.PR haberleridir onlar yine de bir bakarım son reytinglere![]()
PR haberleridir onlar yine de bir bakarım son reytinglere![]()
ıyyy kakneme bak bu dizi kore dizisi yurtdışında nasıl tutsun kore dizisi anca asya ülkelerinde izlenirBu dizi 9 reytingi görmüş bir dizi, yurt dışında da ilgi görecektir ama görse bile sen şimdi tutmadı dersin o yüzden o kaynaklarını bana at bakayım.![]()
Sen demedin mi üstte Endonezya'da ormantik komedi tutuyor diye.ıyyy kakneme bak bu dizi kore dizisi yurtdışında nasıl tutsun kore dizisi anca asya ülkelerinde izlenir![]()
o ne be öyleSen demedin mi üstte Endonezya'da ormantik komedi tutuyor diye.En azından Endonezya'da tutmalı birde Romanya'da olabilir.
Cidden şu reytinglere baktığın yeri atsana sana zahmet.Şimdi Endonezya'nın Google'na girmek için uğraşmıyım.
Şunu izle bi.![]()