Show İlişki Durumu: Karışık - Dizi Yorumları

@mrt-06 12 şubatta endonezyada başlamış dizi ama pek haber yok dedim size başroldeki kız @Çiğdem- e benziyor kimse izlemez diye :F @destere @Harunnn60 @Bully @Forumdash @cookies @vadikızı
status-palsu.jpg

Endonezya'da romantik komedi zaten iş yapmaz. Satılmak bile başarıdır. :D
küfürlü bir cvp vermek isterdim ama neyse :D en çok asyada iş yapıyor bu tarz diziler malum içeriklerinde pek sevişme yok:A zaten kore dizileri pek tutuluyor endonezyada millet orjinalini izlediyse demek ki :A aynısı kiraz mevsimi ile dirilişin başına da gelmişti :F

küfürlü bir cvp vermek isterdim ama neyse :D en çok asyada iş yapıyor bu tarz diziler malum içeriklerinde pek sevişme yok:A zaten kore dizileri pek tutuluyor endonezyada millet orjinalini izlediyse demek ki :A aynısı kiraz mevsimi ile dirilişin başına da gelmişti :F
Niye durup dururken küfür edecektin la. :F Asla Vazgeçmem Endonezya'da çok başarılıymış onu niye paylaşmıyon dere medyası. :A

Daha çok komedi dizisi gibi bu romantikten ziyade belki zamanla açılır hemen umudu kesmeyelim. Yayından kaldırılmadığına göre umut var demekki. :D

Niye durup dururken küfür edecektin la. :F Asla Vazgeçmem Endonezya'da çok başarılıymış onu niye paylaşmıyon dere medyası. :A

Daha çok komedi dizisi gibi bu romantikten ziyade belki zamanla açılır hemen umudu kesmeyelim. Yayından kaldırılmadığına göre umut var demekki. :D
faruk bni rt lemedi.ss
sezonluk satmış olabilirler :D bir de şovun anlaştığı şirket kötü daha afk ve aşk ı memnuyu doğru düzgün satamadılar :F

faruk bni rt lemedi.ss
sezonluk satmış olabilirler :D bir de şovun anlaştığı şirket kötü daha afk ve aşk ı memnuyu doğru düzgün satamadılar :F
Gerçekten kötü olmalı mesela Yılanların Öcü de tam buralarda iş yapabilecek bir diziydi hiç satıldı haberini duyamadım. :F En kötü senle anlaşsalardı. :A

ben havuz medyamda haberler çılartıp diziyi allayıp pullayıp lost muş gibi satardım :A
O zaman iletişimi koparmayalım genel yayın yönetmeni olunca seni işe alıyorum. Yalnız fazla para vermem ona göre. :F

Yılanların Öcü'nü Lost gibi nasıl satacaksın onu çözemedim ama neyse. :F

O zaman iletişimi koparmayalım genel yayın yönetmeni olunca seni işe alıyorum. Yalnız fazla para vermem ona göre. :F

Yılanların Öcü'nü Lost gibi nasıl satacaksın onu çözemedim ama neyse. :F
itv inter medyadan ço ktaktik öğrendim:A dirilişi ve kpa yı satmak için neler neler çıakrttılar yurtdışı basınında yok kalite de bir dünya markası yok türkiyede en çok izlenen dizi vb. neler okudum :A

Bu dizi 9 reytingi görmüş bir dizi, yurt dışında da ilgi görecektir ama görse bile sen şimdi tutmadı dersin o yüzden o kaynaklarını bana at bakayım. :A
ıyyy kakneme bak bu dizi kore dizisi yurtdışında nasıl tutsun kore dizisi anca asya ülkelerinde izlenir :A