Belki tutar ama Show olduğu için ihtimal düşüyor.Klişe bir Dizi ama Show TV tuttursun ya gerçekten üzülüyorum artık![]()
Belki tutar ama Show olduğu için ihtimal düşüyor.Klişe bir Dizi ama Show TV tuttursun ya gerçekten üzülüyorum artık![]()
berk oktayı kisme itemiyor televizyon dünyasında adam bir türlü anlamadı başarısız olmaktan bıkmıyorKlişe bir Dizi ama Show TV tuttursun ya gerçekten üzülüyorum artık![]()
Tam @Yiğitt'e göre reyting getirmek için yapıyorlar ama adamda kas yok.Yine soyundu bu adamda saat başı duş alıyor @EFE UYSAL![]()
Vücut yok adamda.
Buda tutmayacak heralde öpüştüler Ayşegülle.Dizi şu saniye itibariyle saçmaladı bu da final![]()
Berk oktayın yüzü eskidi dizinin tekrarlarının oyüzden Arka sokaklardan çıkan oyuncunun dizisi tutmuyorberk oktayı kisme itemiyor televizyon dünyasında adam bir türlü anlamadı başarısız olmaktan bıkmıyor
0 yada 1 reyting te kalır bu dizide![]()
aynen berk oktay ile seren aşk olsun diye yapılmış bir hikâye diğerleri ikinci başrol. korede tutmuş bir dizi ama hikâye çok parlak değil dizede olmadı gereken bir karakter eksik ama show tvnin diğer dizilerine gore gayet yaz dizisi izlenebilir bir dizi 3-4 reytingle gider yazı çıkarır@beyazsoy ama yine de diğer Show Tv dizilerine göre tutma şansı yüksek gibi.Bir de gün bomboş.Bence tutar ya.Seren çok iyi oynadı cidden.Ama ne bileyim diziyi sevdim de
4 başrol var dizide ama 2 tane gibiydi.
Berk Oktay-Seren Şirince vardı sadece bölümde
En azından Show Tv'ye göre iyi oranlar alır bence.Ne bileyim en azından Fabrika Kızı ve Tutar mı Tutar dan iyi gideraynen berk oktay ile seren aşk olsun diye yapılmış bir hikâye diğerleri ikinci başrol. korede tutmuş bir dizi ama hikâye çok parlak değil dizede olmadı gereken bir karakter eksik ama show tvnin diğer dizilerine gore gayet yaz dizisi izlenebilir bir dizi 3-4 reytingle gider yazı çıkarır
Emir berke zincidinin yeni dizisi show tv de Atv de salıları maç oluyor diye bence bu diziyi @cookies yapmış gibiEn azından Show Tv'ye göre iyi oranlar alır bence.Ne bileyim en azından Fabrika Kızı ve Tutar mı Tutar dan iyi gider